forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Euro 2020 (11.06.-11.07.)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 46

King Warrior
stripovi.com suradnik

22375 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/05/2021 : 18:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
@Reem, da...Sve nesto mislim da zutokljunac igra za Svedsku.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22375 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/05/2021 : 18:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Super topic!

Nekako sumnjam da će King navijati za Švicarsku. Sve ostale navijačke kombinacije su otvorene :)

Nemaju Sviceri veze sa fudbalom. Da nije gastarbajterske djece, ne bi oni prvenstva ni na tv vidjeli. Sto je najgore, mrze i oni sami svoju repku upravo zbog toga.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14694 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/05/2021 : 18:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Jedini problem je tanka klupa, ako se ozljedi netko, eto neprilika, nemamo prave zamjene za obranu i bokove!

Zato sam i mislio kad sam pisao u dr. topicu, da pozovu tog Sosu unatoč svemu, iako ako smatraju da bi se samo atmosfera narušila, onda neka ništa ne poduzimaju. Iako su oni svi odrasli, on se ispričao, ne vidim zašto ne bi mogli donijeti razumno rješenje i dogovorili se.

Meni osim HR, ekipa za koju ću navijati je Portugal. Bruno Fernandes možda igra najbolji nogomet svoje karijere, glavni čovjek Uniteda, užitak je njega imati u ekipi. Tu je Jota za kojega smo puno dobroga čuli i vidjeli ove sezone, malo su ga te ozljede unazadile, ali tu je. Bernardo Silva koji će igrati finale LP, tu su i iskusni Pepe i Ronaldo, ma super ekipa koja će vjerujem svima stvoriti probleme. I ne zaboravimo da oni brane naslov.

Francusku isto vidim kao glavnog favorita za osvajanje, Mbappe bi mogao biti naj strijelac.

A Englezi su ekipa kojima želim isto da daleko doguraju, njihov nogomet najviše pratim. Ne znam sad hoće li Southgate vodit Greenwooda? Bila je prošle godine ona "islandska afera" njega i Fodena, ali to bi trebalo zaboraviti. I zasad je veliki upitnik što će biti sa Maguireom, hoće li on biti spreman? Baš se kvragu sad morao ozlijediti

Nijemce isto ne shvaćam ozbiljno, Chelseajev napadački tandem Werner-Havertz mi ne ulijevaju povjerenje.

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22375 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/05/2021 : 19:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nikad nemoj Svabe u fudbalu da otpises, bez obzira koliko su trenutno losi.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12027 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/05/2021 : 19:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Od Nemaca očekujem bar polufinale.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26052 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/05/2021 : 19:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
- koja je ekipa vaš favorit i za koga bi željeli da osvoji ovo natjecanje

Favoriti: Francuska, Nemačka, Portugal, Španija i Engleska. Ja lično bih voleo da Francuska osvoji.

- tko je po vama realno najjači i ima najveće šanse da ode do kraja

Po imenima, Francuska je ubedljivo najjača, ali to nije uvek odlučujuće na ovakvim turnirima.

- koji igrač bi mogao "eksplodirati" na ovom Euru, tko će biti glavne zvijezde

Fernandes, Mbappe...

- koliko daleko HR može dogurati

Uz malo sreće, može i do polufinala, ali plašim se da neće dobaciti dalje od prolaska grupe...

- tko ima najspremnije igrače, za koju ekipu mislite da je u naj formi uoči Eura

Belgija, italija.

- skupljate li kakve sličice ili kartice (ili oboje) nogometaša za ovo Euro

Na žalost, ovog puta ne, inače sam redovno uživao u albumima i sličicama.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 19/05/2021 19:46:32
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/05/2021 : 20:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Oce l bit publike na mecevima? Zna li se? U Petrogradu znam da hoce.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 19/05/2021 20:21:32
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14694 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/05/2021 : 20:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Nikad nemoj Svabe u fudbalu da otpises, bez obzira koliko su trenutno losi.

U pravu si, koliko god oni djelovali loše, ne smiju se podcijeniti.

quote:
Originally posted by Caleb

Oce l bit publike na mecevima? Zna li se? U Petrogradu znam da hoce.

Baš sam danas vidio ovo na wiki:

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/05/2021 : 20:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Koji si ti kralj.

Dobro je, barem nesto.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14694 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/05/2021 : 23:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ovo što gledamo u zadnja 2 kola u premier ligi, dobro to izgleda sa gledateljima Što kažeš, bar nešto. U Mađarskoj koliko vidim po ovome, pun kapacitet

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14565 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 20/05/2021 : 11:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Je, bolje i nešto gledatelja, nego prazni stadioni.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33651 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 20/05/2021 : 13:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Sinoć je u Burnleyu bilo samo 3000 gledatelja, a atmosfera skroz ok, čuli se itekako navijači!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/05/2021 : 13:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
1.neko od slabijih
2. Belgija, POrtugal, Francuska, Njemačka
3.mbappe, lukaku,ronaldo
4. Hr može do 1/16, a možda i dalje ako ne dobije Francusku ili Portugal u 1/16
5. više manje su svi jednako spremni
6.skupljam panini sličice kao i za svaki euro ili mundijal.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14694 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 20/05/2021 : 15:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Izašli u konzumu oni binder albumi "Euro zvijezde 2021", ja si uzeo 2 komada. A od jedne cure dobio oko 100 kartica nogometaša Kažu da je uvijek dobro pitat žensko i zaista je tako, nekad dobiješ, nekad ne.

Lijepo izgleda album.

Edited by - ReemCP on 20/05/2021 15:36:46
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14565 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 20/05/2021 : 15:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Odično! To su one kartice što dijele po potrošenom iznosu. Juče donese žena Pukkija iz Konzuma pa ako ti fali pošaljem.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14694 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 20/05/2021 : 23:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Tako je, to su te kartice, nismo još niti stigli sve otvoriti Vidio sam slučajno reklamu da danas izlazi album:

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14694 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 20/05/2021 : 23:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Pogledajte strašno jak sastav Portugala za Euro!

Izbornik Portugala, Fernando Santos, objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo.

Portugal je aktualni europski prvak iz 2016. godine. Oni su u finalu pobijedili sa 1:0 upravo Francusku koja je prema mnogima prvi favorit za osvajanje Eura ove godine. Nakon što su Deschamps i Loew objavili spisak igrača za Europsko prvenstvo večeras je to učinio i Santos. Naravno, prva uzdanica fantastičnih Portugalaca i ovaj put će biti Cristiano Ronaldo.

Vratari: Rui Patricio, Anthony Lopes, Rui Silva.

Obrana: Joao Cancelo, Nelson Semedo, Jose Fonte, Pepe, Ruben Dias, Nuno Mendes, Raphael Guerreiro.

Vezni red: Danilo, Joao Palhinha, Ruben Neves, Bruno Fernandes, Joao Moutinho, Renato Sanches, Sergio Oliveira, Willam Carvalho, Pote.

Napad: Andre Silva, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Diogo Jota, Goncalo Guedes, Joao Felix, Rafa Silva.

https://sportklub.hr/nogomet/reprezentacije/euro/pogledajte-strasno-jak-sastav-portugala-za-euro/

Edited by - ReemCP on 20/05/2021 23:56:31
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33651 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 21/05/2021 : 09:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kakva reprezentacija kad nema mjesta u njoj za Trincaoa, Andrea Gomesa, to mi je zapravo jedino čudno, ipak je Gomes kod Ancelottija proigrao! Ali vezni red im je brutalan, Fernandes i Moutinho fantastični!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14565 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 21/05/2021 : 14:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Nakon naših, navijam za Portugal na ovom prvenstvu. Ionako imam osjećaj da ćemo s turnira ispasti puno prije Portugala.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/05/2021 : 14:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
koja je ekipa vaš favorit i za koga bi željeli da osvoji ovo natjecanje

Voleo bih da Poljaci odu daleko, pa i Belgija

Francuska i Portugal

Levandovski, mozda iskoci i ovaj dvojac mladih Engleza - Mount/Foden (ako su pozvani)

Mozda prodje grupu, ali deluje mi dosta slabije u odnosu na SP u Rusiji.

- tko ima najspremnije igrače, za koju ekipu mislite da je u naj formi uoči Eura

Francuska

Edited by - Caleb on 21/05/2021 14:24:28
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4698 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 21/05/2021 : 17:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote

Moj favorit su Francuzi. Sjajne opcije na svakoj poziciji.

Kao i gore navedeno, Francuzi. Samo treba pogledati koga su izostavili s popisa, pa i ta izostavljena ekipa bi daleko došla.

Benzema. Mbappe je zvijer, ali želim vidjeti Karimov spektakularni povratak.

Teško reći. Do sada smo ovisili o Modriću koji je iscrpljen. Obrana je dosta propusna. Rekao bih da ćemo proći grupu, ali za dalje ne bih ništa predviđao, nismo ostavili dobar dojam nakon SP 2018.

Portugal

Nakon školskih dana nekako sam prestao s tim simpatičnim hobijem.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 21/05/2021 : 22:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Glavni favoriti za naslov su Englezi. Imaju dobre igrače na svakoj poziciji. Nedostatak im je mladost odnosno manjak iskustva.
Imaju dobrog izbornika a da uzmu kantu, morat će nekoga proći na penale a tu su uglavnom pucali psihički.
Ne uzmu li Englezi, Francuzi su tu. Iznenadit bi mogli Žabari ili Nizozemci.

Hrvati bi morali proći skupini a poslije, tko zna. Iako, nije to ni blizu ona momčad sa SP.
Tanki smo na poziciji vratara, imamo samo Livakovića, obrana je nesigurna, troma i propusna, bokovi bez samopouzdanja.
Najjači smo na sredini terena a u napadu ne znam što očekivati od igrača tipa Rebić, Kramarić ili Perišić. Previše osciliraju.
Najviše se uzdam u Dinamovce Oršića i Petkovića.

Kako tanki na poziciji vratara??? Pa ne treba ti 3 golmana, oni se najmanje troše...
Ja iskreno glavnim favoritima vidim Portugal, Francusku, Englesku i Belgiju... Tim redom.
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 22/05/2021 : 07:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Tako je, to su te kartice, nismo još niti stigli sve otvoriti Vidio sam slučajno reklamu da danas izlazi album:

Ehh danas sam morao ići po loptu i album
I mi smo dobili par paketića na lijepe oči, inače se dobije paketi za svakih potrošnih 70 ili 75 kn
Pošto ne kupujemo u Konzumu (a nije mi ni blizu) teško ćemo doći do kartica, i ne kužim kako se to popunjava uopće?
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1848 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 22/05/2021 : 07:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote

Favoriti: Njemačka mi je prvi favorit, onda Englezići

Francuska, Portugal, Belgija

Mbappe iako više nije iznenađenje to je top igrač i od njega se očekuje da bude top na turniru, nadam se da bi mogao netko od naših Vlašić, a možda i Ivanušec kad bi dobio priliku iako mislim da od toga nebu nikaj

Ako prođu skupinu super sve poslije toga je uspjeh, prije koji tjedan sam ih sanjao u finalu protiv Englezića

Ne znam nisam ni pratio forme pojedinih ekipa.

- favoriti iz sjene
Ukrajina, Poljska

Počeli sa ovim konzumovim pa ćemo vidjeti do kud će nas to dovesti
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14694 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 22/05/2021 : 11:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

Ehh danas sam morao ići po loptu i album
I mi smo dobili par paketića na lijepe oči, inače se dobije paketi za svakih potrošnih 70 ili 75 kn

Zanimljivo je u vezi tih lopti, u ovom konzumu gdje sam ja bio, dobiješ lopte koje nisu napumpane, dok negdje u nekima su već napumpane. Baš mi sestra kaže da je bila sa djecom i da ova na kasi joj nije htjela dati puno, možda 2-3 kartice više od onog koliko se trebalo dobiti za određeni iznos.

Ja sa ovom curom što sam pričao, taman je slagala police, pitao je jel bi mi mogla dati više kartica (ja mislio možda će mi dati najviše 20-ak, ono super), kad ono dala mi oko 100 kartica

quote:
Originally posted by tihomirduras

Pošto ne kupujemo u Konzumu (a nije mi ni blizu) teško ćemo doći do kartica, i ne kužim kako se to popunjava uopće?

Mi smo ti ovako počeli sa popunjavanjem, vjerojatno tako ide. Znači, unutar tog binder albuma nije ništa obrojčano, ali su zato kartice obrojčane, kod svakog igrača gore desno (naše desno) se nalazi jedan broj. Recimo, Pogba je 112 broj itd.

Mi imamo najnižeg igrača - Burak Yilmaz - on je numeriran kao broj 2, pa smo prvi slot ostavili prazan, a popunili drugi slot sa tom sličicom. I tako sve kartice redom po brojevima. Ukupno treba skupiti 118 kartica. Album ima 8 listova, svaka stranica ima 9 praznih mjesta, odnosno list ima svaki po 18 praznih mjesta. 18 x 8 = 144 prazna mjesta - 118 kartica = 26

26 praznih mjesta ostaje na kraju albuma, odnosno čitav zadnji list i od prethodnog 7. lista, na njegovoj zadnjoj stranici smo smjestili Gundogana broj 118, kao zadnju karticu u albumu :)

Uff, sad sam ga malo zakomplicirao Uslikam navečer poslije posla pa pokažem kako smo mi to napravili.

Edited by - ReemCP on 22/05/2021 11:04:54
Go to Top of Page
Page: of 46 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000