forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 07/07/2021 : 17:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by ziki

@Beva
No lakše je neke liječnike prozvati šarlatanima nego poslušati u javnoj raspravi što imaju za reći (umjesto toga imamo represivne mjere poput maltertiranja Dr. Demirović nakon javne tribine u Rijeci.)

U nas u BiH nisi imao praktički nikakve mjere. Želiš se mijenjati? :D

Stožeri griješe, ali to je više pitanje politike nego struke. Nijedan političar neće blagonaklono gledati na nekoga tko se suprotstavlja odlukama koje je donio. Nisam upoznat sa slučajem dr. Demirović pa ne bih komentirao nešto o čemu slabo znam.

@Kruger

Gdje god se umiješa politika bit će grešaka u koracima. U Hrvatskoj stožer često griješi, neću tvrditi drukčije.

Kod nas u BiH su u početku zeznuli s respiratorima, izgubili svaki kredibilitet i nakon toga gotovo da nikakvih mjera nije bilo. U BiH je u postotku umrlo više ljudi nego u Hrvatskoj. Je li vrijedilo, ne znam. U idealnoj situaciji, svatko bi odgovarao za svoje postupke.

I nisam ti ništa izbjegao odgovoriti. Smatram da ne čujemo puno Nobelovaca kako kritiziraju službenu znanost zato što takve ljude možeš nabrojati na prste jedne ruke. Ne znam što konkretnije mogu reći.

Kolegica mi živi u Sarajevu i maske su bile obavezne i vani, kao i policijski sat. Sad ako laže ona, lažem i ja.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 07/07/2021 : 20:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

Heh, pa kakve veze Božinović i ministri u vladi imaju sa medicinom, pa opet sve znaju šta ljudi trebaju i moraju i da je cijepljenje jedini izlaz (uz lockdown za koji se pokazalo da je samo politička odluka i da nema nikakve veze s medicinom, a niti s usporavanjem virusa).

Pa pročitaj kaj sam napisal o njima!

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/07/2021 : 20:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
Kakva je situacija u metkovicu
Tu bih ga primio prvi put
Mislim cepljenje
Imam hr dokumente

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 07/07/2021 : 20:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Pa primi ga, Zeljko, pa nam javi!

Have mercy
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 07/07/2021 : 23:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Vaccine Definition From Before COVID and After.
https://twitter.com/Alpha_Mind7/status/1412811722965008387

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 07/07/2021 : 23:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Norwegian Medicines Agency
Reported suspected adverse reactions to coronavirus vaccines
https://legemiddelverket.no/Documents/English/Covid-19/Reported%20suspected%20adverse%20reactions%20coronavirus%20vaccines%20as%20of%20May%204%202021.pdf

Covid-19: Pfizer-BioNTech vaccine is “likely” responsible for deaths of some elderly patients, Norwegian review finds
https://www.bmj.com/content/373/bmj.n1372

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 07/07/2021 : 23:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Kolegica mi živi u Sarajevu i maske su bile obavezne i vani, kao i policijski sat. Sad ako laže ona, lažem i ja.

U Sarajevu jedinom su se neko vrijeme držali mjera, ostatak države ništa. Mislim, na papiru su nekakve mjere bile za cijelu BiH, ali ih nitko nije provodio u većini države.

Bilo mi je smiješno prije par mjeseci čuti da su mjere ublažene i dopuštena su okupljanja od 30 ljudi, a kod nas već počela sezona svatova s po 300+ uzvanika :D

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 08/07/2021 : 00:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message
quote:
Originally posted by corto33

Vaccine Definition From Before COVID and After.
https://twitter.com/Alpha_Mind7/status/1412811722965008387

Nije samo definicija cjepiva promijenjena, promijenjena je i definicija pandemije s istom svrhom.
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

461 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 09/07/2021 : 08:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message
Moja poznanici se cijepila prije 6 mjeseci. Tražila je covid putovnicu i rekli su joj da ju ne može dobiti jer je prošlo 210 dana od cijepljenja. Ponovno se ne može cijepiti. Što sad?????
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/07/2021 : 10:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Ako se cijepila tribala bi dobit covid pasoš.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 09/07/2021 : 13:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
Pfizer zatražio dozvolu za treću dozu. Haha. Počinje lagano mrcvarenje. Na kraju će se pikat svaki mjesec.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 09/07/2021 : 22:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
I point svega je...
https://www.youtube.com/watch?v=4HDp-pbvueg

prepastirano iz: https://www.logicno.com/politika/dr-bhakdi-dr-morgan-i-injekcije-u-nase-mozgove-odbijanje-velikog-reseta-br-8.html

Covid 19 je projekat globalista. Knjigu „KOVID-19: Veliko resetovanje“, je napisao generalni direktor Svetskog ekonomskog foruma (SEF) Klaus Švab u saradnji sa Teri Malerom. U njoj Svab pise: ” Kao prvo, – piše Svab, – pandemija Kovid-19 – to je “jedinstven prozor mogućnosti”. Kroz taj prozor se čovečanstvo i mora uvesti u budućnost. Nikakvog povratka prošlosti nema! “Mnogi pitaju: kada ćemo se vratiti normalnom životu” Odgovor je kratak: nikada. Naša istorija se podelila na dva dela: do korona-virusa i posle”.

“Kao drugo, “svetla budućnost” – to je svet gde će biti obrisane razlike između bogatih i siromašnih država, a vremenom i uništene državne granice. Rađa se jedna svetska država s jednom vladom: “Pitanje o Svetskoj vladi je – pitanje svih pitanja”.

Dalje Švab piše: “Sa uvođenjem zaključavanja pojačava se naša privezanost k bližnjima, mi više cenimo one koje volimo – članove porodice i prijatelje. Ali druga strana medalje ovde je u tome što to izaziva rast patriotskih i nacionalnih osećanja zajedno sa tamnim religioznim pogledima i etničkim prioritetima. I ta otrovna smesa projavljuje u nama ono najgore…”

Švab podrazumeva da će “tamnim religioznim pogledima i predrasudama” biti objavljen rat.

Kao treće, – produžava profesor, – ekonomija “vrlog novog sveta” mora biti centralizovano upravljana gigantskim monopolima. Privatna svojina će polako odumirati, njeno mesto će zauzeti “ekonomija korišćenja”, “ekonomija učestvovanja” (pri tome pojam “socijalizam” Švab i društvo izbegavaju u širokom luku). Gotovog novca neće biti, biće svuda uvedene digitalne valute”.

“Kao četvrto, desiće se prelaz ka “zelenoj” energetici – ona će potisnuti energetiku na fosilna goriva, – smatra ekonomista. – Biće uvedena ograničenja na potrebe za vodom, električnom energijom, nekih “ekološki opasnih” vrsta proizvoda (na primer, mesa) ili industrijskih proizvoda (na primer, automobila). A najradikalnijim sredstvom smanjenja ugrožavanja prirodne sredine biće snižavanje demografskog rasta ili čak smanjivanje broja stanovništva: “Što veći demografski rast… to je veći rizik novih pandemija”.

Kao peto, biće završena robotizacija u svim sferama ekonomije i javnog života. O naglom smanjenju broja radnih mesta, u knjizi “Veliki reset” govori se na više mesta: “Do 2035. godine može biti automatizovano do 86% radnih mesta u restoranima, 75% radnih mesta u trgovinnama i 59% u industriji zabave”. “Do 75% restorana može biti ugašeno zbog zaključavanja i uvedenih mera socijalog udaljavanja-distance”. “Ni jedna grana industrije, ni jedno preduzeće neće ostati nepogođeno ovim merama”. Predviđa se uvođenje obaveznog osnovnog dohodka (BOD) za ljude, koje će zameniti roboti, ali samo pri uslovima da je potvrđena vakcinacija čoveka”, – piše ekspert.

„Kao šesto – naglasio je on, – produžava se digitalizacija svih sfera ekonomije i društva. Biće sazdana efektivna kontrola nad ponašanjem i kretanjem ljudi, pored ostalog i uz pomoć tehnologije za raspoznavanje lica. Citat: „Da bi smo zaustavili pandemiju neophodno je stvoriti svetsku mrežu digitalne kontrole“
Kao sedmo, novi model očuvanja zdravlja će predviđati redovno testiranje, obaveznu vakcinaciju, izdavanje zdravstvenog pasoša, uvođenje ograničenja i kažnjavanja za lica koja izbegavaju pridržavanje pravila medicinske discipline“, – upozorava ekonomista.

„Kao osmo, – po njegovim rečima, – u duhu transhumanizma čovek će biti „usavršen“

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 09/07/2021 23:06:24
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/07/2021 : 08:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
4 i 5 je neizbježno

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/07/2021 : 10:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

4 i 5 je neizbježno

Naravno, to se zove napredak!

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/07/2021 : 10:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message

U RH je obavezno cijepljenje s 11 vrsta različitih cjepiva i samo par budala se tome protivi. Za cjepivo protiv covida-19 se sad pravi neka fama? Cemu?

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/07/2021 : 10:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/sasa-ceci-nam-se-otvorio-o-tome-kako-razuvjerava-korona-skeptike-svi-mi-imamo-svoje-bubice-a-ponekad-nas-neki-budalasi-preplase-toliko-da-bubice-pocnu-kontrolirati-nas-20200911

Rekoh, kritični smo prema znanosti svaki dan na poslu. Ovdje ti ne pokazujem teoriju, znanstvenu interpretaciju, nego fenomen, činjenicu utvrđenu višestrukim eksperimentima, oko koje bar sto godina postoji jasan znanstveni konsenzus. Pokazujem ti stvarnost na koju znanstvenici moraju naštimati svoje teorije ako žele da ih se shvati ozbiljno. Ako imaš svoju teoriju koja nije u skladu s time, sorry, ali onda ti imaš problem. Potpuno isti koji bih ja imao na tvom mjestu. Ok, za mene bi to bilo gore, jer meni je to posao. Ali kužiš smisao. Zašto nisam kritičniji prema znanosti? Jesam, više od tebe. Ali to s čime se ti ne slažeš nije znanost, nego stvarnost.

Mogu li znanost i razum pobijediti neznanje i paniku?

Uvijek. Ljudi su u osnovi razumna bića. OK, svi mi imamo neke svoje bubice, male iracionalnosti, ali one nam zapravo život čine ljepšim. Da smo potpuno razumni, bili bismo roboti. Ono, užas. Dok nema straha, dok nema panike, mi smo ti koji kontroliramo te bubice. Ali povremeno nas neki budalaši uspiju preplašiti toliko da te bubice počnu kontrolirati nas.

Posao znanstvenika i važnost znanosti je u tome da nam može obrisati taj strah i omogućiti da donosimo prave ili barem manje štetne odluke. Da nam život bude lakši. I ljepši.

Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 10/07/2021 : 14:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message
Nekidan ti je bila problem Dr. Demirović jer nije epidemiolog, ali znanstvenik koji za sebe kaže: "Fakat nemam pojma o virusima i epidemiologiji." je netko koga onda ti slušaš i njemu vjeruješ Naravno, ništa protiv čovjeka, samo me zanima koji su to kriteriji po kojima formiraš mišljenje?

Znanstvenik s Ruđera je ok, znanstvenik koji je osnovao dio Ruđera je pukao (tvoje riječi od nekidan)?

Ovo je sigurno jedan od razloga otkud nepovjerenje. Eto, Ameri se digli na noge otkako je korespodencija Dr. Faucia i Wuhanskog labosa izašla u javnost. Ameri imaju osnovane sumnje da je američkim dolarima financiran uzgoja virusa u Wuhanskom laboratoriju.

https://www.c-span.org/video/?512640-1/marjorie-taylor-greene-holds-news-conference-call-firing-dr-anthony-fauci

Još jedna teorija zavjere koja bi se mogla pokazati istinitom.

Edited by - ziki on 10/07/2021 14:35:49
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 10/07/2021 : 14:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

https://www.tportal.hr/tehno/clanak/sasa-ceci-nam-se-otvorio-o-tome-kako-razuvjerava-korona-skeptike-svi-mi-imamo-svoje-bubice-a-ponekad-nas-neki-budalasi-preplase-toliko-da-bubice-pocnu-kontrolirati-nas-20200911

Rekoh, kritični smo prema znanosti svaki dan na poslu. Ovdje ti ne pokazujem teoriju, znanstvenu interpretaciju, nego fenomen, činjenicu utvrđenu višestrukim eksperimentima, oko koje bar sto godina postoji jasan znanstveni konsenzus. Pokazujem ti stvarnost na koju znanstvenici moraju naštimati svoje teorije ako žele da ih se shvati ozbiljno. Ako imaš svoju teoriju koja nije u skladu s time, sorry, ali onda ti imaš problem. Potpuno isti koji bih ja imao na tvom mjestu. Ok, za mene bi to bilo gore, jer meni je to posao. Ali kužiš smisao. Zašto nisam kritičniji prema znanosti? Jesam, više od tebe. Ali to s čime se ti ne slažeš nije znanost, nego stvarnost.

Uvijek. Ljudi su u osnovi razumna bića. OK, svi mi imamo neke svoje bubice, male iracionalnosti, ali one nam zapravo život čine ljepšim. Da smo potpuno razumni, bili bismo roboti. Ono, užas. Dok nema straha, dok nema panike, mi smo ti koji kontroliramo te bubice. Ali povremeno nas neki budalaši uspiju preplašiti toliko da te bubice počnu kontrolirati nas.

Posao znanstvenika i važnost znanosti je u tome da nam može obrisati taj strah i omogućiti da donosimo prave ili barem manje štetne odluke. Da nam život bude lakši. I ljepši.

Što ako je ovo istina? https://www.youtube.com/watch?v=Iofvwcn54yc
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/07/2021 : 14:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
... samo me zanima koji su to kriteriji po kojima formiraš mišljenje?

Logic, pureee logic!
And facts.

Ocigledno nisi slušal Cecija. Da jesi, onda bi znal da čovjek govori o zdravom razumu a ne o samom cijepivu. I sam navodi kako oni nije stručnjak za cjepiva i ne želi preuzimati titule koje mu ne pripadaju. On je znastvenik i razumije kako funkcionira znanost i zato mu vjerujem. Čovijek (kao i sam) jednostavno razumije kako razlikovati nebuloze od činjenica....

Edited by - BeaGea on 10/07/2021 15:05:39
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/07/2021 : 14:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

quote:

Što ako je ovo istina? https://www.youtube.com/watch?v=Iofvwcn54yc

Kolakušić...pametnom dosta.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/07/2021 : 15:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:

Beva

Čak i ovi što su čovjeku uklonili video uradak ne opovrgavaju njegove tvrdnje. Postoji europski sustav eudravigilance i američki VAERS koji se bavi pritužbama građana na cjepiva.

Je li ovo taj video?

https://www.glasistre.hr/pula/dekan-medicinskog-fakulteta-u-puli-opet-uznemirio-javnost-svojim-tvrdnjama-o-cjepivu-protiv-korone-730677

Ako je izbrisan s neke privatne platforme, kao što je Youtube, to je sasvim legitimno. Gomila se videa ukloni svakodnevno s Youtubea jer krše pravila.

Vidi, meni nikakav problem nije da se sve propituje, dapače. Problem je što se ti, recimo, od 100 ljudi uhvatiš jednog koji govori stvari kakve tebi odgovaraju, a zanemariš ostalih 99. Pa vjerojatnije je da je on u krivu kad sve sagledaš.

Sjećam se da se na početku pandemije pričalo kako ćemo mi biti pokusni kunići za cjepiva, pa će se kasnije bogatiji narodi cijepiti kad vide kako je kod nas prošlo. Vidjeli smo kako je to završilo.

Nije problem propitivanje, problem su predrasude.

Da to je taj video. Ne krši nikakva pravila ali dobro.
Nekad 1 može biti upravu za razliku od onih 99. Jer tih 99 mogu biti korumpirani.
Opet bih postavio pitanje zašto se ne dopušta drugoj strani da iznese svoje stavove nego nas maltretiraju samo presingom o koroni i plaćenom kampanjom. Opet ponavljam ako netko plaća kampanju za cijepljenje to je čisti biznis. Zašto nas ne maltretiraju kako se zaštiti na prirodan način?

https://faktograf.hr/2021/06/29/kresimir-pavelic-dezinformacije-cjepivo-covid/

Evo o kakvom se balvanu dela

Edited by - BeaGea on 10/07/2021 15:11:48
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/07/2021 : 16:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Beva

Čak i ovi što su čovjeku uklonili video uradak ne opovrgavaju njegove tvrdnje. Postoji europski sustav eudravigilance i američki VAERS koji se bavi pritužbama građana na cjepiva.

Je li ovo taj video?

https://www.glasistre.hr/pula/dekan-medicinskog-fakulteta-u-puli-opet-uznemirio-javnost-svojim-tvrdnjama-o-cjepivu-protiv-korone-730677

Ako je izbrisan s neke privatne platforme, kao što je Youtube, to je sasvim legitimno. Gomila se videa ukloni svakodnevno s Youtubea jer krše pravila.

Vidi, meni nikakav problem nije da se sve propituje, dapače. Problem je što se ti, recimo, od 100 ljudi uhvatiš jednog koji govori stvari kakve tebi odgovaraju, a zanemariš ostalih 99. Pa vjerojatnije je da je on u krivu kad sve sagledaš.

Sjećam se da se na početku pandemije pričalo kako ćemo mi biti pokusni kunići za cjepiva, pa će se kasnije bogatiji narodi cijepiti kad vide kako je kod nas prošlo. Vidjeli smo kako je to završilo.

Nije problem propitivanje, problem su predrasude.

Da to je taj video. Ne krši nikakva pravila ali dobro.
Nekad 1 može biti upravu za razliku od onih 99. Jer tih 99 mogu biti korumpirani.
Opet bih postavio pitanje zašto se ne dopušta drugoj strani da iznese svoje stavove nego nas maltretiraju samo presingom o koroni i plaćenom kampanjom. Opet ponavljam ako netko plaća kampanju za cijepljenje to je čisti biznis. Zašto nas ne maltretiraju kako se zaštiti na prirodan način?

https://faktograf.hr/2021/06/29/kresimir-pavelic-dezinformacije-cjepivo-covid/

Evo o kakvom se balvanu dela

Balvan je faktograf, iako mu nisu ništa našli, samo trabunjaju bez veze.
A ti si poznat da s logikom nemaš nikakve veze, nemoj se razbacivati hvalospjevima. Ziki te dobro prokužio. Samo su moji pametni a ostali kojima ne vjerujem su ludi i prošikali itd. Što bi se reklo za sad s tobom ziki briše pod, ali ti si poznat po tome da pišeš gluposti koje uglavnom veze s vezom nemaju.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/07/2021 : 16:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Hrčak, malo si kontradiktoran :)

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/07/2021 : 16:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Dosado, tješi se, ljudi su te prokužili.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/07/2021 : 17:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

Dosado, tješi se, ljudi su te prokužili.

Upravo se to i traži....biti jasan i nedvosmislen.

Samo ti si na žalosti i dalje zbunjen, kontradiktoran i jalov.

Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000