Naletio na netu tražeći strip pa me zanimala razlika. Crtić mi djeluje nekako "ne baš vizualno dobro (za razliku od strip tabli koje sam videl)", ali možda se varam. Bum proveril ;)
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo
prije 100 godina je rasprodano, a izašlo je prije 200
Neke se knjige još uvijek mogu naći (neke su čak i reprintane, ako se ne varam), ali cijeli komplet teško.
Ma ne bih ja ni kupovao cijeli komplet, možda prvih par albuma da vidim kakvo mi je, ali ne vidim da ga netko prodaje na aukcijama. Koji je to format knjiga?
Vezano uz naslov ove teme: Kojim stripovima se nadate u Fibrinom izdanju, pa nijednom. Koliko sam vidio iz pisanja, koji se stripovi šefu svide ti će se i objaviti. Tako da je potpuno irelevantna tema. Al će se pročitati kad se objavi strip, bio dobar ili loš.
Edited by - petarStripovi10 on 21/04/2021 23:06:08
Kad sam vidio da je Fibra objavila "Calvin & Hobbes" život mi je dobio dodatni smisao. Još kad bi tako dobio i "Peanuts", diš bolje... A u dječjoj biblioteci uvijek maštam o Carl Barksu i njegovim Patkama. Mala mi obožava Tvrdicu, što da vam kažem...
Nema veze što već postoji domaće izdanje Bonea, po mom mišljenju je to strip koji bi konstantno trebao biti dostupan, svi nastavci. Rijetko imamo priliku vidjeti toliko kvalitetan "all ages" strip koji fenomenalno leži i djeci i odraslima. U boji ili crno-bijelo, nebitno.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
@RadioClash super su mi svi ovi tvoji predlozi koje kacis s vremena na vreme, za mnoge stripove nisam ni cuo do sada dok ih ti nisi okacio.
Verovatno znas da imas Berni Rajtsonovog Frankenstajna u Darkvudovom izdanju. Neko u Darkvudu mnogo voli Rajtsonov crtez, pa su izdali njegov Jezovnik, Betmen Kult, ovu adaptaciju Frankenstajna, prvu knjigu Stvorenja iz mocvare... I neka su, ja bas volim Rajtsonov crtez.