forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Euro 2020 (11.06.-11.07.)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 46

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/07/2021 : 10:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Onda nije bilo VARa.
Sad kad postoji mogućnost provjere kriminalno je da sudac ne ode pogledat snimku.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/07/2021 : 10:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Znači danas bi u toj situaciji zbog VARa plakali za Rumunjima?
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/07/2021 : 10:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Noup. Slavili smo aljosu, licemjerje cuci u svakom od nas.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/07/2021 : 10:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ma podjednako pogrešnih odluka o penalima (uz VAR) je na ovom prvenstvu bilo nekoliko, ali čim se radi o omraženim Englezima, onda se radi o zavjeri. U svim drugim slučajevima, pa kada ide i kontra Engleske, radi se o ljudskoj pogrešci.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/07/2021 : 10:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ne mislim da je namjestaljka, mislim da je iskoristena prilika za guranje domacina.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/07/2021 : 10:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

quote:

KRAĐA!
Uefa je mogla odredit da engleska igra u finalu da se ne muče bezveze ljudi.

Daj jaki ne piši gluposti. Da su htijeli progurati Englesku, mogli su suditi penal još u 90 minuta na Kaneu kad je bio sličan kontakt, a ne riskirati produžetke.
Engleskoj suđenje na turniru nije uopće bilo naklonjeno, pa da bi ove tvoje insinuacije imale smisla.

Gluposti?
Poklonjen penal uz VAR u polufinalu?
Pa sta je to nego poguranac.
A ako ti je ono s Kaneom penal onda stvarno...

Nije penal bio ni nad Kaneom, ali ako je zla UEFA mislila gurati zle Engleze, imali su priliku to napraviti i tada. Kao i prije u turniru kada su radili sasvim suprotno.
Pričati automatski o zavjerama, koje logički nemaju nikakvog smisla kada se sagleda više od jedne činjenice, je deplasirano.
To je jedino što tvrdim. A ovaj sudac zaslužuje da više nikada ne sudi.

Nije samo sudac već i sucu iz VAR sobe.4 Uefina suca.Sasvim slučajno vide penal tamo gdhe ga nema.Meni je to namjestaljka a ti slobodno misli da je to slučajnost.

Pa VAR ga nije mogao natjerati da pogleda snimku, niti da poništi penal. Iz onoga što sam ja shvatio, on im je rekao da je vidio kontakt, a oni to nisu mogli opovrgnuti. Po stoti put smo mogli zaključiti da VAR nije savršen sistem, šteta što ste neki od vas odlučili zaključiti stvari koje vama više pašu.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/07/2021 : 10:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
...a neville i keane su to lijepo objasnili. Donesena je odluka da se var sto manje uplice u odluke sudaca. Znaci u slucaju najmanjeg kontakta sinoc var nije mijenjao sucevu odluku. Potpuno nerazumljivo i krivo koristenje tehnologije ako je vec dostupna i moguca. Uefi na dusu...

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/07/2021 : 10:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
https://sportklub.hr/euro-2020/video-euro-2020/video-i-golcinu-danske-sudac-nije-smio-priznati/

A ovo?

"If, when a free kick is taken, an attacking team player is less than 1 m (1 yd) from a ‘wall’ formed by three or more defending team players, an indirect free kick is awarded."

Ja bih rekao da uopće nije zajebancija. Vidi se da se danski "živ zid" u zadnji tren prije udarca pomakne korak u stranu prema engleskom. Tim potezom su potpuno zatvorili line of sight Pickfordu koji više nije mogao vidjeti udarac i loptu je vidio tek kad je preletjela zid, te se vidi da tek u tom trenutku kreće njegova reakcija. Taj ilegalni potez je imao itekakav utjecaj na ishod slobodnog udarca. Dakle da se kod danskog gola išlo gledati VAR sudac ne bi imao što drugo nego dosuditi indirektni slobodni udarac za Englesku...

Edited by - vukozec on 08/07/2021 10:54:27
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/07/2021 : 11:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Zavjera!!!

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13110 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/07/2021 : 11:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Mogao je sudac i ranije svirati penal za Engleze kada je srušen Kane.

Have mercy
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/07/2021 : 11:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Kane nije srusen.
On je opizdija danca.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/07/2021 : 11:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Ne bi plaka ali bi sigurno reka da nije bija penal i da je sudac odlučija utakmicu.A to je čak i ličilo na neki penal za razliku od ovoga jučer.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/07/2021 : 11:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

https://sportklub.hr/euro-2020/video-euro-2020/video-i-golcinu-danske-sudac-nije-smio-priznati/

A ovo?

"If, when a free kick is taken, an attacking team player is less than 1 m (1 yd) from a ‘wall’ formed by three or more defending team players, an indirect free kick is awarded."

Ja bih rekao da uopće nije zajebancija. Vidi se da se danski "živ zid" u zadnji tren prije udarca pomakne korak u stranu prema engleskom. Tim potezom su potpuno zatvorili line of sight Pickfordu koji više nije mogao vidjeti udarac i loptu je vidio tek kad je preletjela zid, te se vidi da tek u tom trenutku kreće njegova reakcija. Taj ilegalni potez je imao itekakav utjecaj na ishod slobodnog udarca. Dakle da se kod danskog gola išlo gledati VAR sudac ne bi imao što drugo nego dosuditi indirektni slobodni udarac za Englesku...

Slobodni udarci su ljuti kaos.
Sve zbog fifinih i uefinih pravila.
Prvo triba ukinuti ležećeg policajca,odrediti koliko najvise obrambenih igrača smije biti u živom zidu i zabraniti napadackim igračima da ulaze medu njih i da budu uopće blizu živom zidu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33671 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 08/07/2021 : 12:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Najpoštenije bi bilo pravilo da nema gola nakon golmanove obrane jedanaesterca, kao u hokeju, fulao si i to je to, a ovdje Kane zabije iz druge prilike!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13110 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/07/2021 : 12:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Najpoštenije bi bilo da svaka utakmica završi neriješeno odnosno da nema poraženih.
Ova korektnost se debelo uvukla i u nogomet.

Have mercy
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/07/2021 : 12:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

I Sterlingu izgleda baba Španjolka.

... i to ti je ono sto ja govorim da nas moderni nogomet uci. Lazi, varaj, kradi i bit ces nagradjen. Uce nas to barcelona i real, uce nas to talijani, uce nas kriminalci koji vode klubove... eto konacno i englezi naucili lekciju.

Ovo je dobra i točna analiza, ne samo stanja u nogometu.

Prije 25+ godina sam kao 20-godišnji klinac na treningu gledal u čudu kako nas uče zadržavati igru i drugim "trikovima"

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/07/2021 : 12:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Englezi zasluženo dalje, sam penal koji suđen nije bil ali je bil ranije na Kaneu. Kao što rekoh, nisu Englezi krivi kaj su mocni, to ne dolazi slucajno.

A rasprava o VAR-u je smiješna. Stoput je objašnjena uloga koju ima VAR a dobrom djelu ljudi još navek stvari nisu jasnu. Komedija!

Edited by - BeaGea on 08/07/2021 12:37:16
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/07/2021 : 12:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Englezi nisu zasluzeno prosli jer da bi se se zasluzeno proslo to treba izborit na terenu i to na posten nacin. Penal na Kaneu nije bio jer kane udara danca, a ne obrnuto kao sto je jaki rekao, a da nije rijec o penalu potvrdili su i sinoc u studiju.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/07/2021 : 12:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Danska je postigla neregularan gol!

"Kada u živom zidu momčadi koja se brani stoje najmanje tri igrača, svi igrači momčadi koja napada moraju biti najmanje jedan metar udaljeni od obrambenog zida sve dok je lopta u igri."

Nisam bil danas s kolegama u raspravi jedini za koga je penal na Kaneu čist ko suza. Danac je išel na loptu a loptu taknul nije. Vrlo slična situacija kao kad je LLoris odnio Portugalca rukom u grupnoj fazi. Nije ga htio ali je promašio loptu i udaril. Znam, znam i tad se tvrdilo da to nije penal za Portugal. Uglavnom ako se baš secira svaki potez onda budimo korektni i priznajmo kako danski gol i engleska penal nisu regularni. Tako da, Englezi su zasluženo prošli dalje i igrom na terenu i brojem regularnih golova

Baš me zanima koliko jaki, risbozg, izivka, logo i dr. imaju veze s nogometom i koliko uopće igraju nogomet. Njih pola vjerojatno nije nikad istrčalo na veliki teren a mali igraju jednom godišnje

Edited by - BeaGea on 08/07/2021 13:16:08
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/07/2021 : 12:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne bi plaka ali bi sigurno reka da nije bija penal i da je sudac odlučija utakmicu.A to je čak i ličilo na neki penal za razliku od ovoga jučer.

To je zato šta si Hrvat od kurca.
E da, oni šta imaju zdrave oči pa misle da je Perišić idiot koji je napravija penal u finalu su u stvari obični četnici.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 08/07/2021 13:00:28
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/07/2021 : 12:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma podjednako pogrešnih odluka o penalima (uz VAR) je na ovom prvenstvu bilo nekoliko, ali čim se radi o omraženim Englezima, onda se radi o zavjeri. U svim drugim slučajevima, pa kada ide i kontra Engleske, radi se o ljudskoj pogrešci.

Meni Englezi nisu omraženi, dapače.
Ali iritantno je da se Englezi vole kurčit muškon igron u kojoj nema preseravanja, a u finale su prošli poklonjenin penalon nakon šta se Sterling bacija ka zadnja pizda.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/07/2021 : 13:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Najpoštenije bi bilo da svaka utakmica završi neriješeno odnosno da nema poraženih.
Ova korektnost se debelo uvukla i u nogomet.

I da se zajebaješ, bilo je nekih manjih plemena(čini mi se da je to bila PNG) di su misionari naučili dicu igrat nogomet i koja su uvik igrala tako da nijedna strana ne izgubi. ono igrali bi dok se rezultat ne izjednači,šta je ove spomenute misionare je.alo u mozak.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/07/2021 : 13:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ali iritantno je da se Englezi vole kurčit muškon igron u kojoj nema preseravanja, a u finale su prošli poklonjenin penalon nakon šta se Sterling bacija ka zadnja pizda.

Ovakva bacanja kao kod Sterlinga treba krenuti što žešće sankcionirati. To je jedini način da se to iskorijeni i da treneri prestanu igrače učiti kako da padnu.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/07/2021 : 13:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

uvijek ima zita u kukolju...

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/07/2021 : 13:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Problem u nogometu je što ako ne padneš kad ima legitimnog kontakta, sudac ti to često neće svirati jer nisi pao.
Go to Top of Page
Page: of 46 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000