Author |
Topic |
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 08/09/2021 : 17:07:03
|
quote: Originally posted by nenno
quote: Originally posted by Space Marine
Uzeo Najneprospavanije noći, Lijepo putovanje, Lydie, Hicksville, Dekice i Rat-mane.
Pohvale Fibri na bulletproof pakiranju unutar puno slojeva zaštitne plastike, naime nespretnom dostavljaču je prilikom ulaska u dvorište paket ispao u kanal prije ograde. Tako da su unatoč slobodnom padu od nekih tri metra na neravnu zemlju stripovi ostali apsolutno glanc.
Ispao u kanal, daj nemoj me....
Meni se prije nekoliko tjedana nije o tome pisalo, ali imam kod kuće jednu krznenu napast koja se zove Kolinda. Naime, ta dugodlaka "ruska" mačka se stalno kočoperi, bacaka i zapišava teritorij kuda stigne. Previše nas je podsjećala na predsjednicu pa otuda joj i ime. No, uglavnom, najčešće se voli zapišati po papučama i sandalama, na koje ima fetiš, ali nisu pošteđeni ni tepisi, biljke... a bogme ni kutije Znači ja sam ostavio paket kod ulaznih vrata, jer sam se nešto morao spustiti do dvorišta, a na povratku sam ga zaboravio odmah unijeti. Paket je ostao pored stare električne grijalice, na kojoj su pak bile dvije tegle cvijeća i Kolinda. Kad sam nešto kasnije izašao, na pod je trusnula tegla u kojoj je Kolindina guzica upravo obavljala svoj posao. Ulovio sam ju "in flagranti" pa se preplašila i prevrnula zapišanu teglu... ravno na paket. Bilo je nešto zemlje po paketu, i Kolindinih izlučevina, ali nije bilo nikakvih posljedica po pitanju stripova. Znači da ih Marko jako dobro zapakira. |
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
Edited by - bonjovi4ever on 08/09/2021 17:10:49 |
|
|
kifi
Junior Member
440 Posts
Member since 30/10/2005 |
Posted - 09/09/2021 : 09:20:48
|
Ja sam dobio totalno mokar paket izvana, gdje mi se i dostavlja izvinjavao i rekao da ga ne moram preuzeti (kiša je jako padala tih dana). Unutra stripovi glanc i suhi. Inače sam uvijek gunđao jer mi je trebalo 10 minuta da to otpakiram i dođem do stripova. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/09/2021 : 17:27:48
|
kad ti Dejan Savić (urednik Najkule i saradnik u Darkvudu) zapakuje strip(ove), preznojiš se dok ih otpakuješ.Ali ozbiljno. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 21/09/2021 : 22:04:57
|
Markose,Y i Trans sa akcije se ne šalju u AF/DW jer ih oni ne potražuju ili nešto drugo je u pitanju? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Odoakar
Junior Member
483 Posts
Member since 04/02/2017 |
Posted - 22/09/2021 : 22:25:16
|
Uff kako su Gospodari Ječma dobar stip, taman po mom ukusu - dosta povijesnih činjenica, detaljni prikaz arhitekture i stvari tog doba, nepretenciozan, detaljan crtež, lijep kolor, zanimljiva priča.... |
|
|
Topic |
|