Kerac najbolji crtač Zagora posle Ferrija! Još uvijek se sječam onog kolorca kojeg je crtao Bane Kerac, koji se dešava u močvari kod Zagora!!!! Imam jako visoka očekivanja, mislim da če to biti BOMBAAAAAAAAAHJJJAAAKKK!!!!! Jel Bane ubacio neku foru u stripu, ponekada se pošali sa imenima Saloona, radnji, napisima,....?
Ovdje je Dnevnik ukakio što nije odmah stavio Pijani Patak. Jedan od rijetkih slučajeva kad je doslovan prijevod odličan i u našim jezicima, a sa šaljivim likovima to se uvijek čini. Ušlo bi odmah u uho. Sad je kasno.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Mislim da ću nakon dugo vremena kupit jednog Zagora, ali čisto radi Baneta…...
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Jel Bane ubacio neku foru u stripu, ponekada se pošali sa imenima Saloona, radnji, napisima,....?
Tara, Bane i Nebojsa Kerac... uz FOGHAT viski....
znači bio sam u pravu, ipak ima nečega!!!! Bane Legenda!!! To je izgleda postao trend da crtači sa "naših" prostora ubace sebe u strip. Recimo u Sloveniji je crtač ZORAN SMILJANIČ ubacio sebe i scenaristu MARIJAN PUŠAVEC u poslednjem 5 albumu stripa MEKSIKAJNARJI, kako su i oni među gomilom ljudi koji su išli na sprovod.