A pronašli ste Sacca i Satrapijevo, majstora karikaturalne stilizacije gdje sve funkcionira i promišljeno je. Njun crtež je zbog toga vrlo estetski. Franquin je isto stiliziran, da li je on kvalitetan crtač dok su Sacco i Satrapi loši?
Nije svaki stilizovan, ni underground crtež loš, ali ni odličan. Ja nikada ne bih rekao za Sacca i Satrapiju da su baš loši, a za Sacca posebno ne.
Ali, odgovor na pitanje je - Franken je briljantan. Od toga bolje ne može. Pomenuto dvoje nisu ni blizu.
Joe Sacco mi je prilično bolji od Zografa. Ali nije dobar ni kao Gilbert Shelton, ni kao Robert Crumb (bez obzira na različite stilove).
Od Satrapijeve bolji je i Charles Burns, a Jaime Hernandez ili Muñoz su daleeko bolji.
prije 100 godina je rasprodano, a izašlo je prije 200
Neke se knjige još uvijek mogu naći (neke su čak i reprintane, ako se ne varam), ali cijeli komplet teško.
Ma ne bih ja ni kupovao cijeli komplet, možda prvih par albuma da vidim kakvo mi je, ali ne vidim da ga netko prodaje na aukcijama. Koji je to format knjiga?
prije 100 godina je rasprodano, a izašlo je prije 200
Neke se knjige još uvijek mogu naći (neke su čak i reprintane, ako se ne varam), ali cijeli komplet teško.
Ma ne bih ja ni kupovao cijeli komplet, možda prvih par albuma da vidim kakvo mi je, ali ne vidim da ga netko prodaje na aukcijama. Koji je to format knjiga?
Bone je već pomenuto sto puta da neće biti u izdanju Fibre, a Komiko je najavio, mislim da i ove godine možemo da očekujemo (tri knjige, ceo serijal, boja). Šta ćeš bolje.