razmisliću;ne volim geg stripove previše;a i nervira me što ga feniks hvali i reklamira,a uvredio me je na temi Mister No fanovi, pa ni zbog toga mi se ne kupuje.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
razmisliću;ne volim geg stripove previše;a i nervira me što ga feniks hvali i reklamira,a uvredio me je na temi Mister No fanovi, pa ni zbog toga mi se ne kupuje.
ako volis Gasu (koji je geg) nema razloga da ti se ovo u globalu ne dopadne.
meni licno je plus to sto je ovo crtez koji pripada, uslovno receno, ranoj fazi Frankenovog stvaralastva. koliko se secam iz Panorame (molim kolegu Peya da me ispravi) ocigledne su slicnosti sa ranim Gasom...
Gaša je klasik,ali nije nešto na šta sečem vene;recimo,ni njega nisam kupio,dovoljno mi je što mogu da ga pozajmim od drugara i što imam one DeNo albume. Mada,verovatno ću i nabaviti BP/DW izdanje kad izleti povoljno.
Glede Ace i Mace,sa obzirom da je 300 komada tiraž i da je klasik,verovatno ću ga uzeti kad stigne u Srbiju,pa ako mi se preterano ne dopadne,računam da ću ga lako zameniti/prodati.
Ovo moje izdanje prava je mala poslastica za sve poštovaoce lika i dijela Andre Frankena jer prvih 80 strana integrala su tekstovi, fotografije iz lične kolekcije, istorija, pisma, razgovori, dešavanja po restoranima, redakcijama, detalji ugovora, finansijski iznosi, napuštanje izdavačkih kuća...povratak nešto što svaki strip kolekcionar želi da sazna iz prve ruke
Ovo moje izdanje prava je mala poslastica za sve poštovaoce lika i dijela Andre Frankena jer prvih 60 strana integrala su tekstovi, fotografije iz lične kolekcije, istorija, pisma, razgovori, dešavanja po restoranima, redakcijama, detalji ugovora, finansijski iznosi, napuštanje izdavačkih kuća...povratak nešto što svaki strip kolekcionar želi da sazna iz prve ruke
nakon toga ide strip kompletan
U petak trebao bi da ugleda svijetlost dana
kad stiže u Serbiu? i kad ćeš da se okušaš u novotalsanom francuskom stripu? Recimo Linkolna u dva integrala.
Ovo moje izdanje prava je mala poslastica za sve poštovaoce lika i dijela Andre Frankena jer prvih 60 strana integrala su tekstovi, fotografije iz lične kolekcije, istorija, pisma, razgovori, dešavanja po restoranima, redakcijama, detalji ugovora, finansijski iznosi, napuštanje izdavačkih kuća...povratak nešto što svaki strip kolekcionar želi da sazna iz prve ruke
nakon toga ide strip kompletan
U petak trebao bi da ugleda svijetlost dana
kad stiže u Serbiu? i kad ćeš da se okušaš u novotalsanom francuskom stripu? Recimo Linkolna u dva integrala.
Linkoln nikad Ako misli da ostane predsjednik DD.
Bolna je činjenica da franci slabo idu stari, stariji, novi, noviji, najnoviji, talasni netalasni.
Ha, bolno je zaista sto je Lincolna, Bookglobe objavio 6 albuma onomad u tri godine, 'sesticu' nazalost davne 2010-e... ali ja jos ne gubim nadu u kompletan, sretan kraj.