Otvaramo ovaj topik u želji da nastavimo sa objavljivanjem pregleda izdanja Veselog Četvrtka koji je godinama uspešno vodio MIKADO. Postavio je visoke standarde u pogledu tačnosti i ažurnosti podataka i nadamo se da ćemo ga (koliko-toliko) i uz pomoć svih vas, dostojno zameniti.
EDIT: Megalomanija Ako smo se već prihvatili zadatka hoćemo da to bude u velikom stilu. Objediniti sva Boneli izdanja na jednom mestu! Kako za izdanja Ludensa, Strip Agenta i Libelusa postoje pojedinačni topici odlučili smo da u ovoj temi detaljno predstavimo i saberemo sva izdanja Veselog Četvrtka, Čarobne Knjige, Phoenih Pressa, Golkonde, Forme B... Možda se ponovo aktiviraju Darkwood i System Comics... Uglavnom sva Boneli izdanja iz Srbije predstavićemo ovde i tako olakšati pregled ljudima koji nabavljaju ove stripove a žive van Srbije kao i onima koji prave razne spiskove i žele da znaju šta je u kom mesecu izašlo i šta se očekuje da će izaći
01.
02.
03.
Suma sumarum: Ukupno 24 izdanja (ako računamo ZS sa različitim naslovnim stranama kao zasebna izdanja - 28)
Po izdavačima: Veseli Četvrtak - 15 (19) Golkonda - 8 Forma B - 1
Po junacima: Zagor - 5 (8) Dilan Dog - 4 Teks - 2 Marti Misterija - 2 Magični Vetar - 2 Priče - 2 Dedvud Dik - 1 (2) Morgan Lost - 1 Julija - 1 Creepy Past - 1 Mister No - 1 Nik Rajder - 1 Odesa - 1
Neće ga biti. Već duže vreme ovo radim po inerciji, iako već nekoliko godina ne kupujem izdanja Veselog četvrtka (jedino sin kupuje Zagora OP i Zlatnu seriju sa retro naslovnicama). Ako neko želi da preuzme pravljenje topica neka mu je sa srećom.
Ma tu sam ja, nisam odustao ni od foruma ni od stripova. Pritisle druge obaveze, poslovne, porodične i zdravstvene... Ako smem da predložim da topici budu pravljeni kvartalno kako sam ja radio, jer mislim da je ograničenje u ažururanju postova ograničeno na 3 (ili 6?) meseci pa neće biti moguće to raditi kasnije ako se napravi plan za celu godinu.
Ako smem da predložim da topici budu pravljeni kvartalno kako sam ja radio, jer mislim da je ograničenje u ažururanju postova ograničeno na 3 (ili 6?) meseci pa neće biti moguće to raditi kasnije ako se napravi plan za celu godinu.
Ma tu sam ja, nisam odustao ni od foruma ni od stripova. Pritisle druge obaveze, poslovne, porodične i zdravstvene... Ako smem da predložim da topici budu pravljeni kvartalno kako sam ja radio, jer mislim da je ograničenje u ažururanju postova ograničeno na 3 (ili 6?) meseci pa neće biti moguće to raditi kasnije ako se napravi plan za celu godinu.
Tako treba! Vremenite brige svakako nikoga ne štede.