Author |
Topic  |
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27436 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 20/04/2021 : 17:50:19
|
Pa nije da će samo turisti ići na utakmice. Evo što će raditi navijači tih klubova ako bude superlige?Početi navijati za druge klubove?Ne ići na utakmice?Ili će mrmljati u bradu i otići na utakmice svog kluba? Debela većina će napraviti ovo treće. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14425 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 20/04/2021 : 18:22:08
|
You will never walk alone a posrali se sa ovim na navijace, tradiciju i veliku povijest..mislim poceli su se oni meni vec gaditi kad su ih ameri preuzeli i kad su poceli nosit garniture onih odvratnih rozih dresova, ali ovo je previse, Liverpool je sad predstavnik bas svega sta ne valja u modernom nogometu.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4569 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 20/04/2021 : 19:09:59
|
Engleski i ostali elitni klubovi nemaju problema na ljeto pripreme odradivati u Kini, SAD-u i ostatku svijeta i tamo se usiljeno smjeskati i isprobavati lokalnu kuhinju za unosne honorare. Sad kad je postalo ocito da nogomet ide u ovako nekom smjeru najednom svi moralno prosvjetljeni
Nije bilo tesko primati basnoslovne place od vlasnika Amerikanaca, Azijaca i seika, ali kad ti isti vlasnici pocinju kovati planove da preinace nogomet po svojoj volji i modelu prihvatljivom u njihovoj financijskoj racunici, odjednom ne valja. Svaka cast igracima i romanticima, ali svi u ovoj prici snose svoj dio odgovornosti. |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14437 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 20/04/2021 : 19:22:02
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by ReemCP
Nije mi jasan ovaj novi model LP planiran za 2024. (koji je sad upitan?), ako imamo 9 timova u istoj skupini, kako onda 5 domaćih i 5 gostujućih utakmica? Što nije 8+8?
A ko zna, bilo je govora o 6 grupa sa 6 ekipa i da će biti jedna zajednička tabela.
To su 4 jakosne skupine u kojoj je po 9 ekipa..i nece oni igrati medjusobno unutar tih skupina, vec ce tim iz prve skupine umjesto dosad 6 tekmi sa 3 ekipe, igrati 10 tekmi sa 10 ekipa, 5 kuci i 5 u gostima, i to 2 tekme sa timovima iz svoje jakosne grupe, po 3 iz druge i trece ii dvije iz cetvrte najslabije grupe...i nakon tih 10 kola se formira tabela i prvih 8 ide u 1/8 finala a 9-24 igraju baraz za ostalih 8 mjesta...25-36 timovi ispadaju...
Joj Zlatane moj, a jesu ga oni zakomplicirali  |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22357 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 20/04/2021 : 19:45:24
|
Jedva čekam da krene nova Superliga, od prvog dana ćemo moći uživati u top utakmicama, a ne do aprila čekati da se sretnu dva superiorna kluba. Ne želim da kao do sada gledam u LŠ Real protiv Donjecka iz Tunguzije ili još gore, Zvezdu kako prima 5-6 golova. UEFA je davno napravila nepopravljivu štetu, sada je došlo vrijeme da plate za to.
Uglavnom, slažem se sa svime što je jaki ovdje napisao. To je i moje mišljenje. |
 |
|
Anto_123
Average Member

787 Posts
Member since 16/01/2015 |
Posted - 20/04/2021 : 20:32:25
|
Meni je draže pogledati domaću ligu, sad kako nema navijača naša tj. HNL. gledljivija je nego kada Real igra na onom pomoćnom stadionu i to takođe bez navijača.Tek sad se vidi koliko su i te pod navodne znake velike utakmice u stvari nikakve bez punih velikih stadiona.Što se tiče tih nazovi poslastica Barca vs MU itd. i tog mi je više na ...hm prije 15-20 god. sam znao gotovo sve igrače Arsenala, Reala itd. a sad su se ove kojekakve zvjezdice toliko uzšetale da više ne možeš pohvatati gdje tko igra. a to što klubovi iz regije primaju 4-5 golova to i je razlog da se ovoj ideji zgražam još više. Pokupuju sve što imalo valja , već od 14-15-16 ..... god. i onda sad kukaju kako ne mogu opstati zbog milionskih dugova. a da se malo okrenete vlastitim pogonima.Nametnuli su ritam koji ne mogu pratiti a manji klubovi nikako jer svaka uštva sada želi milione već u ranim danima pa se veći dio njih OUPS zajebe. |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7863 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 20/04/2021 : 20:35:13
|
Ma najbolje da odmah od jesenas uvedu ove promjene sa novim formatom lige prvaka, a ne cekati 2024 godinu...kako su i najavili dati englezima, spancima, talijanima i njemcima 6 predstavnika, francuzima 4, i eto jakih utakmica...to je 28 jakih ekipa..jos 8 ekipa ce se naci iz portugala, holandije, rusije, ukrajine, belgije i ovih slabijih liga, koji ce ionako biti u toj zadnjoj jakosnoj skupini, malo ce koji doci do 1/8 finala, jer ce u 10 utakmica igrati protiv 10 jacih protivnika i tesko ce imati vise od 4-5 bodova. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17419 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 20/04/2021 : 20:54:00
|
Ne mogu to uvesti od jeseni. Ne treba im to dati, ni ta najavljena reforma od 2024. nije naišla na podršku. Ti klubovi su i pretjerali s trošenjem novca i epidemija je sigurno doprinijela da ih malo dovede u normalu. Pa ni bankrot nekog od tih klubova ne bi bio loša stvar za sport. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19898 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27436 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19898 Posts
Posted - 20/04/2021 : 21:42:23
|
quote: Originally posted by jaki
Sad necemo visati po stadijonu vise fuck Uefa?😁
Vikat ćemo God bless UEFA!
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
vukozec
Advanced Member

5055 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 20/04/2021 : 21:42:50
|
Jeej, ko bi htio svake godine gledati samo uvijek iste engleske, španjolske i talijanske klubove na tv, koji bi to užas bio. Oh, wait... |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12904 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27436 Posts
Posted - 20/04/2021 : 21:49:14
|
quote: Originally posted by vukozec
Jeej, ko bi htio svake godine gledati samo uvijek iste engleske, španjolske i talijanske klubove na tv, koji bi to užas bio. Oh, wait...
 Sta ti je pravi marketing... Uefa se bori za male klubove i istovremeno uvodi novi format svojih natjecanja koji će biti lošiji po te male klubove |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
Posted - 20/04/2021 : 21:50:45
|
Jeej, ko bi htio svake godine gledati samo uvijek iste engleske, španjolske i talijanske klubove na tv, koji bi to užas bio. Oh, wait...

Kao što rekoh, mi Superligu već imamo. Ali isto tako imamo šansu za zanimljive utakmice klubova iz druge lige, tipa Leicester-Ajax, Dortmund-Sevilla, Lazio-Porto... Šta fali tim utakmicama? Da ne pričam o duelima Zvezda-Liverpool ili Dinamo-Tottenham koji su za "nas".
Meni je grupna faza CL zanimljivija od duela na ispadanje. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 20/04/2021 21:51:56 |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5055 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 20/04/2021 : 22:01:40
|
quote: Originally posted by manhunter

Kao što rekoh, mi Superligu već imamo. Ali isto tako imamo šansu za zanimljive utakmice klubova iz druge lige, tipa Leicester-Ajax, Dortmund-Sevilla, Lazio-Porto... Šta fali tim utakmicama? Da ne pričam o duelima Zvezda-Liverpool ili Dinamo-Tottenham koji su za "nas".
Meni je grupna faza CL zanimljivija od duela na ispadanje.
Treba stvar do kraja istjerati, a ne ni vrit ni mimo. Ili potpuna komercijalizacija, ili opća dekomercijalizacija i egalitarizam. Ne podnosim petinge, do daske ili čedno. I potucan loše je, al nedotucan to je bijedno. Polubauk polukruži poluevropom.
|
Edited by - vukozec on 20/04/2021 22:02:13 |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27436 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19898 Posts
Posted - 20/04/2021 : 22:04:31
|
Ja u pravilu u uopće ne gledam Ligu prvaka, ali postoji ogromna razlika između toga da su neki klubovi redovito bolji, bogatiji, da se na proljeće uglavnom natječu isti i zatvorene lige koja ograničava ikakav pristup trenutno manjim klubovima, a (upitno) trenutno veće proglašava praktički bogomdanima.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
Posted - 20/04/2021 : 22:09:18
|
quote: Originally posted by manhunter

Meni je grupna faza CL zanimljivija od duela na ispadanje.
Treba stvar do kraja istjerati, a ne ni vrit ni mimo. Ili potpuna komercijalizacija, ili opća dekomercijalizacija i egalitarizam. Ne podnosim petinge, do daske ili čedno. I potucan loše je, al nedotucan to je bijedno. Polubauk polukruži poluevropom.
A jebiga, ja volim peting..  |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 20/04/2021 : 22:17:34
|
Jupi!!! Mafijasi pobijedili mafijase. Monopol opstaje. Ideja mi se nije svidjala, ali samo budala moze biti sretna pobjedom licemjerne uefe samo zbog ovih floskula kako nogomet pripada narodu. Sere mi se od svih redom. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27436 Posts
Posted - 20/04/2021 : 22:25:24
|
           Dat če im jo više love samo da ostane pod njihovim šapama Fuck uefa! UEFA is working hard behind the scenes and preparing the response, which will be financial, after the surprise birth of the Super League.
When you attack, UEFA strikes back. As announced by Bloomberg and confirmed by RMC Sport, UEFA is preparing a large-scale response behind the scenes, after the formalization on Sunday of the possible creation of a richly endowed Super League in which twelve top names in European football would participate, including Real Madrid. and Liverpool, but not Bayern Munich or Paris Saint-Germain. A budget that could explode, up to 7 billion euros
The European confederation, whose boss, Alexander Ceferin, still cannot digest the betrayal of certain club bosses, first and foremost that of Juventus Turin, Andrea Agnelli, plans to respond financially. UEFA is currently working with a British investment fund based in London to come up with a new Champions League. This new version of the most prestigious European competition would have an initial budget of around 4.5 billion euros, which could go up to 7 billion euros. |
 |
|
Topic  |
|