Author |
Topic  |
Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 23/06/2021 : 22:43:44
|
quote: Originally posted by logo111
quote: Originally posted by Peyo
Što bi bilo da je umjesto Llorisa i njegove šake bio neki drugi francuski igrač i ovako se glavom sudario s Danilovom glavom? I to bi onda bio penal? Sumnjam.
A ovo Mbappeovo glumatanje i iznuđivanje penala je smiješno. Stisnuo je ponuđenu ruku bedaka Semeda i pao.
Pa nije ti valjda sporan penal za Portugal ?
Pa vidiš da se ne slažem ni s prvim?
Kod onog trećeg je bila ruka, ali tu su toliko puta mijenjali kriterij da ne znam više što je penal. Po meni nije ni ovaj treći, bez obzira što je pogođena ruka. |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts
Posted - 23/06/2021 : 22:45:07
|
quote: Originally posted by jaki
Mađari ludi ko kupus:)
Nisam baš pratio ovu utakmicu, ali znam da Havertza ne bih mijenjao. |
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 23/06/2021 : 22:50:02
|
quote: Originally posted by logo111
Što bi bilo da je umjesto Llorisa i njegove šake bio neki drugi francuski igrač i ovako se glavom sudario s Danilovom glavom? I to bi onda bio penal? Sumnjam.
A ovo Mbappeovo glumatanje i iznuđivanje penala je smiješno. Stisnuo je ponuđenu ruku bedaka Semeda i pao.
Pa nije ti valjda sporan penal za Portugal ?
Pa vidiš da se ne slažem ni s prvim?
Kod onog trećeg je bila ruka, ali tu su toliko puta mijenjali kriterij da ne znam više što je penal. Po meni nije ni ovaj treći, bez obzira što je pogođena ruka.
Pa vidim, ali nevjerujem 🤔 |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts
Posted - 23/06/2021 : 22:59:13
|
Ne slažem se ni da je Lovren skrivio penal. Imam pravo na svoje mišljenje, ispravno ili krivo.
Ovo nad Comanom je bio faul k'o suza. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 23/06/2021 : 23:05:35
|
Englezi na Portugal,mi na Španjolsku a treći Česi na Švedsku:)
Komentator rece, Por Belg, a Eng Nem. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/06/2021 : 23:13:29
|
quote: Originally posted by Caleb
Englezi na Portugal,mi na Španjolsku a treći Česi na Švedsku:)
Komentator rece, Por Belg, a Eng Nem.
i fr protiv manhunterovih. Odlični su parovi ispali. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7162 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 23/06/2021 : 23:16:40
|
Znači, usprkos svim uzbuđenjima, poredak je kao da se ništa nije ni igralo i, kako su odigrali završnice, čini se da Portugal i Njemačka nemaju ništa protiv što će ići na Belgiju odnosno Englesku. Zapravo su, s obzirom na sve te promjene tijekom večeri, na kraju svi zadovoljni. Portugal i Njemačka su izbjegli katastrofu, tj. ispadanje, a bili su na dnu i jedni i drugi, dok će Francuska dalje s 1. mjesta, iako je dva zadnja meča odigrala ispod razine svjetskog prvaka i prvog favorita, ali nebitno, idu na Švicu. Jedini sve pohvale zaslužuju Mađari, kakva borbenost. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 23/06/2021 23:17:57 |
 |
|
emirem
Advanced Member

10867 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 23/06/2021 : 23:21:09
|
Francuzi su bas bili dobri, steta sto je par puta Griezmann gadjao previsoko.
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Tonto
Advanced Member

8975 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 23/06/2021 : 23:26:52
|
Ne slažem se ni da je Lovren skrivio penal. Imam pravo na svoje mišljenje, ispravno ili krivo.
Ovo nad Comanom je bio faul k'o suza.
je, al je bio van 16. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts
Posted - 23/06/2021 : 23:32:35
|
quote: Originally posted by Tonto
je, al je bio van 16.
Nisam ni napisao da je penal, ali čak ni faul nije suđen.
Znači bez obzira što je već ušao s loptom i drugom nogom u 16 m ovo nije penal? Da je dobio udarac u glavu opet bi se reklo da je jednom nogom bio vani ili bi bio penal? |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 23/06/2021 : 23:33:31
|
Moze neko da pojasni ovo. Hrvatska i Ceska +1 gol razlika, ali je Hr druga zbog vise postignutih golova. Nemacka i Portugal isto +1 Portugal vise golova, ali je Nem druga. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 23/06/2021 23:34:07 |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7162 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 23/06/2021 : 23:36:22
|
Moze neko da pojasni ovo. Hrvatska i Ceska +1 gol razlika, ali je Hr druga zbog vise postignutih golova. Nemacka i Portugal isto +1 Portugal vise golova, ali je Nem druga.
Međusobni omjer se prvo gleda. |
loading...
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 23/06/2021 : 23:39:20
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Moze neko da pojasni ovo. Hrvatska i Ceska +1 gol razlika, ali je Hr druga zbog vise postignutih golova. Nemacka i Portugal isto +1 Portugal vise golova, ali je Nem druga.
Međusobni omjer se prvo gleda.
Da. Mislio sam da Ceska dobila Hr, zato mi je bilo nelogicno. |
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8975 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 23/06/2021 : 23:59:34
|
je, al je bio van 16.
Znači bez obzira što je već ušao s loptom i drugom nogom u 16 m ovo nije penal? Da je dobio udarac u glavu opet bi se reklo da je jednom nogom bio vani ili bi bio penal?
Prekrsaj je zapoceo izvan 16, znaci da je faul van. Takva su pravila. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts
Posted - 24/06/2021 : 00:08:04
|
je, al je bio van 16.
Znači bez obzira što je već ušao s loptom i drugom nogom u 16 m ovo nije penal? Da je dobio udarac u glavu opet bi se reklo da je jednom nogom bio vani ili bi bio penal?
Prekrsaj je zapoceo izvan 16, znaci da je faul van. Takva su pravila.
Po pravilima je ovo faul, minimalno za žuti, ali dobro ja baš i ne poznajem pravila. Iako sam viđao penale suđene zbog faulova izvan kaznenog čak i u vrijeme VAR-a.
Jedno pitanje za "znalce" pravila.
Obrambeni igrač je nogama u svojih 16 m i lopta ga pogodi u lakat (u neprirodnom ili kakvom god položaju) u dio koji viri izvan 16 m i onda to nije penal? |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12038 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14575 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 24/06/2021 : 08:06:17
|
Šta ti je ždrijeb...
S jedne strane imamo utakmice Engleska - Njemačka ili Portugal - Belgija, a s druge strane Walles - Danska ili Švedska - Ukrajina. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4137 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 24/06/2021 : 08:46:47
|
A kaj je s teorijom o kalkuliranju :)
Inače, seruckate u vezi VAR-a i penala. Svaki udarac u pravcu glave je penal prema protokolu UEFA-e. Prije nego se krenete upuštati u rasprave bilo bi dobro znati pravila :) Inače, vidi sam da je VAR ispravio pogrešne odluke pomćnih u vezi zaleđa i priznao (s potpunim pravom) vec poništene golovo jer su pomočni digli zastavicu, a istovremeno taj isti VAR nije promijenio nijednu odluku glavnog. Može li bolje? Za mene koji sam igral nogomet, a sad sam golman zbog manjka fizičke snage ovo je ono kaj čini nogomet pravednijom igrom. |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 24/06/2021 : 10:05:29
|
Većina nas nije pričala o tom penalu, nego onom za Francusku. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47578 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/06/2021 : 10:10:54
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Šta ti je ždrijeb...
S jedne strane imamo utakmice Engleska - Njemačka ili Portugal - Belgija, a s druge strane Walles - Danska ili Švedska - Ukrajina.
Ždrijeb je odličan, svakom po zaslugama |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4137 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 24/06/2021 : 10:48:34
|
quote: Originally posted by tinton
Većina nas nije pričala o tom penalu, nego onom za Francusku.
Da, i tamo je sudac pokazival da je Portugalac isao rukom prema glavi i udario ga. Meni je isto izgledalo da ga je lagano opalio u lice dlanom, nakon 15 pregledavanja izgleda da je ipak bio samo prelagani dodir, kaj je nije penal. Uglavnom, VAR je pomoćnik glavnog suca na terenu i ne može mijenjati njegove odluke ako sudac tako odluči (znači sve je na glavnom sucu). Jedino postoji iznimka kada je zaleđe u pitanju, sve ali sve ostalo je na glavnom sucu. Bojim se da neki komentiraju a nisu upoznati s ulogom VAR-a (video asistent refree) a još manje o protokolu UEFA-e sucima izdano uoči prevnstva. Pravila koja su vrijedila, prije samo nekoliko godina vezana uz dosuđivanje kaznenog udarca su jako promijenila unazad nekoliko godina.
A zaslugom VAR-a nijedan gol nije postignut iz zaleđa, a priznati su golovi kojima su suđena zaleđa. Toliko o video pomoćnom sucu  |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
Topic  |
|