forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 18/08/2021 : 17:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

Amerka:

https://tribun.hr/video-prosvjednici-protiv-cijepljenja-u-la-u-sukobili-se-s-antifom-jedna-osoba-izbodena/

Kad mi budemo prosvjedovali protiv ovog kovid terora nas neće napadati anetife jer su kod nas te spodobe dosta slabe. A nešto se ni u Francuskoj ne pojavljuju, a i da se pojave dobili bi po pi.ki.

Hehhe, slugo Hitlerov dobili bi po pički isto kao kaj su i dobili po pički u Drugom svjetskom, zar ne? Još vas boli kako ste ih razbili

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/08/2021 : 17:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

Amerka:

https://tribun.hr/video-prosvjednici-protiv-cijepljenja-u-la-u-sukobili-se-s-antifom-jedna-osoba-izbodena/

Kad mi budemo prosvjedovali protiv ovog kovid terora nas neće napadati anetife jer su kod nas te spodobe dosta slabe. A nešto se ni u Francuskoj ne pojavljuju, a i da se pojave dobili bi po pi.ki.

Hehhe, slugo Hitlerov dobili bi po pički isto kao kaj su i dobili po pički u Drugom svjetskom, zar ne? Još vas boli kako ste ih razbili

O čemu ti to lupetaš? Meni su Hitler, Staljin i tito isti ku.ac, zločinac do zločinca onako kako europska rezolucija veli.

Srećom mi u Europi nismo zagađeni s tim antifama, to je problem Amerikanaca.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 18/08/2021 : 17:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
E Ivice, Ivice....antife su pobijedile i uvijek će pobijediti, kad bude stani pani!
I sad je cijepljenih više nego necijepljenih kad se uzme ukupan broj odraslog stanovništva Europe (pogotovo na civiliziranom Zapadu). I tu je pobijeda! A ti se koprcaj u blatu...

Edited by - BeaGea on 18/08/2021 17:53:00
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/08/2021 : 17:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Bože ... o čemu ti to, stvarno se pogubiš?

Statistički koliko kojih nije bitno jer i cijepljeni se mogu zaraziti i prenositi bolest. Koji je onda smisao cijepljenja?
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 18/08/2021 : 17:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

Bože ... o čemu ti to, stvarno se pogubiš?

Statistički koliko kojih nije bitno jer i cijepljeni se mogu zaraziti i prenositi bolest. Koji je onda smisao cijepljenja?

A ja sam pogubljen i ovca

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/08/2021 : 18:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Dosado pa jesi, kad postavim vrlo jednostavno logično pitanje ti ne znaš odgovor. Ako cijepljena osoba može dobiti i prenositi zarazu koji je smisao cijepljenja?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/08/2021 : 18:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
dosado nemoj mi slati PM nego napiši od riječi do riječi što si tamo napisao. Znam da si frustriran lik i voliš incidente ali probaj se malo skulirati.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 18/08/2021 : 18:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

Dosado pa jesi, kad postavim vrlo jednostavno logično pitanje ti ne znaš odgovor. Ako cijepljena osoba može dobiti i prenositi zarazu koji je smisao cijepljenja?

Napisano vec nekoliko puta...da se umanje posljedice, da ne završiš na respiratoru ili još gore, da ne ostaneš živ. Mnogi prije cijepiva na žalost nisu bile te sreće. Znači isto ono kaj cijepivo vec 100-tinjak godina radi, umanjuje tragične posljedice.
I koliko puta to treba napisati da biste se ti, poli i ostali prestali pitati cemu smisao cijepljenja?

za danas dosta....za kraj jedna prigodna:

ustvari dvije, jer ova ima bolji tekst:

Edited by - BeaGea on 18/08/2021 18:31:39
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/08/2021 : 18:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Da ali koji je smisao ako ti kao cijepljena osoba preneseš zarazu i ugroziš drugu osobu. Smisao cijepljena bi bio zaustaviti širenje zaraze, ako to cjepivo nije u mogućnosti odraditi koji je onda smisao cijepljenja? Ne zanima me egoistični dio, spasio sam sebe, baš me briga za druge, iako je upitno koliko cjepivo štiti.

Edited by - Kruger on 18/08/2021 18:32:47
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 18/08/2021 : 18:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Prvo moraš napraviti temelje, pa zidove da bi došel do krova....tako to ide. Nema krova bez zidova!

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/08/2021 : 18:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Ako se svi na svijetu procijepe i svi se opet budu porazbolijevali koji je smisao jer kako znamo nema sigurnosti da bi se zaraza mogla zaustaviti cijepljenjem. Biti će zanimljivo vidjeti statistiku na kraju godine.
Meni je poznanik u 5 mjesecu bio zagrižen za cijepljenje, a pošto smo mala sredina pa se sve vrlo brzo sazna pa je ovaj umro 15 min nakon cijepljenja, ovaj je imao teške posljedice nakon cijepljenja, ovaj mora trošiti lijekove jer se cijepio malo se predomislio, opa sad je protiv cijepljenja.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/08/2021 : 19:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Zanimljivo:

https://dokumentarac.hr/wp-content/uploads/2021/08/miguel-escobar-boldly-speaks-against-covid-protocols-to-the-school-board-hrvatski-prijevod.mp4
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 18/08/2021 : 20:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:

Ako se svi na svijetu procijepe i svi se opet budu porazbolijevali koji je smisao jer kako znamo nema sigurnosti da bi se zaraza mogla zaustaviti cijepljenjem. Biti će zanimljivo vidjeti statistiku na kraju godine.
Meni je poznanik u 5 mjesecu bio zagrižen za cijepljenje, a pošto smo mala sredina pa se sve vrlo brzo sazna pa je ovaj umro 15 min nakon cijepljenja, ovaj je imao teške posljedice nakon cijepljenja, ovaj mora trošiti lijekove jer se cijepio malo se predomislio, opa sad je protiv cijepljenja.

Meni je baba stavljala lakat na ladan mramor.

I onda je umrla.

U 88-oj godini.

Udarilo ju auto.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 18/08/2021 : 21:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
https://youtu.be/nMKHYXk1DEU

Edited by - WOLF-HUNTER on 18/08/2021 21:30:05
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/08/2021 : 22:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Tito? Hitler? Hmmm...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/08/2021 : 23:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

quote:

I onda je umrla.

U 88-oj godini.

Udarilo ju auto.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 18/08/2021 : 23:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message
Zašto je jedino Tita napisao malim slovom, a ostale slavodobitnike velikim?
Mladjo istraži to.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/08/2021 : 23:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Tito? Hitler? Hmmm...

Da li bi se oni danas cijepili? I cak i da nam kazu da su se, mozemo li mi u to vjerovati? I sta nam to govori?

I da, sto je jedan malim slovom, mozda nije u rangu ove dvojice nasilnica, jos se uci, stoji sa strane? Sta bi s tim?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2021 : 10:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

I onda je umrla.

U 88-oj godini.

Udarilo ju auto.

U bijelom svijetu se održi neki koncert, sudionici koncerta uglavnom cijepljeni i gle nastade prijenos zaraze međ cijepljenim. U Sinju alka, ljudstvo se okupilo i nikom ništa. Sad naš stožer mudruje kako bi napumpao brojke zaraženih iako ih nije bilo. Ovi u bijelom svijetu se drogiraju, nezdravo hrane, dakle nezdravo žive, njima ništa ne može pomoć. A ovi u Sinju, med, češnjak i travarica stoljetna receptura i naravno nikom ništa.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/08/2021 : 12:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

quote:

quote:

I onda je umrla.

U 88-oj godini.

Udarilo ju auto.

U bijelom svijetu se održi neki koncert, sudionici koncerta uglavnom cijepljeni i gle nastade prijenos zaraze međ cijepljenim. U Sinju alka, ljudstvo se okupilo i nikom ništa. Sad naš stožer mudruje kako bi napumpao brojke zaraženih iako ih nije bilo. Ovi u bijelom svijetu se drogiraju, nezdravo hrane, dakle nezdravo žive, njima ništa ne može pomoć. A ovi u Sinju, med, češnjak i travarica stoljetna receptura i naravno nikom ništa.

Ajde ne seruckaj...

U Tuhelju par tisuća ljudi jedan na drugome danima (onaj produženi vikend za Dan antifašističke borbe) i nema nikavog širenja zaraze.
Na tekmi Hajduka protiv Tobola u Splitu preko 10.000 ljudi isto nema nikavog širenja.
Nedavno u Orahovici na Ferragosto JAM-u također nekoliko tisuća mladih nekoliko dana na festivalu, ista stvar.
Na svim ovim događajima trebalo je imati PCR test ili biti cijepljen i nigdje se nisu nosile maske (zato jer si cijepljen), a osobno sam bio na svima i znam kaj pišem.

I to je odmah i dodatak odgovoru na pitanje zašto se cijepiti, jer eto sve sam ove (i još neke) događaje bezbolno prešel. Da ne spominjemo kako smo se u užoj obitelji svi cijepili i nitko nema nikakvih problema, kao ni u kolektivu (40-tak) gdje smo se također svi cijepili i svi smo živi i zdravi (iako su neki imali problema prije cijepljenja s koronom , a pojedince je dobro smlatila) i uskoro krećemo u novu školsku godinu. Osobno poznajem i kontaktiram s puno ljudi s različitih strana, i poslovno i rekreacijski plus ekipa za pijančevanje i ama baš nitko nema nikakvih problema nakon cijepljenja.
Znači večina nema nikavih problem, postoje pojedini slučajevi kaj i normalno. Uostalom i penicilin kod nekog izaziva negativne nuspojave.

A ti sad budi seronja pa piši sve ove baljezgarije koje pišeš, kad ti se vec dopušta.

Edited by - BeaGea on 19/08/2021 12:11:23
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 19/08/2021 : 12:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:

Vjerojatno taj da ta osoba kod sebe ne razvije ozbiljnije simptome i (nedajbože) umre..... zar ne?

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2021 : 13:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Dosado ja znam za neke koncerte u RH gdje se nije tražio ni PCR test ni covid potvrda pa nije bilo širenja. Ti si spomenuo domaća događanja ja sam spomenuo strano događanje gdje je bilo zabilježenih slučajeva zaraze. Iz osobnog iskustva znam da sve zemlje ne provode isti način testiranja. Nije ti svugdje sve jednako, nemoj pisati o nečem o čemu blage veze nemaš, nisi mrdnuo van HR u kovid krizi i prosipaš pamet.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/08/2021 : 13:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

Dosado ja znam za neke koncerte u RH gdje se nije tražio ni PCR test ni covid potvrda pa nije bilo širenja. Ti si spomenuo domaća događanja ja sam spomenuo strano događanje gdje je bilo zabilježenih slučajeva zaraze. Iz osobnog iskustva znam da sve zemlje ne provode isti način testiranja. Nije ti svugdje sve jednako, nemoj pisati o nečem o čemu blage veze nemaš, nisi mrdnuo van HR u kovid krizi i prosipaš pamet.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4098 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/08/2021 : 13:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Istina nisam bil u Ukrajini i podržaval Hitlerove istomišljenike kao ti, ali to znači da nisam napuštal RH.

...ja sam ti navel niz događaja (na kojima smo se nezdravo hranili) koji su prošli bezbolno zahvljujući cijepljenju a ti se i dalje pravi glup, kad te vec to veseli.

Edited by - BeaGea on 19/08/2021 13:12:23
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/08/2021 : 13:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dosta s nedozvoljenim temama.
Posljednje upozorenje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000