Originally posted by Najkula ... upravo je završen prevod "Svetskih putnika", veoma sam zadovoljan rezultatom i baš je bilo zadovoljstvo ponovo raditi na Bilu i Bulu.
Sada vidim da cu po redu da uzimam :) Bil i Bul nisam planirao, ona dva od Dw mi nisu legla nikako...ali dobro je sto se izdaje od svega najbolje, probrano...
Sada vidim da cu po redu da uzimam :) Bil i Bul nisam planirao, ona dva od Dw mi nisu legla nikako...ali dobro je sto se izdaje od svega najbolje, probrano...
Pre svega,milina Božja je držati u rukama ovaj Najkulin prvenac - dobro,jeste izdanje iz Simbola (mada nemam zamerke na tehnikalije),ali celokupan dojam je sjajan.Dizajn,prevod,veliki format... svaka čast. A i naklon za odabir stripa - dosta puta sam kukako kako neko ne izdaje ovog novog Spirua iz edicije Jedna avantura,i zahvaljujući Najkuli,želja mi se ostvarila.
Stripom sam zadovoljan - uglavnom je to neka standardna Spiruova i Fantaziova avantura,ispričana te nacrtana u modernijem tonu. Imamo tu i Gužvića,Tintina,ali i samog Gašu (u pozadini);red akcije,red dobrog humora,zanimljiva scenografija...Ono što bih napomenuo je vrlo neobična završnica.
4/5 za prvi super karusel,i željno isčekujem sledeći.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Nisi obnarodovali naziv...i ja sa nestrpljenjem cekam nove najave :)
Axle kako ti se svideo Spiru?
Ako misliš na Najkulinog, nisam ga još nabavio, imam još drugih prioriteta... Spirua od Čk sam uplatio ali još nisam dobio, i to planiram da kompletiram...
To će verovatno isto u Superkarusel... kada sam ih pitao, mislio sam na nešto drugo što ne spada u kategoriju humorističkog ili njemu srodnog stripa... možda krenu sa Superperlama...
Početkom septembra ćemo predstaviti nove najave, na isti vizuelni način na koji smo prezentovali i novu (staru) ediciju "Super Karusel"... pa ćemo, umesto nagađanja, dati i konkretne informacije šta, koliko i u kom ruhu će biti objavljeno. Još malo strpljenja. :)
Početkom septembra ćemo predstaviti nove najave, na isti vizuelni način na koji smo prezentovali i novu (staru) ediciju "Super Karusel"... pa ćemo, umesto nagađanja, dati i konkretne informacije šta, koliko i u kom ruhu će biti objavljeno. Još malo strpljenja. :)
Sačekaćemo... brzo će taj septembar... :) U suštini, moje pitanje je bilo jednostavno, da li će biti i nečeg drugog sem humorističkih i sličnih stripova... mogli ste barem odgovoriti sa da ili ne... ili možda... ;)
Ah, lepo beše letos... more, sunce, nešto za pregristi... a valja poneti s letovanja i neki lep suvenir. Pratite u narednim sedmicama naš instagram i fejsbuk nalog za sve Najkuline videe s letovanja i šta je to spremila za svežije dane.
Ah, lepo beše letos... more, sunce, nešto za pregristi... a valja poneti s letovanja i neki lep suvenir. Pratite u narednim sedmicama naš instagram i fejsbuk nalog za sve Najkuline videe s letovanja i šta je to spremila za svežije dane.
Pozdravljam izbor Bravovog Spirua ali mislim da ova trilogija/triptih treba da ide kao integral, tim pre sto ce prvog oktobra u Francuskoj izaci i poslednji album...