Da da, to sam mislio, kao jedan pogodak Minimalna pobjeda, ali jako vrijedna. Lille i Lyon momentalno 3. i 4. na tablici, a sastaju se večeras, bit će zanimljivo.
Nisam gledao cijelu Monaca, malo sam prebacivao na tu utakmicu, u fokusu mi je bila City-Totten kup finale.
Vise bih volio vidjeti psg,lyon i monaco u ligi prvaka iduce sezone, nego lille...uz njih, jos bi marseille trebao biti u ligi prvaka..od 2024 ce i francuzi imati cetiri predstavnika u ligi prvaka...lille, bordeaux, lens, nantes, st. Etienne su nivo europa lige..
Uf opet luda utakmica šteta za lyon prokockao 2:0, da su dobili tek bi onda bila ludnica 4 ekipe bi bile u 2 boda, ovako bi rekao da lyon ispada iz kombinacija za prvaka, šteta, da su bar uzeli bod.
Lille je odlična ekipa, onako više za gostujuće utakmice... Najviše mi se sviđa Monaco kako igra... Odlični su i Kovač to čvrsto drži pod kontrolom.... Tko od ovih s vrha prođe Lens neokrznut mogao bi biti prvak. Lens igra sa svima iz vrha osim s Lyonom, a u dobroj je formi...
Lille je odlična ekipa, onako više za gostujuće utakmice... Najviše mi se sviđa Monaco kako igra... Odlični su i Kovač to čvrsto drži pod kontrolom.... Tko od ovih s vrha prođe Lens neokrznut mogao bi biti prvak. Lens igra sa svima iz vrha osim s Lyonom, a u dobroj je formi...
Dakle Lens ima najgori raspored do kraja, a Marseille i Rennes mu pušu za vratom, i borba za mjesto u kupu Uefa će biti zanimljiva, sigurno će netko od trojke kiksati protiv Lensa.
Lille nadomak naslova, kod Lensa vodi0:2, slijedi mu doma St. Etienne i zadnje kolo kod angersa koji je u katastrofa formi, čini se dosta izgledno za Lille!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Sad malo gledam i Neymaru je rekord 20 utakmica u ligi (prve sezone kad je došao u PSG), sve druge sezone nije odigrao ni pola utakmica u prvenstvu, kao ni ove, ako odigra sljedeću utakmicu bit će mu to sedamnaesta! Isplati li se imati takvog igrača u ekipi?
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0