Potrazujem Morissonove runnove incoporated vol 1 i vol 2 i od tony s. daniela prijelaze (napomena R.I.P. i life after death imam ,treba mi mislim battle for the cowl i eye of the beholder Curse of the White Knight Knightfall triologija(omnibusi su isto u igri) Harleen Gotham central dead of the robin Doomsday clock (cijeli komplet) rjeseno Batman three jokers Red hood lost days Dodano u potraznji Injustice 2(cijeli serijal keca imam i krizanje s he-manom) ,ground zero ,year zero No mans land i road to no mans land cijeli komplet potrazujem (dio rjesen treba mi zasada kataklizma i no mans land vol 4 novije izdanje ili starije year 4 i year5) potrazujem legacy i new gotham war drumes ,war crimes fugitive vol 2 i vol3 koji idu i uz ovaj serijal shazam 52 ili starije neka izdanja za nova izdanja (su to hell and back i new champion of shazam) dcsead treba mi samo war of the undead gods final crisis omnibus justice league new 52 cijeli run bilo omnibusi ili tpbovi prelude to knightfall batman shaman batman lover&madmen batman dead to rights batman gothic batman four of kind batman blink batman two face and scarecrow year one batman goin sane batman jekyill and hyde batman year two batman faces huntress year one od wagnera trinity batman the cat and the bat batman strange aparations batman dark knight,dark city robin tragedy and triumph robin hero reborn batman last arkham batman gordon of gotham batman chalice batman anarky(stari ne manipulov) batman huntress cry for blood batman false faces batman secrets batman joker last laugh batman as the crow flies batman city of crime batman joker asylum (komplet ) batman gotham underground batman gotham shall be judged batman golden dawn batman the dark knight arkham manor batman creauture of the night batman tyrant wing batman knightmares prioritet decki odavde imaju pa onda sto je sugestirano s web stranica (moja politika neka bez ljutnje) Ponude na p. m. Novi edit cura mi je uspjela sto nikome nije uspjelo do sada zagubila neke fibra majice tako da sam spreman otkupiti ko hoce prodati fibru superman zadnju crnu (l xl velicina) i batman od prije nekoliko godina isto tako l ili xl velicina hvala lijepo
Edited by - thesufferingman on 18/02/2024 09:01:04
Three jokers rijesen Ako ima netko knightfall da prodaje nemam jebene srece umakao mi vec hrpu puta,i dodajem injustice keca i dvojku u potraznju omnije ako netko ima, ili ako netko ide nabavljati izvana neka me molim vas pma da se dogovorimo ove postarine kolju kolike su, a i uskoro ostalo
Mali updajte ko bude gledao: Knightfall rjesen (pomogao Pajtak u vezi toga) Gotham central dead robin rijeseno Dalje se trazi ostalo jedino mogu dodati injustice omnibuse keca i dvojku
updjet rijesen injustice od vol.1 do vol 5 potraznja za vol 6 i ground zerom takoder rijesen three jokers stalo se trazi s popisa hvala unaprijed na ponudama
Ako netko ima od gore nesto navedenoga nudim ovo u razmjeni za pocetak Absolute infinite crisis Superman batman torment Justice league new 52 vol 1 hardcover Ponude na pm Hvala lijepo
Edited by - thesufferingman on 12/12/2022 03:53:55