forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Bookglobe i Strip Agent najave:
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 43

BeaGea
Advanced Member

3516 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 03/06/2021 : 17:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Odustajem.

jaki, oprosti na brisanju...

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/06/2021 : 17:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by jaki

Što je SA započeo a nije završio?

Velikog vojvodu!!!!

To je čak i Bernard zaboravija da je izdao

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/06/2021 : 23:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

I onda se čudimo ko to u Srbiji glasa za Vučića...:)

...baš to.

@Peyo

Ozbiljno, ne bukvalno. Jedno su nebuloze poput ovih (da 3-godišnjak čita Žive mrtvace), a drugo sugeriranje učenicima koji strip da mi kupe za poklon i još se time hvališ :)

kakvo crno sugerisanje - daju mi lovu i ja poručim šta mi treba,a oni mi se potpišu na jedan od stripova,radi reda.
quote:
Originally posted by Red Marquis

A pre Mister Noa i Teksa su čitali Bezimenu...

Od Bezimene sve kreće!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/06/2021 : 23:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

I onda se čudimo ko to u Srbiji glasa za Vučića...:)

za njega su glasale moja majka i supruga,a te dve su pročitale dva stripa u životu;doduše,jeste žena skoro jedan,Velikog zlog lisca.

a da ti pošteno kažem,sa obzirom kolika je jednoj plata a ovoj drugoj penzija,bilo bi debilno i da ne glasaju za Cou.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 03/06/2021 23:10:27
Go to Top of Page

CountCagliostro
Starting Member

44 Posts

Member since 17/07/2018

Posted - 03/06/2021 : 23:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send CountCagliostro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

Što je SA započeo a nije završio?

Velikog vojvodu!!!! Mamicuimnabijem!!! Ni samo 3 jebena albuma nisu smogli objaviti, ni tri!!! Ajde kad su smokvani i nisu isli u integral (nisu smeli tada?), ali da onda kad vec krenu ne objave preostala dva, pa smo morali kupovati americko smanjeno izdanje... mamicuim!!!

https://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/veliki-vojvoda-velvoj-sa-1-vjestice-noci/28657/0/

Ima li smisla nekome psovati majku (živu ili pokojnu) zbog stripa?

Edited by - CountCagliostro on 03/06/2021 23:22:09
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38081 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/06/2021 : 09:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Izdavacu?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

CountCagliostro
Starting Member

44 Posts

Member since 17/07/2018

Posted - 04/06/2021 : 14:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Send CountCagliostro a Private Message  Reply with Quote
Znam, ali ja tog čovjeka znam 30 godina i cijelo to vrijeme ga nisam čuo da je izgovorio pet psovki ili se na nekoga izderao, a kamo li štogod gore.Pomogao je na razne načine stotinama ljudi, a da nije pitao da mu itko kaže hvala. Radi svoj posao najbolje što zna, i bolje od većine, po petnaest sati dnevno. Skromno živi i odgaja fenomenalnog sina koji je sada već dovoljno star da dođe na forum i svjedoči tome kako mu netko bezrazložno vrijeđa oca. Godinama sam znao i njegovu pokojnu majku koju si ispsovao, skromnu i predragu ženu koja je odgojila sjajnog čovjeka koji je previše povučen da reagira na ovako ogavne uvrede. Za razliku od njega ja nemam dlaka na jeziku pa zato ponovo pitam: kakvo stvorenje moraš biti da nekome zbog nekoliko stranica papira psuješ majku?

Pričekao sam da netko od moderatora reagira jer, koliko sam vidio u pravilima, vrijeđanja nisu dopuštena, ali - kako se ništa nje dogodilo niti je itko od forumaša koji se hvale kako dobro poznaju tog čovjeka, a bezbroj su se puta okoristili njegovom dobroćudnom prirodom, komentirao psovanje majke - za sada, samo pitam. Za prijatelja.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 04/06/2021 : 15:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Daj, zeza se čovek, vidi se iz aviona.

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38081 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/06/2021 : 15:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ti razlucujes jedninu od mnozine? Izdavac otac, sin... ?

Ali sa takvim izdavacima covjek nauci i ne kupuje nista na prvu loptu ako nije jednopuc. Je, BG tu prednjaci.

Edited by - Poli on 04/06/2021 15:48:16
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2321 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 04/06/2021 : 15:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Danas u Kauflandu Ludens/SA izdanja po 9 kn.
Ja kupio jednog Chica u koloru i prva dva broja Vatrogasaca...

#!??
Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 04/06/2021 : 16:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

moji klinci čitaju Žive mrtvace i Panišera,od treće godine (pre toga Mister Noa i Teksa).
Ovako nešto im nikad ne bi dao da se truju.

😂😂
Go to Top of Page

CountCagliostro
Starting Member

44 Posts

Member since 17/07/2018

Posted - 04/06/2021 : 16:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send CountCagliostro a Private Message  Reply with Quote
Dakle, Strip-agent je samo jedna osoba. Kao i ludens. Da netko izvrijeđa nakladnika Fibru (bilo je toga, ne kažem) svi bi znali na koga se to odnosi, a jednako tako svi na forumu itekako dobro znaju tko je SA i Ludens.

Odluka o kupovini je samo tvoja. Kao i o tome čije ćeš majke prozivati.

Kažem, taj se čovjek neće upuštati u raspravu zašto ga vrijeđaš, ali meni je to ipak gnjusno i kukavički posebno jer mu majku nisi išao psovati u lice već iza flanjke. Naprosto, dok se ne naučimo pristojnoj komunikacije netko bi nam trebao skretati pažnju na činjenicu da su i drugi ljudska bića s osjećajima pa ako ih baš nije potrebno bezrazložno ponižavati onda je to bolje i ne činiti.
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2535 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 04/06/2021 : 23:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Strip izdavaštvo je (zajebean) posao, osnova kojeg je balans između prihoda i troškova, tako da psovke zaslužuje onih 200 ili 300 potencijalnih kupaca, koji se nisu odlučili da kupe Velikog vojvodu. Jer nije Bookglobe javni servis niti Veliki vojvoda javno dobro, pa da bi se to moralo obavezno izdavati bez obzira na troškive.
Taj nesretni "prvi juriš" Bookglobea (sa Valikim vojvodom, Kookaburrom, Adlerom, Sillage/Navis...) sigurno nije bio planiran kao prijevara, a troškovi i šteta koju je izdavač imao sa tim izdanjima puno je veča od patnje i troškova nas, koji smo te stripove kupili. A ako se več mora nekog psovati, onda si kod Velikog vojvode to više zaslužuje prevoditelj, a ne izdavač

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/06/2021 : 00:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
VV je Strip Agent.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2535 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 05/06/2021 : 01:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
quote:

VV je Strip Agent.

Jeste, moja greška - nekako je BG taj koji je poznat po nezavršenim serijama pa mi je nesretni VV u glavi preskočio u BG. A dosta su se i pojavljivali u raznim zajedničkim kombinacijama, tako da baš nisu noč i dan.
Ako se ne varam Sodu je počeo BG, a nastavio i kako izgleda od njega odustao SA...

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/06/2021 : 01:22:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GGG

quote:

VV je Strip Agent.

Jeste, moja greška - nekako je BG taj koji je poznat po nezavršenim serijama pa mi je nesretni VV u glavi preskočio u BG. A dosta su se i pojavljivali u raznim zajedničkim kombinacijama, tako da baš nisu noč i dan.
Ako se ne varam Sodu je počeo BG, a nastavio i kako izgleda od njega odustao SA...

Nije odustao... ide uskoro nastavak i reprint jedinice ako moja stara memorija još šljaka.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/06/2021 : 01:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
SA rijetko od nečega odustaje.
Uostalom,VV uvijek može uskrsniti

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38081 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/06/2021 : 15:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GGG

Strip izdavaštvo je (zajebean) posao, osnova kojeg je balans između prihoda i troškova, tako da psovke zaslužuje onih 200 ili 300 potencijalnih kupaca, koji se nisu odlučili da kupe Velikog vojvodu. Jer nije Bookglobe javni servis niti Veliki vojvoda javno dobro, pa da bi se to moralo obavezno izdavati bez obzira na troškive.
Taj nesretni "prvi juriš" Bookglobea (sa Valikim vojvodom, Kookaburrom, Adlerom, Sillage/Navis...) sigurno nije bio planiran kao prijevara, a troškovi i šteta koju je izdavač imao sa tim izdanjima puno je veča od patnje i troškova nas, koji smo te stripove kupili. A ako se več mora nekog psovati, onda si kod Velikog vojvode to više zaslužuje prevoditelj, a ne izdavač

Pa, samim time si sami pljuju u svoju skledu, jelda. Ako su vec odlucili da idu 1u1 umjesto komplet 3u1 (ako su mogli?). Pa nije to Mister No serijal pobogu, 3 epizode i gotovo.

I valjda ni kupci nismo glupani pa da kupujemo sve sto vidimo od izdavaca koji nije pouzdan.

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2535 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 05/06/2021 : 19:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Kao prvo, super za VV, još da BG nastavi sa Kookaburrom i Theodorom Poussinom

A BG i SA su izgleda tu na svoj trošak školu naučili, i ako misliš da je izdavač nepouzdan, od njega više ne kupuješ, ne treba ljude psovati po forumu...

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/06/2021 : 00:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:
Originally posted by teller

Ne znam tog Dadu ali skidam kapu za Talicnog...

Yep, plus jedan u tvojoj izjavi. Vidim da ide i stara epizoda "Billy Kid", steta sto ne idu cesce.

Cekam najave..
Kod mene neki dan izasao novi..

https://www.dargaud.com/bd/lucky-luke/wanted-lucky-luke-bda5382160

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/06/2021 : 00:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Dva sto izbacuje SA su iz 1962 godine("Billy Kid" i "u sjeni tornjeva") i ovaj zadnji "wanted Lucky Luke") je ovogodisnji.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2353 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 07/06/2021 : 16:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Na nsk najave za 3 integrala tornjeva bois maury
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/06/2021 : 17:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Nice
I 12.Jeremiah.

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 07/06/2021 17:06:12
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 09/06/2021 : 11:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Opa, znači i S-A ide sa Tornjevima....hmmm, treba se onda odlučiti, ČK ili S-A...

Ima li kakvih naznaka za nastavke Largo Wincha?
Barem još ta 4 Van Hamme-ova.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 09/06/2021 11:32:35
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 09/06/2021 : 12:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Ima li kakvih naznaka za nastavke Largo Wincha?
Barem još ta 4 Van Hamme-ova.

To i mene zanima.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page
Page: of 43 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000