• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Tacnije,.. jedino pravog.. Ovo je akcija da ne može bolje.. A i malo potcenjivajuce za najbolji strip ikad.. Nadam se da se razprodan tih par primjeraka pa da dobijemo novu turu pre ljeta..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Pa bili su doslovno svi brojevi od 59 do kraja... Osim 122 i 126 koje sam onda zamolio da mi povuku iz Zagreba ili otkuda već. I nije bilo onih od 113 do 119....
Pa bili su doslovno svi brojevi od 59 do kraja... Osim 122 i 126 koje sam onda zamolio da mi povuku iz Zagreba ili otkuda već. I nije bilo onih od 113 do 119....
Zna li netko da li je na popustu još nešto ili samo ovo što je stavio Friki (VČ i Mali rendžer)?
Samo to je na popustu... Jedna prodavačica mi rekla do 1.5.da traje popust, druga da je do isteka zaliha... I nije sav veseli četvrtak na popustu nego samo stariji brojevi. Ali mislim da pod to spadaju svi brojevi koji nisu stigli u zadnjoj turi. Jaki, nema više... Imali su samo po jedan primjerak.
Ja sam kupio jedno 30 komada... Sve što mi je falilo od 59 na više... I sad polako čitanje.
Drago mi je zbog tebe! Očekujem od tebe i komentare nakon čitanja jer su skoro sve te epizode pokriven recenzijama, a na veliko se radi na cilju da cijeli serijal pokrijemo.
Samo da Van Gogh nastavi s ovim prekrasnim izdanjem, ali ova rasprodaja nikako ne izgleda dobro.
Po pitanju ovih primjeraka, pretpostavljam da su to zalihe iz SNK, jer na lageru više nemaju ništa od Van Gogha, a imali su skoro sve što nije rasprodano. Nek me netko ispravi ako zna više.
P.S.: U Makarsku nije došlo ništa od tih primjeraka.
Na čijeg Malog Rendžera se ovo odnosi, Van Gogh ili Ludens?
Van Goghova izdanja.
Akcija traje do 1.5.
Originally posted by Spock
P.S.: U Makarsku nije došlo ništa od tih primjeraka.
Možeš zatražiti da ti naprave prebačaj iz drugih poslovnica ako te nešto zanima. U sistemu se vidi gdje još ima koji primjerak pa zatraži prodavačice za prebačaj ako bi nešto uzeo.
---------- Trenutačno se sluša: FKA twigs - Two Weeks