Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
john connor
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
2760 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 02/08/2021 : 16:07:19
|
E onda ok, polusveta ionako previse :D
Izdanja su sjajna, Rotogr pokidala, papir, otisak, vrhunski, samo napred...
Ma sasvim je dovoljan a4, to ja zakeram malo, ove knjige je uzivancija drzati u rukama :) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11654 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/42054867-ivica-iliev.jpg)
Serbia
11654 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21394 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 30/08/2021 : 22:33:37
|
šta je ovo,Ubica demona;kolko ima tankabona i valja li čemu? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21394 Posts
Posted - 30/08/2021 : 22:40:55
|
ajde da ovde zamolim za pomoć - opet me zeza logovanje na dw forum;znam da mi je zlix pomogao prošli put se ulogujem,pritisnuo sam neki taster ili kombinaciju tastera i obrisao sam neke kukise,ili tako nešto i mogao sam da se ulogujem.Može li mi neko reći šta da uradim?? |
|
Largo
New Member
![](icon_star_gold.gif)
286 Posts
Member since 23/06/2021 |
Posted - 30/08/2021 : 22:44:04
|
quote: Originally posted by anto
šta je ovo,Ubica demona;kolko ima tankabona i valja li čemu?
Demon Slayer je trenutno jedna on najpopularnijih shonen mangi. Ima 23 tankobona. |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21394 Posts
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Mod_Willie.jpg)
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
Sekta
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/avatar_2722(5).jpg)
Bosnia and Herzegovina
768 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 30/08/2021 : 22:59:41
|
quote: Originally posted by Gil-galad
![](https://i.postimg.cc/nLJ5Kx5G/FB-IMG-16294551844843130.jpg)
Sestica!!! Konacno!!!!![](hail.gif) |
???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ??? |
Edited by - Sekta on 30/08/2021 23:01:26 |
|
Beren
Advanced Member
![](AvatarUpload/valencia%202.jpg)
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 30/08/2021 : 23:15:52
|
Sa DW foruma, by Pjerooo:
Panišer #5: Crne udovice
„Nas pet imamo nešto zajedničko. Udovice smo. Naši muškarci su umrli nasilnom smrću, pa smo ostale same-samcate. Čovek koji nam je oduzeo muževe je to učinio iz osvete. Al’ ubija ljude koji ništa nisu imali s onim što se desilo njegovoj porodici. Uradio je nama ono što su drugi njemu. A šta je s nama? S onim što se desilo našim porodicama? Zar za to niko neće da odgovara?”
![](https://i.imgur.com/1KdOecC.jpg)
![](https://i.imgur.com/BYlTsC4.jpg)
Darkwood vam ponosno predstavlja petu knjigu definitivne verzije Marvelovog anti-junaka iz pera čuvenog scenariste Garta Enisa. Frenk će se u Crnim udovicama suočiti sa pet žena čije je muževe pobio, porodice razorio, i živote zavio u crno. Ova priča je svojevrsni epilog brojnih događaja iz prethodnih epizoda, a Frenk će uvideti da nije jedini koji polaže pravo na osvetu. U mini-serijalu Barakuda ponovo ćemo imati priliku da pratimo doživljaje Frenkovog novostečenog neprijatelja iz prethodne knjige i videćemo šta se s njim dešavalo nakon što ga je Panišer bacio ajkulama.
Br. strana: 280 / Kolor Uvez: Tvrdi / Format: 170 x 260 mm
Zavir: stiže uskoro
Promotivna cena (do 30.9.2021) 1.990,00 Puna cena 2.490,00
|
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21394 Posts
Posted - 30/08/2021 : 23:20:25
|
ajde da ovde zamolim za pomoć - opet me zeza logovanje na dw forum;znam da mi je zlix pomogao prošli put se ulogujem,pritisnuo sam neki taster ili kombinaciju tastera i obrisao sam neke kukise,ili tako nešto i mogao sam da se ulogujem.Može li mi neko reći šta da uradim??
jeeeeeeeee reših problem ako vas muči logovanje na dw (a čuo sam da mnogi imaju problem),evo rešenja: https://blog.limundograd.com/2017/06/brisanje-cache-i-cookies/ |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Betmen987
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](avatars/batman2.jpg)
Serbia
187 Posts
Member since 27/10/2020 |
Posted - 31/08/2021 : 09:09:19
|
Zbog čega je svaka knjiga Panišera koja izađe skuplja od prethodne? Bravo inače za izdanje! |
Neka neko izda American Vampire... |
|
borg
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/borg.jpg)
Serbia
2299 Posts
Member since 13/01/2020 |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
jagodanbg
Senior Member
![](AvatarUpload/zerocalcare.jpg)
2924 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 31/08/2021 : 11:09:41
|
ajde da ovde zamolim za pomoć - opet me zeza logovanje na dw forum;znam da mi je zlix pomogao prošli put se ulogujem,pritisnuo sam neki taster ili kombinaciju tastera i obrisao sam neke kukise,ili tako nešto i mogao sam da se ulogujem.Može li mi neko reći šta da uradim??
jeeeeeeeee reših problem ako vas muči logovanje na dw (a čuo sam da mnogi imaju problem),evo rešenja: https://blog.limundograd.com/2017/06/brisanje-cache-i-cookies/
Ja nikada nisam uspeo ni da se registrujem ☹️ |
|
jagodanbg
Senior Member
![](AvatarUpload/zerocalcare.jpg)
2924 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 31/08/2021 : 11:11:19
|
quote: Originally posted by Betmen987
Zbog čega je svaka knjiga Panišera koja izađe skuplja od prethodne? Bravo inače za izdanje!
Mozda zbog onih 30€ sto nam je svima podelio dragi nam preCednik (grom ga spalio)! |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Posted - 31/08/2021 : 11:35:01
|
quote: Originally posted by Betmen987
Zbog čega je svaka knjiga Panišera koja izađe skuplja od prethodne? Bravo inače za izdanje!
Koliko mi je poznato, Rotografika je podigla cenu štampe, između ostalog. |
|
JAH WOBBLE
Average Member
![](AvatarUpload/00a.jpg)
644 Posts
Member since 20/01/2009 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Posted - 31/08/2021 : 11:56:06
|
A šta je trebalo, da se posle pet knjiga (deset trejdova), digitalno kolorisanih - i jedino dostupnih u trenutku objavljivanja - pređe na nešto drugačije?![](icon_smile.gif) |
|
JAH WOBBLE
Average Member
![](AvatarUpload/00a.jpg)
644 Posts
Member since 20/01/2009 |
Posted - 31/08/2021 : 12:21:01
|
Što se tiče izdavača, sve je u redu. Darkwood je jedan od najboljih izdavača na ovim prostorima. Conanu su zaista posvetili veliku pažnju i ta izdanja su savršena. Ali ako postoji izdanje sa originalnim kolorom, a postoji, ja ću njemu dati prednost. Novi digitalni kolor mi ne leži. Kao da čitam neki drugi strip. Kada je Frank Thorne video digitalni kolor u Dynamite reprintu Red Sonje, rekao je: "My Sonja was raped by a computer!"
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 31/08/2021 : 12:35:33
|
Preserans od Thorneove izjave. Novi kolor je sasvim dobar, ni bolji ni lošiji od starog. Doduše, stari i ne izgleda kao stari jer je baš agresivan, a čini mi se da je u originalu bio blaži. Ovaj "novi" stari kolor iz Epic izdanja ubija oči. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 31/08/2021 : 12:38:03
|
quote: Originally posted by Gil-galad
A šta je trebalo, da se posle pet knjiga (deset trejdova), digitalno kolorisanih - i jedino dostupnih u trenutku objavljivanja - pređe na nešto drugačije?![](icon_smile.gif)
mozda povratak kroz vreme, da se isprave greske iz proslosti. naravno bilo bi cudno da dw 2012 izbaci taj novi stari kolor, al smislo bi se vec nesto |
Edited by - kasper on 31/08/2021 12:39:11 |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10473 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Posted - 31/08/2021 : 12:54:47
|
Ova šesta knjiga, koja se završava kultnim #100, jeste i poslednja; tj. može se tako posmatrati, jer će biti završena Saga o Belit. Idealno bi bilo da bude objavljena i sedma, da bude obuhvaćen kompletan run Thomas/Buscema, ali to i nije tako važno, iako nije nemoguće...
Pošto je ovo završna knjiga u ediciji, svako odstupanje bi bilo sumanuto.
Lično, DH trejdove sam prodao zbog Epica, ali samo BWS me zanima. Buscema je skroz okej i s novim kolorom, čak mnogo življi, iako generalno taj i takav crtež nije za digitalni kolor. A restauracija originalnog (takođe digitalna, ali da razdvojimo pojmove), odnosno kolorit, jeste prejak, ali tako je u bilo kojem starijem Marvelovom stripu.![](icon_smile_blackeye.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|