Ma prva liga. Nadam se da ce uskoro Walter imati premijeru. Na jedno tridesetak stranica kako ga detaljno davim, to bi sigurno bio kandidat za Eisnera.
Ma prva liga. Nadam se da ce uskoro Walter imati premijeru. Na jedno tridesetak stranica kako ga detaljno davim, to bi sigurno bio kandidat za Eisnera.
I onda bi ga "Fibra" izdala u visokoj tirazi i poklanjala dobitnicima godisnje nagradne igre.😁
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Valter mora biti dio ovog stripa, zelja naroda je da vide kako ga malo davkam. Moramo napraviti peticiju. Valtere, da li ti pristajes da te davim? Pa pobogu, to je san svakog stripofila. Pravda za Valtera! ✊🏼
Valtere, nema veze sto Brdar malo iskrivi realnost, pa ovaj njegov celo je rugoba, dok sam ja u stvarnosti legendarni ljepotan. Evo i Igor i Darko su u stripu ljepsi nego u stvarnosti.
Jedino da ja pišem scenarij, gdje ću se sam boriti protiv ujedinjenih sila Zla, od moderatorskog zbora do King Warriora i Ivanla, a koje će pretrpjeti težak i konačan poraz.
Jedino da ja pišem scenarij, gdje ću se sam boriti protiv ujedinjenih sila Zla, od moderatorskog zbora do King Warriora i Ivanla, a koje će pretrpjeti težak i konačan poraz.
Sa svojim pričama o tri kompleta Vjesnikovih Alan Fordova, duplim stripovima koji ne pitaju jesti, copertinama i veličanjem skupih izdanja po krilatici koliko para toliko muzike, bio bi izvrstan lik u Brdarovom serijalu.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Sa svojim pričama o tri kompleta Vjesnikovih Alan Fordova, duplim stripovima koji ne pitaju jesti, copertinama i veličanjem skupih izdanja po krilatici koliko para toliko muzike, bio bi izvrstan lik u Brdarovom serijalu.