forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 577

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/04/2021 : 13:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

quote:
Originally posted by yasmiel

Četvrtina finala!

https://www.sergiobonelli.it/draft/2021/04/23/sondaggi/la-copertina-piu-bella-quarti-1-1020287/
https://www.sergiobonelli.it/draft/2021/04/23/sondaggi/la-copertina-piu-bella-quarti-2-1020288/
https://www.sergiobonelli.it/draft/2021/04/23/sondaggi/la-copertina-piu-bella-quarti-3-1020289/
https://www.sergiobonelli.it/draft/2021/04/23/sondaggi/la-copertina-piu-bella-quarti-4-1020290/

Glasao za 68, 120, 348, 13

Takodjer, premda sam se lomio u prvoj četvrtini

Isto glasovao. Vjerujem u pobjedu 120-ke mada vidim da je ovdje najneizvjesniji duel.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15801 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 27/04/2021 : 14:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Odoakar

Osim Onkraj zvijezda za kou se nadam da će pobijediti, ostale su mi teški prosjek, s obzirom na naslovnice koje nisu prošle dalje.

348 mi izgleda kao disney crtani film:

Potpuno tocno!
Jedini polufavorit, s obzirom sto je proslo, a sto otpalo...
Evo ja sam glasao dvaput za Onkraj zvijezda, ali ni ona nije to pravo Nathan Never lice serijala kad uzmes knjizicu u ruke. Bilo je ohoho boljih...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2250 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 28/04/2021 : 09:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Misija Jupiter #1
Scenarij: Bepi Vigna
Crtež: Max Bertolini, Germano Bonazzi
Naslovnica: Ivan Zoni

https://www.sergiobonelli.it/nathan-never/2021/04/23/albo/la-squadra-hawks-1020284/

Table:
https://www.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1619174478155.jpg--.jpg?1619174478000
https://www.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1619174478630.jpg--.jpg?1619174478000

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15801 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/04/2021 : 11:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Evo bas bacio oko na SBE stranicu, pise; nova mini serija od cetiri dijela koja ce otkriti jos poneku tajnu cinjenicu Nathanovog univerzuma, a koja je radena sa ministarstvom za okolis nasih prekomorskih susjeda i pokusace ukazati i educirati na probleme tipa klimatskih promjena, itd.

Nego bas citam njihove najave pa se sjetim da ulazimo u godinu slavlja Nathanovih trideset godina izlazenja, (kud li prije prode...), i tamo takoder pise da ce se ta obljetnica popratiti sa dosta lijepih izvanrednih izdanja.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 28/04/2021 : 15:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Mi tvrdokorni fanovi isto zasluzujemo obilježavanje te obljetnice ( #zatvorimorupu, #napokonratsvjetova)
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15801 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/04/2021 : 16:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nista protiv toga. Dapace. Narocito prvi dio posta. Nek cijela jedna recimo, medutura a koje su spomenute kao novitet LL-a, kazimo, bude 6 Nathanovih knjga koje su nedostajuce vezivo tkivo LL NN biblioteke...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

yasmiel
Starting Member

87 Posts

Member since 07/05/2016

Posted - 28/04/2021 : 19:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send yasmiel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

a koja je radena sa ministarstvom za okolis nasih prekomorskih susjeda i pokusace ukazati i educirati na probleme tipa klimatskih promjena, itd.

U prvi mah mi se činilo da je ovo dio citata, pa si mislim nema šanse da bi naše ministarstvo bilo uključeno u tkao nešto :) ali onda sam se zbrojio i vidio grešku :).

Koliko ja shvaćam, ovo izdanje je dio standardne zamjene za maxi (odlucili su umjesto jedne debeljuce izdati 3-4 male sveske svake godine. Što se mene tiče može, ako ništa, barem dobijemo 4 naslovnice:)

A kad smo kod naslovnice, meni se uvijek sviđa vidjeti nekoga tko nije Giardo. Raznolikost je dobrodošla.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 28/04/2021 : 19:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nista protiv toga. Dapace. Narocito prvi dio posta. Nek cijela jedna recimo, medutura a koje su spomenute kao novitet LL-a, kazimo, bude 6 Nathanovih knjga koje su nedostajuce vezivo tkivo LL NN biblioteke...

Ma razvukli k'o pitu i gladnu godinu zajedno sa tom rupom u kolekciji.
Bas sam bio kupio jesenas na IL zaostatke sto sam ih "frknjavao" u striparnicama za neke druge stripove. Sad jos i ove da skrpam rupu u fasadi hrbata.
Pade mi na pamet sto ne bi oni napravili kao D.J. sa onom aukcijom, koliko ih ulozi za ove stripove toliko ih i dobije.
Heh,ne bilo lose unaprijed zakapariti,nadje se odredjeni broj interesenata i svako dobije svoj primjerak. Izbjegnes preprodavace koji bi kuhali od bijesa i svi hepi.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15801 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/04/2021 : 23:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:

Ma razvukli k'o pitu i gladnu godinu zajedno sa tom rupom u kolekciji.
Bas sam bio kupio jesenas na IL zaostatke sto sam ih "frknjavao" u striparnicama za neke druge stripove. Sad jos i ove da skrpam rupu u fasadi hrbata.
Pade mi na pamet sto ne bi oni napravili kao D.J. sa onom aukcijom, koliko ih ulozi za ove stripove toliko ih i dobije.
Heh,ne bilo lose unaprijed zakapariti,nadje se odredjeni broj interesenata i svako dobije svoj primjerak. Izbjegnes preprodavace koji bi kuhali od bijesa i svi hepi.

Nekidan, nema dugo, predlagalo se vlasniku site-a, i poznate izdavacke kuce, da se financira, napravi spisak interesanata za albume kao sto je nastavak Jerome K Jerome Bloche, primjerice i da se pokusa to financijski iznjeti na ledima zainteresiranih, no nista od toga...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 30/04/2021 : 15:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
I ja sam glasao.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 30/04/2021 : 21:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
E, vidis, nisam znao za to, zanimljivo da je takav prijedlog vec iznesen.
Steta za fanove J.Blochea, ali i na stetu ostalih citaoca.

Evo citam "tehnopate"(Libellus) prvi Never nakon toliko vremena.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

yasmiel
Starting Member

87 Posts

Member since 07/05/2016

Posted - 03/05/2021 : 12:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send yasmiel a Private Message  Reply with Quote
Polufinale:

https://www.sergiobonelli.it/draft/2021/04/30/sondaggi/la-copertina-piu-bella-semifinale-1-1020300/
https://www.sergiobonelli.it/draft/2021/04/30/sondaggi/la-copertina-piu-bella-semifinale-2-1020301/

Glasao 120 i 13.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/05/2021 : 12:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pročitao specijal 19, pa ono.. kako je razdijeljen u dva dijela sa različitim scenaristima i crtačima probati ću komentirati svaki zasebno. Generalno ideja o lijekovima za starenje kao zamjena za odsluženje zatvorske kazne dobro je poznata sa raznim etičkim dilemama, osobno mi odmah pada na pamet serija Oz gdje su se nakratko poigrali sa tom idejom.

Prvi dio koji potpisuje piani ima dobru premisu gdje pogrešno optužen zatvorenik prihvaća ubrzano starenje kako bi izašao na slobodu i potražio pravog krivca, ali sve drugo je dosadno, patetično i neuvjerljivo, odmah sam pretpostavio krivca, a generalno je sama ideja kako je uopće nastao serijski ubojica skroz drekasta.

Drugi dio koji piše Vietti je već puno bolji, šteta što je opterećen svojim prethodnikom premda se oba dijela zapravo mogu pročitati zasebno.

Meni je bez ikakvog reda napravljeno. Prvo je Piani napravio svoj tipični krimi uradak i za razliku od nekih prijašnjih suhoparnih zapleta ovdje je zaplet sasvim ok. Početak te vuče da saznaš što će biti dalje, ali kako idemo prema kraju to postaje tipični Piani s nemaštovitom završnicom bez okusa i mirisa.

I vjerujem da je ovo trebalo ići u redovno seriju kad se ono ukazao Vietti i odlučio napraviti indirektni nastavak na priču i takva bućkuriš nam servirati kao specijalac. Njegova je priča, naravno, puno bolja, pogotovo što do zadnjeg trenutka ne znamo gdje priča vodi. Ali mi se ne sviđa što je naprasno riješena sudbina jednog nama dobro poznatog lika iz NN univerzuma, mislim da je oko njega bilo dosta materijala za napraviti u budućnosti.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/05/2021 : 12:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by yasmiel

Polufinale:

https://www.sergiobonelli.it/draft/2021/04/30/sondaggi/la-copertina-piu-bella-semifinale-1-1020300/
https://www.sergiobonelli.it/draft/2021/04/30/sondaggi/la-copertina-piu-bella-semifinale-2-1020301/

Glasao 120 i 13.

Isto.

S tim da je polufinale pokazatelj da koliko god Castellini radio najbolje naslovnice da De Angelis ima više onih vrhunskih. Samo mi nije jasno kako je ova Giardova uspjela ući u polufinale.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15894 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 03/05/2021 : 14:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
120 i 348

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 03/05/2021 : 16:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

120 i 348

Isto!
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7735 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 03/05/2021 : 19:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
63 i 348

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15801 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/05/2021 : 21:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Trinaestica, naravno. Ali ona je nista prema drugima CC-jevim koje su bile...
Za one druge dvije nisam ni glasovao.
Naravno ovo kao i mnoga ostala glasovanja u zivotu, uopce nista ne pokazuje i ne dokazuje... Ionako se zna tko je Car. Iako je negdasnja on je zauvijek prva violina SBE-a!

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 03/05/2021 21:21:04
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 04/05/2021 : 11:24:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno ovo kao i mnoga ostala glasovanja u zivotu, uopce nista ne pokazuje i ne dokazuje... Ionako se zna tko je Car. Iako je negdasnja on je zauvijek prva violina SBE-a!

Po svemu sudeći de angelis
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/05/2021 : 13:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nathan never 75.. wow.. imamo dvodijelnu priču o tajnim špijunskim igrama na više strana i kako se to obično zbiva, ne zna se tko tu koga, ali poznavajući vignu znao sam otprilike u kojem predvidljivost smjeru će ići razrješenje cijele priče, no opet, iako ni blizu top liste, u ovom tužnom sivom i bezličnom periodu u koji smo upali sa nathanom, ova priča toliko odskace da mi se i dopalo.

Ne znam, možda je do mene i lošeg tajminga za čitanje, ali meni je ovo bilo do zla boga dosadno. Imao sam osjećaj da će Nathan u prvom dijelu dobiti hemoroide od silnog sjedenja i blebetanja o planovima što, kako, na koji način.
Kad se napokon u drugom dijelu priča malo rasplamsala opet me se nije dojmio način na koji se odvijala akcija. Opet puno teksta, premalo dinamike, a da ne govorim o silnim sf frazama u kojima sam se potpuno izgubio.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15801 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 04/05/2021 : 16:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Po svemu sudeći de angelis

Ce gi vidimo...
A i 'bole me dupe' iman originalnu naslovnicu i jednog i drugog. I crtez. I originalni plakat za comicon u italiji, i tablu...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/05/2021 : 12:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Treća priča mi sa Whiteom mi se nije dopala, naprosto nisam trenutno za patetiku.

Btw, crtež mi je posvuda bio dobar pa mi je vjerojatno i to popravilo ukupni dojam jer dugo nisam tako uživao u nathanu (one generacije sam ipak odavno apsolvirao)

Slažem se, malo previše patetike na kraju. Ali u svakom slučaju ova priča mi je više legla od Vignine. Vidi se da Rigamonti igra na sigurnu kartu u NN serijalu. Imamo tu sve elemente iz NN svijeta, malo mutanata, malo nakaza, ruševine grada kao eksterijer (zanimljiva snježna kulisa u gradu što je dosta rijetko u serijalu), ne baš maštovit scenarij, ali vidjelo se da Rigamonti igra na sigurno. U moru lošijih epizoda ova bez problema može proći.

Crteži iz ove knjige su stvarno dobri. Di Clemente se sve više i više popravlja, ali ovaj Olivaresov iz ove treće priče je briljantan. Postaje mi gotovo najdraži crtač u serijalu.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/05/2021 : 09:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Jedan kolor pada ostatka Uranije by Beva.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7735 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 07/05/2021 : 22:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Prvi dio dugo očekivane Jerryjeve recenzije je konačno tu:

https://www.stripovi.com/recenzije/nathan-never-nn-lib-65c-66-kad-grad-umire/2640/

Drugi dio uskoro!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15894 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/05/2021 : 09:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Super Jerry..

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page
Page: of 577 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.87 seconds. Snitz Forums 2000