Fala ....u! Naslovnica odlicna! Daj Berni i redovnog vise! Da, Mr No. Ocito je istinito da nada umire zadnja. To je u stvari i legitimno i besplatno....
Ajd konačno, Dampyr je baš solidan strip, šteta što to ne krene u nekom redovnom tempu uz naravno redovnu seriju.Znam da je to sad malo nezgodno zbog raznih razloga. Gdje nastaviti, dali tamo gdje su tvrde korice stale, od početka.Ja ih imam sve, ali to tako grdo izgleda jer je ta kolekcija sad već od 5-6 različitih izdavača
Ajd konačno, Dampyr je baš solidan strip, šteta što to ne krene u nekom redovnom tempu uz naravno redovnu seriju.Znam da je to sad malo nezgodno zbog raznih razloga. Gdje nastaviti, dali tamo gdje su tvrde korice stale, od početka.Ja ih imam sve, ali to tako grdo izgleda jer je ta kolekcija sad već od 5-6 različitih izdavača
Pa i nije bas. Hc izdanja su bila malo Bookglobe malo SA, ali jako slicna. U biti ista, vanjstinom. Ja sam ih nastavio sa VC izdanjima, sto sam drugo i mogao... e sad sto su oni isli sa redovnih knjizica u 'debeljuce', pa stali, jbg...
Pa i nije bas. Hc izdanja su bila malo Bookglobe malo SA, ali jako slicna. U biti ista, vanjstinom. Ja sam ih nastavio sa VC izdanjima, sto sam drugo i mogao... e sad sto su oni isli sa redovnih knjizica u 'debeljuce', pa stali, jbg...
_Pa eto Ivani ,sam si nabrojao 4 vrste i kad tu dodamo domaće maxi i specijale to je taman kako sam rekao 5-6 različitih hrbata
Eto, jos dva broja, i gotova maxi edicija, mada ne bih imao nista protiv da te maxije rastegnu na tri ljeta, a da specijale sa dva povecaju na 3 ( sad u 6.7. i 8. mjesecu po jedan) jer specijala ima puno vise, i izlaze jos...
Ja javim mom starom od 75 god. pa on ode na sigurno he he , nije mu više do šetnje.Ja kad doem pokupim šta je priredio ili stiglo od raznih izdavača i tako to kod mene uglavnom ide.Dobro je dok je stari živ i ima volje.