Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
27124 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10454 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6357 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 16/08/2021 : 10:49:11
|
quote: Originally posted by Peyo
Kolekcionar koji nema dupliće nije kolekcionar ...
+1 |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
naker
Advanced Member
4904 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
Shuckey
Average Member
Croatia
732 Posts
Member since 18/12/2008 |
Posted - 16/08/2021 : 11:23:24
|
Supermana sam prednaručio sa Bookdepositoryja, zaboravio da sam ga prednaručio pa ga prednaručio drugi put sa Amazona. Nije mi se dalo vraćati, poklonit ću ga nekome. Halo Jones sam kupio jer je super, izdanje je takva bomba da ga je Gibson ponio doma u naručju kad je bio u Hrvatskoj. Osam i pol godina nakon izlaska stripa kupio sam još dva primjerka jer sam bio gnjevan što se tih usranih 300 primjeraka ne može rasprodati. Također ću ih nekome pokloniti. Imam još neke stripove u više primjeraka, ali ništa tragično. Sve ide na poklon jednog dana, nemam namjeru zaraditi na njima.
Lone Wolf and Cub je minijaturan, da. I flipan. Izdanje za siromahe.
The Walking Dead sam počeo kupovati u Compendiumima davno prije Fibrinog izdanja. Pa sam samo nastavio do kraja. |
Hrvoje Bratanic AKA Šuki |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27124 Posts
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6357 Posts
Posted - 16/08/2021 : 13:31:50
|
quote: Originally posted by Shuckey
Supermana sam prednaručio sa Bookdepositoryja, zaboravio da sam ga prednaručio pa ga prednaručio drugi put sa Amazona. Nije mi se dalo vraćati, poklonit ću ga nekome. Halo Jones sam kupio jer je super, izdanje je takva bomba da ga je Gibson ponio doma u naručju kad je bio u Hrvatskoj. Osam i pol godina nakon izlaska stripa kupio sam još dva primjerka jer sam bio gnjevan što se tih usranih 300 primjeraka ne može rasprodati. Također ću ih nekome pokloniti. Imam još neke stripove u više primjeraka, ali ništa tragično. Sve ide na poklon jednog dana, nemam namjeru zaraditi na njima.
Lone Wolf and Cub je minijaturan, da. I flipan. Izdanje za siromahe.
The Walking Dead sam počeo kupovati u Compendiumima davno prije Fibrinog izdanja. Pa sam samo nastavio do kraja.
Halo Jones....meni jako drag strip, mrvu slabija prva epizoda, ali druge dvije odlične, uz odličan c/b crtež. Ovo Fibrino izdanje mi se jako sviđa i naslovnica. Da, baš šteta da se tako dugo prodavao. |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3906 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 16/08/2021 : 13:45:38
|
Halo Jones je bezvremenski strip...zar treba bolji komtentar o vrijednosti ovog remek djela |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 16/08/2021 13:53:01 |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7318 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 16/08/2021 : 14:53:17
|
Shuckey, bravo za Cannona i Goodnight Punpun. :)
Uvik volin vidit bogati miks u kolekciji, pogotovo stripova na engleskom jeziku. |
And like that... he's gone. |
|
|
Shuckey
Average Member
Croatia
732 Posts
Posted - 16/08/2021 : 15:17:00
|
quote: Originally posted by vice
Uvik volin vidit bogati miks u kolekciji, pogotovo stripova na engleskom jeziku.
Hvala! Vidim u starim postovima da imaš hrpu stripova na hrpama i po ormarima. I ja sam ih tako taložio mada u mnogo manjoj količini. Ljepše je na polici, vjeruj mi. Ikea je jeftina, a usput se podsjetiš što imaš dok ih slažeš. Kad ih složiš obavezno nabaci slike. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7318 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 16/08/2021 : 15:35:06
|
quote: Originally posted by Shuckey
quote: Originally posted by vice
Uvik volin vidit bogati miks u kolekciji, pogotovo stripova na engleskom jeziku.
Hvala! Vidim u starim postovima da imaš hrpu stripova na hrpama i po ormarima. I ja sam ih tako taložio mada u mnogo manjoj količini. Ljepše je na polici, vjeruj mi. Ikea je jeftina, a usput se podsjetiš što imaš dok ih slažeš. Kad ih složiš obavezno nabaci slike.
Iman nekoliko punih polica (te je otac izradija sam), uz jednu veliku hrpu, par manjih i pune ormare i kutije. Dio mi je i dislociran u Zagrebu (billy police boje trule višnje :P). Ne bi imalo smisla da to sad slikam jer stvarno ne izgleda reprezentativno.
Najesen nabavljam nove police iz Ikee za preuređeni stan i tu ću posložit novije stvari. Taj dio ću onda slikat i objavit ovdje. :)
|
And like that... he's gone. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27124 Posts
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 17/08/2021 : 08:48:05
|
@Shuckey: Strašno lijepa kolekcija, pravi je gušt vidit ovako mišano sve i svašta. Ima svih škola stripa, svakakvih izdanja, ma milina! |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
zac
New Member
Italy
181 Posts
Member since 01/12/2005 |
Posted - 19/08/2021 : 11:44:04
|
Koliko nas ima podršku od žena u skupljanju stripova?
Možda na početku veze, ali poslije ...
Volio bih znati za takve slučajeve.
Javite se sretnici.
meni je rekla biraj ili ja ili stripovi I evo vec sam single par godina |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10454 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 19/08/2021 : 12:18:15
|
quote: Originally posted by zac
Javite se sretnici.
meni je rekla biraj ili ja ili stripovi I evo vec sam single par godina
Stripove možeš posuditi i u knjižnici ... |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3906 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 19/08/2021 : 12:19:37
|
Javite se sretnici.
Stripove možeš posuditi i u knjižnici ...
I zenu na ulici, ta barem ne gnjavi a funkcionira po sistemu "čist račun duga ljubav"! |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17840 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 19/08/2021 : 15:32:40
|
Javite se sretnici.
znači i ti desanku ko i ovi u braku
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
|
DK24
Average Member
Croatia
627 Posts
Member since 24/04/2020 |
|
Shuckey
Average Member
Croatia
732 Posts
Posted - 25/08/2021 : 17:14:38
|
Super, Paka! Najbolji su trejdovi, tu se najviše vidi koliko je pomno probrano. DC i Marvel se ne zamaraju baš sa izgledom cijele serije na polici, nema poravnavanja niti jedinstvenog dizajna ali meni se baš sviđa tako. Osim Miraclemana, tu su baš napravili džumbus. Odakle ti ovaj crtež Dredda iza? Je li to Bolland? |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
Posted - 25/08/2021 : 17:29:10
|
Hvala obojici
Miracleman je cirkus jer je prva knjiga od američkog Marvela, a dvije druge od Marvel UK. Kad sam naručivao s Bookdepositoryja nisam znao da ima razlike u izgledu pa sam gledao samo cijenu. Sad mi užasno ide na živce ta razlika, ali jebiga.
Šta se Dredda tiče, nije Bolland Da sam njega upoznao pitao bih ga da mi nacrta Animal Mana. Ovo je nacrtao Colin MacNeil na Mafestu. Ako nisi čitao, pročitaj priču Judge Dredd: America koju je on ilustrirao, izgleda fantastično. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
naker
Advanced Member
4904 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11896 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 25/08/2021 : 21:53:28
|
quote: Originally posted by naker
Mudro probran kolekšn Pakinjo lepo to izgleda iskreno. Ali stvarno moraš da se uozbiljiš sa Asteriksom
+1! Slazem se za probran kolekšn, a i ja moram da se uozbiljim sa skupljanjem Asteriksa bas! |
|
|
borg
Senior Member
Serbia
2280 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 25/08/2021 : 23:05:53
|
quote: Originally posted by Paka01
Hvala obojici
Miracleman je cirkus jer je prva knjiga od američkog Marvela, a dvije druge od Marvel UK. Kad sam naručivao s Bookdepositoryja nisam znao da ima razlike u izgledu pa sam gledao samo cijenu. Sad mi užasno ide na živce ta razlika, ali jebiga...
Čudo si zaobišao DW Miracleman-a, dve, sjajno odrađene knjige?
Dobra kolekcija. Mislio sam da imaš više Marvela. |
Resistance is futile. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6357 Posts
Posted - 26/08/2021 : 13:16:53
|
Fino izgleda! To ti je svi ili imaš još koju policu? Kompletiraj si tog Asterixa pod obavezno! :D A i NN-a. :P |
|
|
Topic |
|