Prekinuo sam kupovanje Dyd koloraca. Zadnji sam kupio broj 28,a htio skicnuti koji ono od redovnih sam zadnji kupio,kadli broj 28 sa Zedom. Eto poklopilo se slucajno. Dalje sa Libellusom ide Tex Willer broj 3,"Pinkerton Lady". Kako su odustali sa kolorom i poceli preskakati price u ediciji nadam se bar da ce Liba ici nekako po redu,valjda ce imati neka prava za izdavanje preskoka sa susjedne cizme.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Uf, uf...ukinio si Doga... Bas citam Pinkerton Lady. Skroz zanimljiv crtez De Angelisa, koji mi je bio izuzetno drag crtac, a sve se vise srozava. Ovdje na mladom Texu mi je prve dvije knjige nezanimljiv, ali 'trica' mu ide jako lijepo. Bar zasad...
Meni je odvalio strip!!! Juce sam ga skrupio odjednom
Zaboravih napisati da mi je Pinkerton Lady bas dobro legao. Iznenadujuce za moj pojam Texa gdje se inace previse prica, jase i zavlaci radnja preko desetak stranica, a moglo bi u jednoj ili dvije... Zanimljiv strip i iscitava se tecno. Mladi tex, mladi Mephisto, sve stima, vozi bez stekanja... De Angelis jako dobar, sto mi i nije bio nesto bas na prva dva mlada Texa, a i inace mi je taj nekoc izvanredni crtac poceo zabusavati. Previse me je nekoc navikao na raskosnu goticku detaljnost, pa me sad iznenaduje jednostavnoscu, ali kod Pinkerton Lady dobro izgleda.
Jeste vidjeli naslovnicu za 44. knjigu DD? Meni odlicna. Pet puta bolja od prethodne.
poprilično je bolja od nekoliko prethodnih, da... mislim da se supermark dobro referirao na navedeno, ali općenito - br.44 ide u red "solidnih" ostvarenja
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ako je ovo zavrsena celina, onda smo i zavrsili. Ne volim krpljenje. Prva tri integrala Su vrhunski
Ako je ovo "krpljenje" onda je Bonelli šta? Onaj milje što je osamdesetih krasija 90% televizora Simpatično izgleda ono što san vidija... tribalo bi pročitati za donit sud, zar ne? A kako pročitati ako netko ne objavi?
Mene više muči ritam Francuza od max jednog albuma godišnje što nije frka ako su stari serijali u pitanju... ili su već gotovi ili ih ima dovoljno za prikratit vrime do novog.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
To samo Dade znaju, ali ovdje se odavno ne javljaju, a i nece. A i na njihovom forumu su objavili, da vise nece izlaziti sa prognozama datuma izdanja koja sljede. Vec kad bude-bude, da ne prozivamo njih zbog mogucih eventualnih kasnjenja i gresaka tiskare, koja su uvijek prisutna...