A u sljedećem broju.....remek-djelo.....meastro Kerac i Divlja Mačka...konačno i Blek ljubi i to kakvuuu...Mačkuuuu...Hvala Bane za prekrasno nacrtane žene...u svim tvojim stripovima!
A u sljedećem broju.....remek-djelo.....meastro Kerac i Divlja Mačka...konačno i Blek ljubi i to kakvuuu...Mačkuuuu...Hvala Bane za prekrasno nacrtane žene...u svim tvojim stripovima!
super.. dosta Cedronija, Amoriqa...hočemo domače autore.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ali naslov, bemmuvrcu Je l znaju oni da ne mora sve bukvalno?
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Sta fali naslovu? Bolje vam zvuči Usnuli sumski pobunjenik? Meni je svejedno dok svaka dva meseca redovan nas div u krznenoj kapi..
Slažem se s Tellerom! Sinoć sam pročitao i sada vama koji baš prigovarate moram spojlati..Occultis je izmislio sredstvo za uspavljivanje i baš je Blek udahnuo veliku dozu..pa sad zamislite dalje... i te priče su do danas neobjavljene kod nas. Navalite na čitanje i na prigovarajte za svaki drek.
+1
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Da su bar obe priče Kerčeve unutra... Prosegue la proposta degli episodi di produzione francese di Blek Macigno. In questo numero, “Il fiore scarlatto” e “Il gatto selvaggio”, apparsi in origine su Kiwi nel 1989. In “Il fiore scarlatto”, scritto e disegnato da Ciro Tota, Blek, il Pofessor Occultis e Roddy sono testimoni dell’assassinio, da parte di un gruppo di indiani, del loro amico Jimmy. Poco prima di spirare, l’uomo sussurra all’orecchio del biondo trapper una frase sibillina: “Il fiore scarlatto”. Con questa labile traccia, i tre patrioti partono per stroncare un traffico d’armi che coinvolge la tribù dei Micmac... Nell’avventura “Il gatto selvaggio”, sceneggiata da Svetozar Obradovic e illustrata da Bane Kerac, Blek, ingiustamente accusato di tradimento, deve vedersela con un avversario mascherato che dà del filo da torcere agli eroici patrioti… Continuano, infine, le vicende di Kinowa con l’episodio “Occhio per occhio, dente per dente”, sceneggiato da Andrea Lavezzolo e illustrato da Pietro Gamba. Copertina di Jean-Yves Mitton. Adattamento di Maurizio Berdondini.
Sta fali naslovu? Bolje vam zvuči Usnuli sumski pobunjenik? Meni je svejedno dok svaka dva meseca redovan nas div u krznenoj kapi..
Slažem se s Tellerom! Sinoć sam pročitao i sada vama koji baš prigovarate moram spojlati..Occultis je izmislio sredstvo za uspavljivanje i baš je Blek udahnuo veliku dozu..pa sad zamislite dalje... i te priče su do danas neobjavljene kod nas. Navalite na čitanje i na prigovarajte za svaki drek.
I još ako je zaspao u snijegu... Mogao bi da se pretvori u Snježanu.