Babilon Advanced Member
Croatia 3083 PostsMember since 23/11/2008
Kerempir Senior Member
1593 PostsMember since 09/10/2018
quote:Originally posted by KerempirKad bi se mogla očekivati odesa 2?
mmihoci Senior Member
1093 PostsMember since 01/02/2018
calvin Starting Member
43 PostsMember since 08/11/2015
DiSkAcH Advanced Member
Croatia 6258 PostsMember since 05/12/2016
quote:Originally posted by calvinNadam se da je sve ok sa Zlatkom. Nije previse azuran u zadnje vrijeme niti odgovara na email poruke.
quote:Originally posted by DiSkAcHquote:Originally posted by calvinNadam se da je sve ok sa Zlatkom. Nije previse azuran u zadnje vrijeme niti odgovara na email poruke.Odgovara sa mrvu zakšnjenja u odnosu na ranije.Ja sam zadnji paketić dobio pred manje od mj dana mislim.
quote:Originally posted by calvinquote:Originally posted by DiSkAcHquote:Originally posted by calvinNadam se da je sve ok sa Zlatkom. Nije previse azuran u zadnje vrijeme niti odgovara na email poruke.Odgovara sa mrvu zakšnjenja u odnosu na ranije.Ja sam zadnji paketić dobio pred manje od mj dana mislim. Super, hvala na odgovoru. Jos samo da je pronaci strpljenja
quote:Originally posted by Babilonquote:Originally posted by calvinquote:Originally posted by DiSkAcHquote:Originally posted by calvinNadam se da je sve ok sa Zlatkom. Nije previse azuran u zadnje vrijeme niti odgovara na email poruke.Odgovara sa mrvu zakšnjenja u odnosu na ranije.Ja sam zadnji paketić dobio pred manje od mj dana mislim. Super, hvala na odgovoru. Jos samo da je pronaci strpljenja Za nestrpljive 098-776-766.Odmah se javim. Pozdrav iz Babilona! p.s. I ovo ne bih vidio da mi dobri forumaši nisu javili.
marin92 Starting Member
27 PostsMember since 29/11/2020
ZoranC Senior Member
Germany 1917 PostsMember since 20/09/2010
quote:Originally posted by calvinDa mogu u zemlju bih propao...Danas mi stigao paket iz Babilona. Hvala Zlatko!!!