forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Bookglobe i Strip Agent najave:
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 43

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/05/2021 : 22:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
zna li ko oce li bit nove novatora od sa? i naravno kad ce tex giganti ?
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10357 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 13/05/2021 : 22:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Ovo prvo ti je završno pitanje za Milijunaša.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/06/2021 : 01:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 03/06/2021 01:43:45
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1952 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 03/06/2021 : 07:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Vise nego potrebna izdanja.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6265 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 03/06/2021 : 08:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Lupa S-A po tim dječjim stripovima, očito se prodaju.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15659 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 03/06/2021 : 08:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
pa uvijek je bilo..na djeci se ne štedi...samim time sve se zna.

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 03/06/2021 : 10:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
samo nek je za pravu djecu, kad če za nas malo stariju nešto izdat?
Pilot i Komandant Mark bi dušo dali u ove ljetne dane i plažu!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2354 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 03/06/2021 : 11:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Ovo će najvjerojatnije biti rasprodano, smib + škola + knjižnice i eto.... Čisto naglas razmišljam
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/06/2021 : 12:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

Itekako su potrebna, možda i najpotrebnija na cijeloj strip sceni. Jako je važno da djeca i mlađi uzrasti imaju velikog izbora stripova za sebe jer tako se nove generacije navikavaju voljeti strip i čitanje. Za svakoga od njih treba biti ponešto na tržištu tako da ovoga itekako trrba biti što više. Ovoga i bilo kakvoga Disneya, u kojem god obliku.

Mi stariji se uvijek možemo snaći. Sve ovo šta domaći izdavači izbacuju je baš šareno, a ako nema na domaćim jezicima uvijek su tu engleska izdanja, talijanska, skenovi, itd... Za nas je lako.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3521 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 03/06/2021 : 12:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Itekako su potrebna, možda i najpotrebnija na cijeloj strip sceni. Jako je važno da djeca i mlađi uzrasti imaju velikog izbora stripova za sebe jer tako se nove generacije navikavaju voljeti strip i čitanje. Za svakoga od njih treba biti ponešto na tržištu tako da ovoga itekako trrba biti što više. Ovoga i bilo kakvoga Disneya, u kojem god obliku.

Mi stariji se uvijek možemo snaći. Sve ovo šta domaći izdavači izbacuju je baš šareno, a ako nema na domaćim jezicima uvijek su tu engleska izdanja, talijanska, skenovi, itd... Za nas je lako.

Odlično sroćeno. Možda nekima konačno otvori oči, bravo Paka!

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 03/06/2021 12:33:14
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10357 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 03/06/2021 : 12:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

+1

Sjajno je da ima izdavača koji imaju u ponudi stripove za najmlađe.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/06/2021 : 12:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

+1
Djeca su najvažnija.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 03/06/2021 : 13:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:

A kako misliš da će novi naraštaji zavoljeti strip bez ovakvih izdanja Itekako potrebna izdanja, samo što to nas tu ne zanima i nije za nas ne znači da nisu potrebna.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1952 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 03/06/2021 : 13:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Nemam nista protiv stripova za klince samo me nervira jer su zapoceli toliko toga a konstantno objavljuju nesto novo. Trebali bi da zavrse zapoceto pa onda novo. Ili obe varijatne istovremeno, nemam nista protiv.

Ja sam citao Alan Forda, Dilan Doga i Mikijeve Zabavnike kad sam bio klinac. U moje vreme ovako necega nije bilo.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3521 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 03/06/2021 : 13:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemam nista protiv stripova za klince samo me nervira jer su zapoceli toliko toga a konstantno objavljuju nesto novo. Trebali bi da zavrse zapoceto pa onda novo. Ili obe varijatne istovremeno, nemam nista protiv.

Ja sam citao Alan Forda, Dilan Doga i Mikijeve Zabavnike kad sam bio klinac. U moje vreme ovako necega nije bilo.

Ključni pojam. Vjervao ili ne, ali vremena se mijenjaju

Nekad smo gledali Brzog Gonzaleza, Zekoslava Mrkvu ili Bipsiće a da nas to nitko živ ne gleda tj. rijetko tko.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/06/2021 : 14:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što je SA započeo a nije završio?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/06/2021 : 14:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
moji klinci čitaju Žive mrtvace i Panišera,od treće godine (pre toga Mister Noa i Teksa).
Ovako nešto im nikad ne bi dao da se truju.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/06/2021 : 14:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
I onda se čudimo ko to u Srbiji glasa za Vučića...:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10357 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 03/06/2021 : 15:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

moji klinci čitaju Žive mrtvace i Panišera,od treće godine (pre toga Mister Noa i Teksa).
Ovako nešto im nikad ne bi dao da se truju.

Crni anto, ne piši ovako.
Ima onih koji sve tvoje napise bukvalno shvaćaju.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 03/06/2021 : 15:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
A pre Mister Noa i Teksa su čitali Bezimenu...
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3521 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 03/06/2021 : 15:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

I onda se čudimo ko to u Srbiji glasa za Vučića...:)

...baš to.

@Peyo

Ozbiljno, ne bukvalno. Jedno su nebuloze poput ovih (da 3-godišnjak čita Žive mrtvace), a drugo sugeriranje učenicima koji strip da mi kupe za poklon i još se time hvališ :)

Jesu li vas prevarili

Edited by - BeaGea on 03/06/2021 15:20:19
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17039 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 03/06/2021 : 15:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Ova izdanja nisu još u prodaji?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38103 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/06/2021 : 16:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Što je SA započeo a nije završio?

Velikog vojvodu!!!! Mamicuimnabijem!!! Ni samo 3 jebena albuma nisu smogli objaviti, ni tri!!! Ajde kad su smokvani i nisu isli u integral (nisu smeli tada?), ali da onda kad vec krenu ne objave preostala dva, pa smo morali kupovati americko smanjeno izdanje... mamicuim!!!

https://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/veliki-vojvoda-velvoj-sa-1-vjestice-noci/28657/0/

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10357 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 03/06/2021 : 16:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

@Peyo

Ozbiljno, ne bukvalno. Jedno su nebuloze poput ovih (da 3-godišnjak čita Žive mrtvace), a drugo sugeriranje učenicima koji strip da mi kupe za poklon i još se time hvališ :)

Pa vidiš da te navukao.

Koje dijete može podići ove Fibrine glomazne knjige?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/06/2021 : 16:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
veliko:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 43 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000