forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1096

anto
Advanced Member

Serbia
21978 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/08/2021 : 23:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

treći,zadnji deo

Odbrojavanje: još 363 dana
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 31/08/2021 : 04:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
A ono, "Kako se obogatiti..." nije los, ali daleko od toga da je za 10. Zabavan jeste, ali daleko je to po kvalitetu od BJUF, barem meni.
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2446 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 31/08/2021 : 10:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zare80

A ono, "Kako se obogatiti..." nije los, ali daleko od toga da je za 10. Zabavan jeste, ali daleko je to po kvalitetu od BJUF, barem meni.

Pa i BJUF je sapunica. Kakav to drugačiji kvalitet ima BJUF?

Resistance is futile.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10935 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 31/08/2021 : 10:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

quote:

mora da si prespavao bjuf ako ti je slican sa ovim
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4285 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 31/08/2021 : 11:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sapunica i sapunica je velika razlika. I Twin Peaks je sapunica pa je nekaj najbolje snimljeno ikad, a tako je i BJUF jedan od najboljih stripova.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10935 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 31/08/2021 : 11:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea
Sapunica i sapunica je velika razlika. I Twin Peaks je sapunica pa je nekaj najbolje snimljeno ikad, a tako je i BJUF jedan od najboljih stripova.

mozda borg gleda samo spansko/turske sapunice
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21978 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 31/08/2021 : 19:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

niko i nije rekao da je za 10;niti da je kvalitet BJUF.

Odbrojavanje: još 363 dana
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12325 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/08/2021 : 20:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Meni isto nije legao Kako se obogatiti u junu 1940.godine. Citao u Pheonixovom izdanju. Kao i Ucitelja macevanja, a taj mi je strip bas fino legao. Ne znam zasto sam spomenuo Ucitelja macevanja, verovatno zato sto se ta dva stripa preklapaju u katalogu Fibre i PP. Ne znam da li ste primetili ali PP ima malo veci format od Kolorki. Ne znam koji je originalan format u Francuskoj, da li je taj kao kod PPa ili kao ovaj u kolorkama, mislim da je blizi ovom u PP izdanju.
Sad ce naravno biti vise komentara nakon citanja za Kako se obogatiti... koji je nazalost prosao nekako ispod radara u PPovom izdanju sto je stvarno steta.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3402 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 31/08/2021 : 21:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
24 x 32 cm ti je format. Makondova izdanja francuza su najbliža tome...

Inače svakom svoje, Kako se obogatiti meni mnogo bolje od Učitelja.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6486 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 01/09/2021 : 10:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ovako an prvu bez čitanja, mi Kako se obogatiti vuče na Zlato i krv.
ZiK mi je bio OK, samo OK strip i ništa specijalno.
Bacit ću oko sada na privjue, ali ovako bez gledanja, sigurno uzimam Atlas 2 i Karbon, Životinjska farma djeluje odlično.

Goinže i meni se Učitelj jako svidio. ;)
Već sam to napisao, Dorison mi je hit and miss autor, nešto je super, nešto je meh...

@Marko: Da, nadam se da će biti online IL akcije jer ima nas ravnozemljaša koji ne želimo eksperimentirati sa cijepivima...a to je vrlo vj uvjet za upast na IL uživo...

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/09/2021 : 10:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja se svakako nadam online interliberu. Isplativiji mi je popust od 25% od doma nego 30% s putovanjem u Zagreb.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2446 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 01/09/2021 : 11:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma, ne kažem da je BJUF loša sapunica, i ja sam ga ocenio kao odličan ili vrlo dobar, ne sećam se sad. Ali mi nije u kategoriji najboljih stripova koje je Fibra izdala.
Nema originalnu priču, ne koristi prednosti koje može strip kao medij da pruži, crtež solidan, ali ne odskače, itd...

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/09/2021 : 11:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
BJUF meni osobno nije ni među top 15-20 Fibrinih stripova.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10690 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 01/09/2021 : 12:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ako nešto nije u top 15-20 Fibrinih stripova onda to nije dobar/odličan strip ?
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13158 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 01/09/2021 : 12:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Meni nije ni među 50.

Have mercy
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/09/2021 : 12:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

Ma naravno da je, meni je BJUF isto vrlo dobar do odličan, ali vidim da ga se često uzdiže među top Fibrine naslove, a smatram da nije niti blizu te titule.

Edited by - Paka01 on 01/09/2021 12:36:22
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 01/09/2021 : 12:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Meni se BJUF baš svidio jako i sigurno mi je u Top 10 Fibri, a za Interliber, kao i za sve ostalo se nadam da će biti uživo jer jebeš više online, daj da vidim ljude sa foruma, da popričamo uživo, popijemo koju pivu... Pa ne mogu online zalijepit vritnjak onom biseru što bi meni šamarčinu zvizno 😂😂😂😂😂
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6486 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 01/09/2021 : 13:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Meni se BJUF baš svidio jako i sigurno mi je u Top 10 Fibri, a za Interliber, kao i za sve ostalo se nadam da će biti uživo jer jebeš više online, daj da vidim ljude sa foruma, da popričamo uživo, popijemo koju pivu... Pa ne mogu online zalijepit vritnjak onom biseru što bi meni šamarčinu zvizno 😂😂😂😂😂

Ko te dira?

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10690 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 01/09/2021 : 13:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Peyo

quote:

Ma naravno da je, meni je BJUF isto vrlo dobar do odličan, ali vidim da ga se često uzdiže među top Fibrine naslove, a smatram da nije niti blizu te titule.

Ma shvatio sam što si htio reći, ali meni je uvijek problem sabiti neku listu najboljih stripova na 10-ak naslova (a čini mi se da su takve liste previše monotone).

Ja se jedva se zadržim na listi od 50-ak naslova.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4285 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 01/09/2021 : 14:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Na temi o najboljih 25 Fibri, BJUF je kod skoro svakog na listi. S razlogom ili ne

Go to Top of Page

Unngenant
Junior Member

Serbia
404 Posts

Member since 28/02/2012

Posted - 01/09/2021 : 14:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Unngenant a Private Message  Reply with Quote
Kako vreme ide čini mi se da je ono što je hronološki ovde izlazilo od Nurija zapravo jeste od njegovih najkvalitetnijih izdanja ka...prosečnim... Kako se obogatiti je meni lično veoma prosečan strip (liči na filmove sa takvom tematikom)...dođe mi da ga upoređujem sa ispljuvanim BG Lažna lica koji mi je neuporedivo bolji strip...no, svakom svoje...
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2446 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 01/09/2021 : 14:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na temi o najboljih 25 Fibri, BJUF je kod skoro svakog na listi. S razlogom ili ne

Razlozi za takvo nešto postoje, ali bi ih ja najmanje tražio u kvalitetu stripa.
Kao što Izivko reče, ni u top pedeset Fibri ga sada ne bih verovatno stavio.

Resistance is futile.

Edited by - borg on 01/09/2021 14:54:57
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4285 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 01/09/2021 : 15:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Razlozi za takvo nešto postoje, ali bi ih ja najmanje tražio u kvalitetu stripa.

Vidiš ja bih baš tražil uzrok u kvaliteti. Jer to su ljudi različitih pogleda na život i onda imaš jednu kvalitetu koju svi uoće (ili bar veči broj). U ovom slučaju to je BJUF.

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2446 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 01/09/2021 : 17:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Vidiš ja bih baš tražil uzrok u kvaliteti. Jer to su ljudi različitih pogleda na život i onda imaš jednu kvalitetu koju svi uoće (ili bar veči broj). U ovom slučaju to je BJUF.

Pa dobro. Moje viđenje -
Crtež solidan, ali ne odskače. Scenario kao u većini epizoda one domaće serije Otpisani(dobro, malo karikiram). Razrada (glavnih) likova je solidna, ali daleko je to od natprosečnog. Kadriranje generičko. Nema neke inovativnosti, originalnosti bilo u crtežu bilo u priči.
Nije atmosferičan, bar mene nije uvukao da se uživim u priču. Nije grozniočavo zarazan prilikom čitanja. Nema uticaj (bar koliko znam) na druge autore. I tako dalje.

E sada, to što je većini BJUF vrh Fibrinog kataloga mene ne sprečava da kažem da je meni mnogo drugih naslova pre BJUFa, i da osim pitke i zanimljive priče, ne nudi ništa više od prolaznog uživanja.
I dalje tvrdim da je strip jako dobar, ali kako su u Fibrinom katalogu samo najbolji stripovi, malo ga konkurencija sapliće

Nego, da se vratimo na topik, red bi bio da nam gazda da najave preostalih Fibrica za ovu godinu

Resistance is futile.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4285 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 01/09/2021 : 17:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
I Đokovića kad seciraš nije nekaj, ali kad to sve spojiš dobiješ mašinu za pobjede. Jel ima "ono nesto", i to je to!

I da se razumijemo, meni je Papak odvratan u svakom pogledu a igracki dosadan, ali fakti su fakti.

Go to Top of Page
Page: of 1096 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.61 seconds. Snitz Forums 2000