Charlito de la Vega
Junior Member
Croatia
328 Posts
Member since 26/07/2011 |
Posted - 06/10/2021 : 14:50:18
|
Ovo. Ovo „ostvarenje“ je živi primjer moje frustracije s Burattinijevim uredništvom i izdavačkim pristupom. Također i potvrda da živimo u postkreativnom razdoblju. Malo originalnosti, samo prežvakavanje i prepakiravanje. Kad bih mogao pitati Burattinija u živo:
Koliki buđet morate osigurati za proizvesti jedan specijalac? Iskreno me zanima, deseci tisuća eura? Očito nema krize...
Koliko truda crtačkog je ovdje bačeno u vjetar? Zanimaju me radni sati utrošeni na proizvodnju ovakvog bljutavog izdanja koje je moglo biti objavljeno u kraćem formatu (ili ostati neobjavljeno)
Postoji li u Bonelliju neki „okrugli stol“ ili je sve na samovolji i hiru jednog urednika? Nemar i nehajnost u odabiru epizoda za razne edicije je primjetna. Maxi se gasi, nije ni čudo.
Kako ovo pomaže Zagoru pri povećavanju tiraža i privlaćenju veće publike? Dosadna, neispirativna priča koja će nakon jednog čitanja biti zaboravljena.
Koja je svrha ovog specijalca? Mislite li možda da će sad skočiti prodaja originalne „Kuće strave“?
Ne znam, ali ne vuče mi na dobro po Zagora u budućnosti s ovim likom za kormilom.
|
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man. |
|
|