forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 24/03/2021 : 07:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/03/2021 : 19:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Poslana recenzija Tex LL 80 Ubojica Mondego.

Ispalo je tako nakon "Ubojice bez lica", "Ubojica Mondego" :-)

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 25/03/2021 : 16:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Hehe Tex, rekao bi čovjek po naslovima da si uzeo recenzije Nicka Raidera

Evo da javim da je Dodsferdova recenzija MN LIB 046 Uskrsnuli gotova i čeka na objavu

Strike first. Strike hard. No mercy.

Edited by - ReemCP on 25/03/2021 16:29:12
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 27/03/2021 : 07:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Poslao Ken Parker 24: Montana i ažurirao popise!

Po pitanju obaranja mjesečnog rekorda na Reem pogon, sada smo na 27 recenzija od potrebnih 30, a još je 5 dana do kraja mjeseca!

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14003 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 27/03/2021 : 12:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast Reemu na radu i trudu!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 29/03/2021 : 19:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

Po pitanju obaranja mjesečnog rekorda na Reem pogon, sada smo na 27 recenzija od potrebnih 30, a još je 5 dana do kraja mjeseca!

Sad smo s ovom Igorovom recenzijom Texa postigli brojku 30 U ova dva preostala dana ožujka, probati ćemo još dvije recenzije progurati.

quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Svaka čast Reemu na radu i trudu!

Ja bih rekao, svaka čast svima vama koji se trudite i šaljete tekstove, jer bez vas ništa ne bi bilo

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7270 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/03/2021 : 20:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
@ Reem, 'ko će te sve linkove postavljati za recenziju mjeseca?

Šalim se, svaka čast na trudu, oboren vječni rekord od 29 recenzija.
I treba imati na umu da je cijeli mjesec tako fino doziran, u onim DeeCayevim rekordima Dee je postavljao i po 6 recenzija istovremeno u danu. Sad je to postavljano s tako puno pažnje.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 29/03/2021 : 21:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Nisam o tome razmišljao, zaista će biti tih linkova A gdje je još glasanje i kako ih rangirati, uh..

Aha, s Pakom sam se stalno dogovarao da ide svaki dan po jedna, da pravovremeno doziramo, a Dee je još pored svega toga stigao ubaciti i dvije biografije, tako da je ovo jako, jako bogat mjesec

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/03/2021 : 21:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Jerry, lako je za linkove, bit će ti veselo zbrajat sve te bodove

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6886 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 29/03/2021 : 23:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Jerry, lako je za linkove, bit će ti veselo zbrajat sve te bodove

Moj zadatak, već imam zbrojeno dosad. Kad završi mjesec, bude li još glasova, ažurirat ću i poslati rezultate Jerryju.
Rekao bih da je teže ovo s linkovima.

Inače, svaka čast na trudu, treba ovo pročitati. Za naredne mjesece bih savjetovao da smanjite gas, ne znam, nekih 15-ak je po meni najbolje (1 u 2 dana), manje je čitanja (ili možda ne?) kad se ovako redaju. Ali, dobro, ne znam koliko ih imate na lageru tako da... nisam baš kompetentan, pričam kao čitatelj, posjetitelj sajta.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 29/03/2021 23:01:54
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 30/03/2021 : 00:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Ne boj se Dwyane, bit će smanjen presing. Ono što je sigurno da će biti skoro veća čast za pobjedničku recenziju u konkurenciji od 32 ovomjesečne recenzije nego u onoj za recenziju godine.

Edited by - Spock on 30/03/2021 00:00:30
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/03/2021 : 08:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Tako je, od travnja ćemo lakšim tempom, ovaj ožujak je bio specifičan mjesec Ovako ćemo slično nešto kako Dwayne kaže odsad, možda nekih 15-17 recenzija mjesečno. U četvrtak kad bude 1.4. pa ćemo vidjet i trenutno stanje zalihe.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/03/2021 : 09:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Bravo momci! Odradili ste svi zajedno odličan posao. 👌🏼
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14003 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 30/03/2021 : 11:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Lijepo je biti dio tima u ovakvom uspjehu! Bravo!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 30/03/2021 : 11:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Meni je isto okej po jedna recenzija svako 2-3 dana. Ovo je baš overkill.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7270 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/03/2021 : 12:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Dobro, ovo se baš poklopilo za 3. mjesec. Puno recenzija bilo na lageru, novi motivirani postavljači, a još ih ja krajem 2. mjeseca napalio da obore rekord. ;)

15-20 recenzija mjesečno je po mjeri. Gledajući entuzijazam trojice-četvorice recenzenata vjerujem da ih eto u klubu 100 za 2-3 godine.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 01/04/2021 : 06:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote

Rezervacije i recenzije - mjesečni izvještaj za ožujak (mart) 2021.

Broj novih rezervacija: 26
S 26 rezervacija smo izjednačili prošlomjesečni čudesni rezultat, što bi značilo da se nastavlja fantastičan niz. Važno je napomenuti da je većina ovih novih rezervacija već napisana i poslana, a neke već objavljene.

Broj novih recenzija: 32 novi rekord

Već sam u naslovu napisao ono što je najbitnije, a za obaranje rekorda je najviše zaslužan neumorni i precizni ReemCP, koji je veliku većinu recenzija postavio uz to pazeći da iste lijepo i raznoliko ("solarovski") dozira. S obzirom na stanje na lageru, mislim da posao nije mogao biti bolje obavljen. Sad kad je konačno i Jerryjeva želja o obaranju rekorda ostvarena, može se i usporiti tempo na optimalnih 15-20 recenzija mjesečno.

Po serijalima rezultat bi to bilo:
Kit Teller - 5  
Tex - 4
Komandant Mark - 4
Mister No - 3
Nick Raider - 3  
Gordon Link - 2
Dr. Morgue - 1  
Ken Parker - 1
Leo Pulp - 1
Prokleti - 1
Jérôme K. Jérôme Bloche - 1
Martin Mystère   - 1
Reckless - 1
Zagor - 1
Strip integrali - 3

32 recenzije / 17 različitih junaka, serijala ili albuma = i u ovoj kategoriji je oboren rekord (14 iz prošlog mjeseca). S novim pojačanjem iz utvrde Ontario, KIt Teller je prvi put zasjeo na prvo mjesto s čak pet recenzija ovaj mjesec. Odmah iza su standardni Tex i Mark svaki s četiri, pa Mister No i uskrsnuli Nick Raider po tri recenzije. Ostatak društva se lako vidi na popisu, a tu ima dosta do sada na ovom sajtu nerecenziranih strip junaka.

Po recenzentima situacija je:
Spock - 7 (Kit Teller^2, Gordon Link^2, Mister No, Ken Parker, Jérôme K. Jérôme Bloche)
igor 12 - 7 (Tex^3, Mister No, Dr. Morgue, Leo Pulp, Zagor)   
Hercule Poirot - 7 (Komandant Mark^4, Nick Raider^2, Kit Teller)  
Paka 01 - 4 (Reckless, Prokleti, strip integrali^2 = The ring of the Nibelung, American Alien)  
ReemCP - 3 (Kit Teller^2, Nick Raider)
tex2 - 1 (Tex)
paro - 1 (strip integral = Ofucani holivudski film)  
prozirna senka - 1 (Martin Mystère)
Koresh - 1 (Mister No)

Prošli mjesec smo imali deset recenzenta, a ovaj samo devet, ali zato broj od po sedam recenzija u jednom mjesecu tri prvoplasirana recenzenta je zaista impresivan, s tim što Hercule i Igor još imaju dosta neispaljenih metaka na lageru, dok je Reem moje skoro sve ispucao, a ljeto dolazi i slobodno vrijeme polako odlazi (barem se nadam). Uz serijale koje standardno recenziram, nakon dugo vremena napisao sam jednu pilotovu recenziju, a nastavio sam i s Jérômeom. Da ne ostane sve na najpopularnijim Bonelli stripovima, Igor se okušao s kriminologijom s dvije premijerne recenzije Dr. Morguea i Lea Pulpa. Kako sam već napomenuo, Hercule se, uz Marka i Nicka, na moje veliko zadovoljstvo, uhvatio Kita Tellera, a sudeći po brzini kojoj je već napisao veliki broj zanimljivih recenzija, nadam se da se neće tako brzo zaustaviti. Paka nastavlja na polju koje mu najviše i odgovara, ovaj mjesec s četiri recenzije, Reem ima tek tri objavljene recenzije, ali s obzirom na količinu vremena i truda koje je uložio u postavljanje recenzija na sajt, taj broj je odličan. Tex2 nastavlja po Texu - ovaj mjesec tek jedna recenzija, dok Prozirna Senka drži Dobroga Starog Strica Martina na životu. Tu su još Paro i Koresh, svaki s po jednom recenzijom, a izgleda da barem neko vrijeme nećemo vidjeti neku njihovu novu recenzije. 

Broj komentara na recenzije: 732
Kad se ova brojka vidi, također se može zadovoljno pomisliti da je i ovaj rekord oboren, i to s nestvarnim brojem mjesečnih komentara. Da napomenem, u siječnju je bilo 417, a u veljači 308 komentara. Nažalost, taj broj je zaista nestvaran i nije pravo mjerilo.
Naime, nekoliko novoprijavljenih članova sajta naštancalo je gomilu komentara bez ijedne riječi u kratkom razdoblju. S jedne strane je dobro jer se i s tim vidi porast popularnosti recenzija u zadnje vrijeme i možda netko od njih počne ostavljati prave komentare (GrouchoDrugi već sramežljivo pokušava nešto napisati, ali tako sam i ja počeo, pa sada pišem recenzije), a s druge strane sigurno da nisu mogli pogledati recenziju niti komentare drugih članova prije nego su opalili ocjene bez objašnjenja jednu za drugom.
Dakle, ovomjesečni rezultat je napuhan i nije pravo mjerilo, ali nešto se ipak dešava. Teško da je slučajnost u pitanju!

Edited by - Spock on 02/04/2021 06:56:30
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14003 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/04/2021 : 08:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Ožujak je stvarno bio mjesec rekorda! Čestitke zaslužnima. Poseban pljesak Reemu koji se na novoj uredničkoj poziciji odlično snašao, baš na "solarovski način".

@Spock je opet, kao i obično, napisao odličan izvještaj, u kome je precizno uočio i detektirao sva zbivanja, trendove i anomalije.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 01/04/2021 : 08:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
E ovaj izvještaj se čekao (nadam se samo da je sve istina, da nije ono prvi april )

Evo da se nadopunim još sa trenutnim stanjem zaliha, kod mene ih ima 19 komada, na zajedničkom mailu 6 =
= 25 novih recenzija trenutno na zalihi koje čekaju objavu.

A i neki članovi već rade na nekim recenzijama, vjerojatno ih već lagano završavaju.

Dodajmo da se i Acestroke priključio sa jednom svojom recenzijom, poslao već
Pa kad Spock bude radio ponovno ažuriranje, može staviti i njega, a recenzija je: Locke & Key: Book 1 - Welcome to Lovecraft

Edited by - ReemCP on 01/04/2021 08:38:11
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 02/04/2021 : 06:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Ažurirano!
Super što se Acestroke ponovno aktivirao.
Vidim da je i Poncho ponovno počeo komentirati na forumu, pa možda postoji i nada za povratak još jednog starog recenzenta!?

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 08/04/2021 : 10:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Ažurirao stanje!

Nego, da pitam kad već imam vremena, što ćemo s ovim zaostacima:

Kruger (1)
Bella & Bronco SA 2 Odjeci bitke - Užareni pijesak - Vožnja kočijom [rezervirano 22.03.2020]

nagor (1)
CHICO 6 Nijemi film [rezervirano 01.02.2019 / strip izdan 02.04.2020.]

WOLF-HUNTER (2)
DD LU 138 Ocjena gavrana - pri kraju [rezervirano 28.09.2019]

Kruger se odavno nije javio, nagora više nema na forumu, a WOLF-HUNTER je opet nestao, a recenzija mu je pri kraju već više od pola godine.
Budući da nije navala na recenzije, nije neki problem produžiti niti jednu od ovih rezervacija, ali ako se ne misle završiti da ih oslobodim okova.

EDIT:
Na zapovijed King Warriora, najvećeg Zagorovog fana u našoj galaksiji i bližoj okolici, u popisima sam preimenovao ZG VCZS 28..........................Sindrom belzebul (SR 663-664) u „Zombiji u Darkwoodu“.

Edited by - Spock on 08/04/2021 11:17:01
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14003 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 10/04/2021 : 15:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Poslao:

- Veliki Blek: Rodijevi otmičari
- Kit Teller: Začarano blago / Jezero svjetlosti
- Kit Teller: Pitoma zvijer
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 10/04/2021 : 16:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Poslao:

- Veliki Blek: Rodijevi otmičari
- Kit Teller: Začarano blago / Jezero svjetlosti
- Kit Teller: Pitoma zvijer

Svaka čast!
Već sam se pobojao da si se zasitio pisanja recenzija.

Usput, i ja sam poslao Kit Teller: Kraljica tame - meni istinski odlična priča kojoj nijanse nedostaju do najviših ocjena, a nekonzistentan crtež Gambe i pomagača kvari ukupan dojam.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13078 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 10/04/2021 : 17:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Evo da se nabrzinu javim, svaka vam čast

Ne znam jedino što je s Igorovim Texom TX LIB 027: Iskonski jug, piše da je poslan ovdje, ali ja ga nisam vidio na onom zajedničkom mailu, moram vidit s Pakom je li ga možda on preuzeo.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7529 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 10/04/2021 : 18:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Evo da se nabrzinu javim, svaka vam čast

Ne znam jedino što je s Igorovim Texom TX LIB 027: Iskonski jug, piše da je poslan ovdje, ali ja ga nisam vidio na onom zajedničkom mailu, moram vidit s Pakom je li ga možda on preuzeo.

Sad sam pregledao i izgleda da je moja greška.
Igor je napisao da je recenzija gotova, ne i poslana, baš kao i za "Sotonin znak" koja je unatoč tome poslana i objavljena.

Edited by - Spock on 10/04/2021 18:35:29
Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.87 seconds. Snitz Forums 2000