forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 200

sawitch
Advanced Member

Serbia
41229 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/08/2021 : 14:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja nemam dobar osecaj posle one olimpijade

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33755 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 26/08/2021 : 14:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Na 100 % neće biti sigurno, nakon silnih ozljeda iz Tokyja.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/08/2021 : 23:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote

Četvrtfinala na papiru:
Đoković-Berrettini
Zverev-Shapovalov

Rublev-Tsitsipas
Medvedev-Ruud

Realno je da polufinala budu Đoković-Zverev i Tsitsipas-Medvedev, ali da vidimo. Medvedev vjerovatno ima najbolji žrijeb od glavnih favorita.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/08/2021 : 09:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Videćemo da li će ovo biti onaj "istorijski" turnir ili ne.

Ja nekako nisam baš uveren u to. Ali ko zna. ;)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/08/2021 : 23:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Odličan tenis na Murray - Tsitsipas. Murray trči skoro kao u najboljim danima.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4235 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 31/08/2021 : 00:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/cilic-prvi-put-u-karijeri-predao-mec/2300691.aspx

Nikad dosad predal, Cila naklon do poda.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/08/2021 : 11:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Predao je stoput, samo bi ostao igrati do kraja
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4235 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 31/08/2021 : 11:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Predao je stoput, samo bi ostao igrati do kraja

Pa to je veličina, nije podvio rep i pobegel s terena na prvi znak poraza. Uvijek je odigral do kraja, a to je za respekt.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/08/2021 : 12:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Kako su dobar meč sinoć odigrali Murray i Tsitsipas. Jedan od boljih u sezoni.

Na kraju, moram reći nažalost, dobi Grk u pet setova.

Ono što je posebno fascinantno je da Murray može da igra na tom nivou sa vještačkim kukom, skoro 5 sati, protiv top 3 igrača.

To se graniči sa nemogućim i za svako je poštovanje.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41229 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/08/2021 : 22:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Cicipas je jedan odvratan stvor. Od ovog RG-a je toliko odvratnih stvari napravio da mi se zgadio.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33755 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 01/09/2021 : 10:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/716-tenisac-svijeta-napravio-jednu-od-najvecih-senzacija-na-grand-slamovima/2300969.aspx

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/09/2021 : 15:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Cicipas je jedan odvratan stvor. Od ovog RG-a je toliko odvratnih stvari napravio da mi se zgadio.

Malo jeste izašao iz šablona očekivanog ponašanja u tenisu kod ovog slobodnog tumačenja pravila u vezi sa izlascima između setova i dozvoljenom vremenu za to. Što se tiče koučinga, to mnogi rade, i javno i tajno, mada jeste bzv. ako je nosio telefon u toalet i dopisivao se s ocem tokom meča (tu ga je Zverev vjerovatno opravdano optužio). Što se izjava i nekog opšteg ponašanja tiče, momak ima ogromna očekivanja od sebe pa je ponekad i nerealan u ciljevima, a nekad i previše emotivno doživi poraze, što opet utiče i na izjave.

Ne znam, ne bih išao toliko daleko da ga nazovem "odvratnim stvorom"

Svi teniseri imaju bubice, a imam utisak da su mnogi egoisti.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41229 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/09/2021 : 17:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Tako se u tenisu ne ponasa osim ako nemas ambicije da budes klovn kao Kirjos

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/09/2021 : 17:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Slažem se, ali mislim da je pretjerano ga zbog toga nazivati "odvratnim stvorom" i imati ne znam ni ja kakav animozitet prema njemu.

Ovaj drugi nije klovn, već je nevaspitan i bezobrazan. Pogledaj samo kako je odgovorio Ruudu:

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4722 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 01/09/2021 : 22:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Nakon umirovljenja velike trojke ostat ce ovaj next gen koji im ne moze biti ni do koljena
Ali to je tako u sportu, nakon zlatnog doba uslijedi ono malo drvenije.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4920 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 04/09/2021 : 08:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Cicipas ispade neslavno.

Osaka najavljuje povlacenje ono jes dugo i igrala. Misterije zenskog tenisa.

sangue navajo
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/09/2021 : 09:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ovaj Alcaraz mi izgleda kao neko ko bi mogao da bude taj novi igrač koji će naslediti veliku trojku. Ne sad odmah, ali nekako ima to držanje i samopuzdanje pobednika da u budućnosti bude glavni igrač.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4920 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 04/09/2021 : 09:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Fali mu T da bude kompletna marketing bomba. Alcatraz.

sangue navajo
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 04/09/2021 : 12:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
Baš gledam snimku meča, odličan je Alcaraz. Pogotovo kad se uzme u obzir kolko godina ima. A i izgleda da nije limitiran na samo jednu podlogu
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/09/2021 : 12:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Kakav dobar i uzbudljiv tenis sinoć. Prvo mali Alkaraz pokazao da više nije mali. Sjajan stav i petlju ima.

A onda Rublev-Tiafoe i Aliassime-Bautista. Čisti se od nosilaca ova polovina đe je Medvedev. Kako igra, čudo bi bilo da ne stigne do finala, a tamo će imati dobru šansu, pa i protiv Đokovića.

U drugoj polovini Zverev zasad odličan i s igrom koju pokazuje u poslednje vrijeme može i da osvoji. Ne bih se uopšte iznenadio.

Đoković rutinski isto, ali slijede na papiru baš ozbiljni protivnici do kraja, Nishikori, Karatsev, Berrettini, Zverev, Medvedev. Naročito poslednja trojica. I ne radi tu o kvalitetu svakog od njih ponaosob, već o nizu mečeva sa igračima u formi, koji mu manje odgovaraju od nekih drugih koje je mogao žrijeb da mu dodijeli. Biće teško doći do Grand Slama, ali ako se ne potroši previše do meča sa Zverevom, vjerujem da će imatu dobru šansu.

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4920 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 08/09/2021 : 07:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Predade se Alcatraz.

Mlad je i zelen ima jos da pegla. Mora da pazi na telo…

sangue navajo
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 08/09/2021 : 15:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ovaj Alcaraz mi izgleda kao neko ko bi mogao da bude taj novi igrač koji će naslediti veliku trojku. Ne sad odmah, ali nekako ima to držanje i samopuzdanje pobednika da u budućnosti bude glavni igrač.

Alcaraz, Aliassime... oni su sad novi novi. Jer oni što su nekad bili novi i "trebali" nasljediti trojku, nekako su ostarili u svojim pokušajima. Thiem, Dimitrov, Raonić.. jednostavno nisu dovoljno dobri.
Medvedev, Zverev, Tsitsipas, Berettini su odlični, dosta mladi (23-25) ali ne vjerujem da može neko od njih eksplodirati i odjednom početi uzimati 2-3 GS godišnje.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4235 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/09/2021 : 15:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

quote:
Originally posted by manhunter

Alcaraz, Aliassime... oni su sad novi novi. Jer oni što su nekad bili novi i "trebali" nasljediti trojku, nekako su ostarili u svojim pokušajima. Thiem, Dimitrov, Raonić.. jednostavno nisu dovoljno dobri.
Medvedev, Zverev, Tsitsipas, Berettini su odlični, dosta mladi (23-25) ali ne vjerujem da može neko od njih eksplodirati i odjednom početi uzimati 2-3 GS godišnje.

Pa to nitko vec godinama ne radi niti će raditi, osim Papka. Jedno vrijeme to se neće događati jer nema dominantnih tenisača. Ovi koji su sad vrh svi su tu negdje, svaki turnir drugi osvajač!

Edited by - BeaGea on 08/09/2021 15:46:06
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 08/09/2021 : 17:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Pa o tome govorim, o vanserijskom talentu, toga za sad nema iako se uvijek netko od ovih može probuditi u narednih par godina.
Stalno se vrti pitanje tko će preuzeti vrh tenisa jer pritom ljudi zamišljaju da će se dominacija prirodno nastaviti kod nekog novog. Obožavanje čovjeka se potajno priželjkuje jer ljudima trebaju "heroji" i zvijezde. Takav će se prije ili poslije pojaviti samo mislim da neće baš tako skoro netko skupiti 10 GS a kamoli 20.
Go to Top of Page

john connor
Advanced Member

Serbia
3013 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 08/09/2021 : 21:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Mislim da će od mladjih Zverev najviše trofeja pokupiti, već je 3,4 godine u vrhu, tu je i Thiem, ukoliko se oporavi i vrati na staro...onda Medvedev, Tsitsipas, možda Aliassime, a za Alcaraza na osnovu par igara, rano je još reći...
Go to Top of Page
Page: of 200 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000