zato mi idu na qurac pojedinci koji kao nešto glume kao sad recimo Paka sa izjavom "JA sam možda dao samo tri desetke u životu". Ma ne jedi pite pakinjo,a stvarno nemam nameru da te na bilo koji način uvredim ili omalovažim.
Haha Tek sad vidim da si ovo napisao. Ma gle, to je čisto stvar osobnog dojma, ne postoji neka univerzalna rang ljestvica prema kojoj se svi mi možemo voditi, tako da mislim da se ne bi trebali previše ni zamarati tuđim (brojčanim) ocjenama. Zbog toga sam i izbacio brojčane vrijednosti iz onih svojih mini-recenzija tu na forumu, bolje neka tekst recenzije govori sam za sebe.
S druge strane, da te još malo naživciram, ne znam ni bih li uspio skupiti 6-7 stripova koji po meni zaslužuju čistu jedinicu. To su mi baš ekstremni slučajevi u kojima ama baš ništa ne valja, a nisam se susreo s puno takvih djela.
to je zato što ne čitaš Dilan Doga.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Jerry je platio 100€ da idu njegove dvije recenzije jedna za drugom
Šala mala Jerry je osmislio da "Vremensku sagu" obradi u dvije recenzije što je baš zgodno ispalo kako je to napravio pa je shodno tome logično bilo da objavimo obje recenzije u kratkom razdoblju. Ovaj vikend je dakle bio posvećen samo Nathanu