Nakon što se izgube na dalekom sjeveru, dvojicu muškaraca spasi pojava starog lovca koji s njima podijeli neobičnu legendu.
Okruženi vukovima, boreći se za goli život, dvojica istraživača putuju Aljaskom kako bi pokopali svoga sudruga...
U Japanu dvadesetih godina prošloga stoljeća čovjek odlazi pronaći medvjeda koji mu je ubio sina...
Morski biolog započinje potragu za mitskim grobljem kitova.
Šest kratkih priča o ljudima suočenim s divljom prirodom, katkada okrutnom, katkada milostivom, ali uvijek neizmjernom. Taniguchi u svome najboljem, nagrađivanom izdanju.
Orka Specijal 38 • Čovjek iz tundre • 248 stranica • C/B • 170 x 240 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Jiro Taniguchi • Crtež Jiro Taniguchi • Prijevod Nikola Pezić • Lektura i redaktura Aleksandar Gucunski • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 22.4.2021. • Cijena 130 Kn
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Bolje da procitas malo Taniguchija, neki, ako ne sva 4, Lavirintova noviteta, od Komika se obradujes Zlatnim dobom i Pahidermom, od Fibre idu i Alvar i Blast, pa od tebi najmilije skole BPRD i Ubij ili umri...sve to ce ti znaciti mnogo vise, od hrpe Ck, smanjenih, na presjajnom papiru tiskanih, nebrojenih Marvela...
Bolje da procitas malo Taniguchija, neki, ako ne sva 4, Lavirintova noviteta, od Komika se obradujes Zlatnim dobom i Pahidermom, od Fibre idu i Alvar i Blast, pa od tebi najmilije skole BPRD i Ubij ili umri...sve to ce ti znaciti mnogo vise, od hrpe Ck, smanjenih, na presjajnom papiru tiskanih, nebrojenih Marvela...
A možda je zabavnije da pogledam neki stari film Džekija Čena?
Šta ako se navučem na predugačke megalomanske japanske stripove o planinarenju?
Jel ovo prvi strip koji nije nastavak u Fibri a da nije dobio preview? Mislim, pročitao sam strip u Stripoteci, nije da mi on treba, no nadam se da je ovo samo Marko smetnuo s uma, i da neće bataliti previews ubuduće.
Nakon Vrha bogova, a pogotovo Dalekog susjedstva strah me uopće pomislit šta očekivati nakon ove rečenice "Taniguchi u svome najboljem, nagrađivanom izdanju."
Jel ovo prvi strip koji nije nastavak u Fibri a da nije dobio preview? Mislim, pročitao sam strip u Stripoteci, nije da mi on treba, no nadam se da je ovo samo Marko smetnuo s uma, i da neće bataliti previews ubuduće.
Nisi procitao kompletnu pricu u stripoteci jer DW nije objavio do kraja tako da ti treba ovo kao i svako fibrin Taniguchi.
A možda je zabavnije da pogledam neki stari film Džekija Čena?
Šta ako se navučem na predugačke megalomanske japanske stripove o planinarenju?
Bolje, zabavnije da gledas Jackie Chana, nego sto kupujes hrpu smanjenih, na presjajnom papiru tiskanih nebrojenih Marvela...
Ma strip je japanski nacin citanja pa je problem s pdfom jer se treba listati od kraja prema naprijed pa nisam stavljao. Kao netko tko je defacto uveo standard previewova u strip-izdavastvu kod nas, naravno da necu odustati od te prakse.
Aha, ma nema veze onda, skoknit ću do Columba prije ili kasnije ovih dana pa ću prolistat
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ma strip je japanski nacin citanja pa je problem s pdfom jer se treba listati od kraja prema naprijed pa nisam stavljao. Kao netko tko je defacto uveo standard previewova u strip-izdavastvu kod nas, naravno da necu odustati od te prakse.
Pdf, print to pdf, pages to print->more options, reverse pages
Ovo jedva čekam da stigne u Srbiju, baš me je Taniguči prijatno iznenadio u Stripoteci, a tek Daleko susedstvo! Šetač čeka čitanje, a Susedstvo sigurno ponavljanje.
Nisi procitao kompletnu pricu u stripoteci jer DW nije objavio do kraja tako da ti treba ovo kao i svako fibrin Taniguchi.
Mislio sam na to da mi ne treba preview, ne strip.
Koju priču nismo pročitali kompletnu u Stripoteci?
Prve dve priče smo pročitali kompletne, a do kraja nije objavljen kompletan album, koji se sastoji OD ŠEST PRIČA. (Piše u najavi "kratkih", to je relativan pojam, jesu kratke u odnosu na Tanigučijeve grafičke romane.)
Pdf, print to pdf, pages to print->more options, reverse pages
Bravo!
Iako cesto nesto muljam sa PDF fajlovima (doduse najcesce su neke najprimitinije akcije tipa eksporti u PDF i snimanja) nisam primetio ovu opciju, mozda dobro dodje. Hvala!
Ovo jedva čekam da stigne u Srbiju, baš me je Taniguči prijatno iznenadio u Stripoteci, a tek Daleko susedstvo! Šetač čeka čitanje, a Susedstvo sigurno ponavljanje.
A spomenar mog oca?
Nisam nažalost stigao da nabavim, ali mi je na listi, ako negde izleti ja kupujem.