I to s Ayrolesom za kormilom. Ja sam mislio da je Ayroles surađivao na novim epizodama Zvjezdanog dvorca, a to im je zapravo ovo išlo kao dodatak. Veselim se.
Naletio jucer u trgovini na neke nove naslove, inace slabo ih gledam u centrima, jedino ako je kakav festival.. Kako volim western u fr-be skoli tako su mi zapeli ovi naslovi...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
U zadnje vrijeme sam ih bas slabo pratio,ono sto sam vidio preko "splitter"-ovih kataloga sta ima novog u zemlji Bordeauxa je uglavnom sve. Njihove stranice i nisam posjecivao jedno vrijeme,malo ovdje na BD novitetima i to je to. Imaju strasnih albuma,ja se previse oko bonellija pozabavio,a riznica je pred nosom. Nema cega nema od zanrova,izlaze svakih par mjeseci,neki i u duzim intervalima,ali ponekad mi zao sto ih ne ispratim,bar neke serijale.
Naletio jucer u trgovini na neke nove naslove, inace slabo ih gledam u centrima, jedino ako je kakav festival.. Kako volim western u fr-be skoli tako su mi zapeli ovi naslovi...
pitanje je,koliko će albuma imati ovaj treći ciklus? između prošlog i ovog albuma je proteklo sedam godina,pa sa obzirom da oba autora imaju po 73 godine,pitanje je da li će iko videti kompletnu priču,ako se ne ubrza rad na Kopcu.