Hvala na savjetu, paketići su po 15 kuna sa 8 kartica unutra.
Originally posted by jaki
Pogledaj u Mullera. Oni bi mogli imati jer ionako drže razne kartice. Inače,Euro 2020 ima izdanje iz 2020 a ima i iz ove godine. Nisu iste kartice. Koliko košta kesica/paketić?
Očajno izgledaju sličice + 1 euro za 5 sličica je pljačka a triba ih skupit samo 680 komada
previše! baš su ove godine odlučili lihvariti na tim sličicama: topps je za ligu prvaka stavio album od papira naprema kojem wc papir izgleda kao karton, nba su smanjili veličinu sličica, a ovo je vrhunac: euro za paketić od 5 sličica? Premier League je jedino ove godine ok
Očajno izgledaju sličice + 1 euro za 5 sličica je pljačka a triba ih skupit samo 680 komada
previše! baš su ove godine odlučili lihvariti na tim sličicama: topps je za ligu prvaka stavio album od papira naprema kojem wc papir izgleda kao karton, nba su smanjili veličinu sličica, a ovo je vrhunac: euro za paketić od 5 sličica? Premier League je jedino ove godine ok
imam nekoliko sličica PANINI Russia 2018 (oko 50, mislim da) čak nekoliko Hrvatskih igrača i grb Portugala, koji su mi ostali kada sam popunio album.
Jel neke od ovih (koje nisam nalijepio) sličica vrijede više i koje su to?
A imam i još originalnu vrečicu POP ROCK, koje nisam nikada otvorio jer mi se dopada dizajn, pa sam je imao uokvirenu kao poster npr....mislim da je iz 1986 godine. Neotvorena! Možda jedina takva na svijetu. Ovo sigurno vrijedi nešto ha?
Daleko je od jedine na svetu. Pre nekoliko godina se u Srbiji pojavilo dosta tih (i drugih Jez) kesica, tako da ih sada ima puno ljudi. U pocetku su imale dobru cenu, a posle su se prodavale na aukcijama za 4-5 eura.
U Srbiji se danas album moze dobiti gratis na trafikama "Moj kiosk". Jos uvek nije u prodaji. Ne zna se, za sada, cena kesice, ali bice minimalno 80 dinara.
Koliko slicica ima album koji je izasao u Hrvatskoj? U Srbiji je album potpuno plave boje i ima 654 slicice. Album sa 678 slicica je u kombinaciji plave i narandzaste boje. Da li je takav u Hrvatskoj?