forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/10/2021 : 13:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by GGG
Za promjenu svake toliko posjetim otvoreni zatvor Austriju, jeftinije napunim rezervar, pa nazad u našu čamotinju i tako to...

Ja isto sve ko i ti, baš me briga... jedino što tankam hrvatski skupi benzin.

Ali nisi mi jasan, kaj ti fali u Sloveniji???
"Al’ djevojke na ulicama ničemu ne vrijede
I kriplovi su česta i svakodnevna stvar
Rek’o spasi, Bože, Oestereich."

Kad bismo sad ozbiljno popričali, to je ta stvar koja kod tebe manjka. Kaj bi ti falilo u Čečeniji, na Kavkazu, u Iranu, Turskoj, Makedoniji, čak Hrvatskoj? Ja te ne pratim u tim tvojim fantazmama o Austriji, Danskoj... Tebi fali ta dinaroidna varijabla. A kaj je najbolje, to ti ne bi bio nedostatak ni u Austriji, ni u Danskoj, štoviše! Imaš krivu predodžbu, ili ako hoćeš, biokemijsku formulu: ti se zanosiš da je x (u tvojim fantazmama neko čisto, aseptično, austrijsko prosvijetljeno) više, bolje od x+y (ono prosvijetljeno + ono tamno, tvrdo, kvrgavo, iracionalno, dinaroidno, kavkasko). Naprotiv, onaj tko ima x + y je viši tip, kompletniji čovjek. Do te antropologije i psihologije nisu došli na Kavkazu, nego u ovim tvojim aseptično-prosvjetljenim zemljama, kad se Sturm und Drang suprotstavio gluposti prosvjetiteljstva.
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 07/10/2021 : 18:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Oh meni je u Slovaniji, a i u Hrvatskoj, sasvim okej, nemam nekakvih želja za Danskom ili Austrijom - to samo naguravam pod nos ratnicima svjetlosti, koji ne bi ni mjera, ni cjepljenja. Od ovog nabrojenog za Kavkaz/Čečeniju mjenjam 10 Austrija, pa se tamo prekrstim, oženim jedno 3-4 čerke kakvih emira ratobornije sorte, pa na megdan!. Turska i Makedonija više tako-tako, ali bar je hrana OK. Možda da dovedem one četri Čerkezinje...

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/10/2021 : 19:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Čekaj malo, ali ti si ratnik svjetlosti!

Ovdje trebaš malo ući u pojmove, da barataš cjelokupnijim (ispravnijim) pogledom.
Vidi,
ratnik svjetlosti = borim se za transparentnost, postoje racionalni (svjetlosni!!) razlozi ZA mjere, ZA cjepivo, iskazujem proračunljive, operativne modele upravljanja krizom itd.

Naprotiv,
ratnik mračnog temelja = odbijam razloge ratnika svjetlosti, NEĆU ništa što mi natura, zatvaram se u sebe (u mračni temelj mog nedokučivog bića), moj osnovni stav je veliko odbijanje, veliko NE = niječem, negiram, kontrahiram se.

Sad, kako god se postaviš prema ovoj mojoj instruktivnoj teoriji svjetlosnog i mračnog ratnika, na kraju ćeš morati priznati da je to to, da dobro stinky kaže.

To je onaj lakši dio. Lako ćeš priznati da je goreopisani upravo ratnik svjetlosti, a nižeopisani mračni ratnik.
Onaj teži dio je kako dolazi do obrata između gornje pozicije (koja ti se čini mirišljava i sjajna i naj naj) i donje (koja izgleda malo uvrnuta, ne-baš-prijateljska-i-humana).
O tome bih ti volio ispričati, ako sad pričamo?!?
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 07/10/2021 : 20:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Možda kod vas, tu u Sloveniji ratnici svjetlosti ,iliti Osvješteni, bore se protiv cjepiva, 5G mreže, chemtraila, propuha, teških metala u pitnoj vodi, parazita u crijevima te sličnih pošasti....

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12800 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 07/10/2021 : 20:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
10,000 Doctors And Health Officials Demand Government Agencies Stop Regulating COVID Treatment Because The Regulations Are Causing HUNDREDS OF THOUSANDS Of COVID Deaths:
https://www.thewashingtongazette.com/2021/10/frontline-doctors-stand-up-to.html

Ivermectin - Truth and Totalitarianism:
https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/ivermectin---truth-and-totalitarianism/article_2e03f334-252f-11ec-a086-eb72bc65ec02.html

Ivermectin, ‘Wonder drug’ from Japan: the human use perspective:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3043740/

Ivermectin, a potential anticancer drug derived from an antiparasitic drug:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7505114/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 07/10/2021 22:44:28
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 07/10/2021 : 23:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message
quote:
Originally posted by hrvoje23

I evo, već 2.dan ne znamo koliko je od umrlih bilo necijepljeno.
Jučer je bilo umrlo 18 pacijenata, danas 8. Naslovi ne vrište kako ih oko/preko 90% nije bilo cijepljeno. Da jesu, vjerojatno bi bili ozbiljni kandidati za sljedeću olimpijadu.

Valjda se poklopilo da postotak ne odgovara općem mišljenju.

https://www.24sata.hr/news/beros-od-osmero-ljudi-koji-su-umrli-u-zadnjih-24-sata-njih-troje-je-cijepljeno-s-dvije-doze-788729
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/10/2021 : 10:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-medju-najgorim-zemljama-eu-po-broju-ljudi-koji-ne-zele-cjepivo-protiv-covida/2309386.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

Zanimljivo,lip prikaz raspadnutog društva.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 08/10/2021 : 14:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by GGG

Možda kod vas, tu u Sloveniji ratnici svjetlosti

Ratnici svjetlosti su ratnici svjetlosti. Nema tu Slovenije, Hrvatske, vamo, tamo. I na Kavkazu je ratnik svjetlosti isto ono što je u Sloveniji.

Ti si ratnik svjetlosti. Tvoj angažman na korona topicu te uvrštava u kategoriju ratnika svjetlosti (kako sam je gore definirao).
Ili mi sad hoćeš reći da ne želiš više biti prosvjetitelj i faktčekirati, odnosno širiti svjetlost među kovidiote, antivaksere etc.?

Ono što te zbunjuje je: u osnovi, i panzer je ratnik svjetlosti. Vi igrate na istom terenu, istu igru. Panzer je tvoja opscena dopuna, ili ti njegova. To je to, sve ti je jasno, kao što ti je jasno da je V. Vrček prof. dr. sc. Još jedan ratnik svjetlosti. S. Sladoljev također. Sve su to, ili, svi ste vi prosvjetitelji.

Panzerov rat svjetlosti ili prosvjećivanje se bazira na istom sustavu vrijednosti kao i tvoje; jer on, u osnovi, ne dovodi u pitanje sustav, nego samo govori da sadašnji vođe varaju, da je sve jedna zavjera. Kad bi se ti varalice maknuli, procvjetale bi nam ruže = to je panzerov rat svjetlosti.

Ti imaš istu tu priču, samo što vjeruješ da sve funkcionira (sve je lijepo uređeno od 1 + 1 nadalje) i da samo treba širiti Svjetlost (tamo gdje još nije došla u dovoljnoj mjeri = po tvojim uvidima, to je Slovenija, Hrvatska, Kavkaz, dok je u Austriji već fina svjetlost; to je tvoja priča, kad ju ovako teoretski obradim).

Stvari se, međutim, usložnjavaju, kad ti natuknem da osim ratnika svjetlosti (koji mogu biti ovakvi ili onakvi) postoje i ratnici mračnog temelja. E, tu smo. To je ono teško za shvatiti, ono što ljude odbija, jer je to nešto tamno, zatvoreno, tvrdo, kvrgavo. Odbija ih zato, jer oni sami, da sad upotrijebim ovaj izraz, 'osjećaju' da u samoj svojoj srčiki jesu to = mračni temelj, samo si to ne žele priznati. Rađe se varaju, idu u lažne narative ratnika svjetlosti. Pazi, ovo je zanimljiva (i duga) priča, čitava antropologija, psihologija i sociologija. To ću ti jednom uživo izložiti, kad ćeš me ti zapanjeno slušati.

Moj problem s tobom je, da ti pomalo graničiš prema shvaćanju ovog složenijeg modela (jer i sam znaš da je na Kavkazu jednako dobro kao i u Austriji), ali sam sebe škopiš i ostaješ se lagati u licitarskim srcima rata svjetlosti. Meni je razumljivo da jedan beegee ima inherentno ograničenje i, dok realno živi na kocki, on vidi jedino uski kvadrat kojim je omeđen. Ti nekako ipak znaš da si na kocki, makar se krećeš najviše po kvadratu.

Problem "mračnog temelja" je opet složen problem. Nije dovoljno biti samo ratnik mračnog temelja, jer prevedeno na ljudima bliske pojmove, to je onda biti divljak, sirov skroz, nemoguć za društvo itd. Ali DA TO treba biti OSNOVA na kojoj onda svjetlost oplemenjuje - to ću ti također jednom uživo izložiti, a ti ćeš si snimiti taj govor i duboko u noć razmišljati.

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 08/10/2021 : 20:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Nismo baš na istoj valnoj dužini - ti pričaš o prosvjetiteljstvu i mračnjaštvu, a ja o samodeklariranoj grupi građana...

Još malo otom famoznom modelu "1+1 i nadalje" - ja tvrdim samo, da taj model postoji, daje najpotpuniju sliku svjeta i omogučava najoptimalnije djelovanje. Taj model nije, a ni po defoltu ne može biti, absolutan, a i u trenutnom ograničenom obliku je daleko od opčeg prihvačanja, kao što "funkcioniranje" svjeta i pokazuje.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12800 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 08/10/2021 : 20:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Trudeau Bans the Unvaccinated from Leaving the Country and from Earning a Living:
https://www.jccf.ca/trudeau-bans-the-unvaccinated-from-leaving-the-country-and-from-earning-a-living/

FDA & all who mock the sick & dying who take Ivermectin, Merck's “new” Molnupiravir is used for the treatment of horses (Venezuelan equine encephalitis):
https://nitter.ir/CovidMemo/status/1446215394671398912#m

Ontario doctor resigns over forced vaccines, says 80% of ER patients with mysterious issues had both shots:
https://www.lifesitenews.com/news/ontario-er-doctor-resigns-over-mandatory-vaccines-and-falsehoods/

FOIs reveal that health/science institutions around the world (116 and counting!) have no record of SARS-COV-2 isolation/purification, anywhere, ever:
https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

Edited by - panzer on 08/10/2021 21:27:55
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 09/10/2021 : 07:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Stinkyyyyyy, tu li si!!!
Jihaaaha!

Neda mi se čitat sve, ali kako Valerije i ekipa drže hordu na odstojanju, milina za gledat.

Desetak ljudi protiv legije.
Ah, te epske bitke.

Vrijedne stripa :)

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 09/10/2021 : 07:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Stinky, u zadnje vrijeme pišem pjesme.
Evo jedne.

Hijoooooj,
Vili, heroju mooooj.

Hijoooj!

Što svakom šmrklju dade broooj.
Tako stamen, tako svoooj.

Ipak, baš
Oko njega
Zaudara
Na gnoooj.

Hijooooooooooooooj.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13085 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 09/10/2021 : 10:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Kanađani totalno poludili!
Ako se hoćeš ženiti ili udati, moraš imati potvrdu da si cijepljen?!

https://www.lifesitenews.com/news/no-jab-no-joy-canadian-town-requires-vaccine-proof-to-get-married-canadian-town-bars-unvaccinated-from-getting-legally-married-no-jab-no-wedding-canadian-town-requires-vaccine-passport-to-get-ma/

Have mercy
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4117 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/10/2021 : 10:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Zanimljhivo je ovo kad svi oko tebe polude, a jedino ti ostanes normalan

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12800 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 09/10/2021 : 10:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://nomoresilence.world/

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12800 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 09/10/2021 : 10:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
quote:

https://www.lifesitenews.com/news/no-jab-no-joy-canadian-town-requires-vaccine-proof-to-get-married-canadian-town-bars-unvaccinated-from-getting-legally-married-no-jab-no-wedding-canadian-town-requires-vaccine-passport-to-get-ma/

Trudeau Bans the Unvaccinated from Leaving the Country and from Earning a Living:
https://www.jccf.ca/trudeau-bans-the-unvaccinated-from-leaving-the-country-and-from-earning-a-living/

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 09/10/2021 : 10:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Sportski gledano, omjeri snaga suprotnih timova su poprilično slični.
49,5 spram 50,5. U postotcima.
Zato je tekma i zanimljiva.

Moderna znanost pokazuje iznimnu šlampavost.
Uporedo s iznimnim egom.

Naš imunitet jedino radi i održava se kad je izložen virusima.

No, sve je to nebitno.
Tekma traje i krv kola.

Čak i kod provakcinaša.

Čestitat ćemo si na kraju tekme.

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12800 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 09/10/2021 : 12:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Virus Dangers vs. Vaccine Dangers - Fact Sheet:
https://www.lewrockwell.com/2021/10/no_author/virus-dangers-vs-vaccine-dangers-fact-sheet/

All you need to know about vaccine failure - not in Israel, in the US - in one incredible chart:
https://alexberenson.substack.com/p/all-you-need-to-know-about-vaccine/comments

Edited by - panzer on 09/10/2021 12:12:47
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/10/2021 : 12:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Ej, frano, bok. Vidiš, ti nisi ratnik svjetlosti, ti si ratnik mračnog temelja. Kako su mračni ratnici izuzetno rijetki, oni su tražena roba. Ratovi svjetlosti uglavnom ne vode ničemu, oni se na kraju svode na besmisleno rotacijsko kretanje (preganjanje GGG-a i panzera: GGG faktčekira, a panzer zasipa linkovima). U ovoj našoj maloj zajednici svjetlosnih i mračnih ratnika, veliki gaf je što se baš GGG upecao u to rotacijsko besmisleno kretanje i istupio kao vakser-džedaj, umjesto da je prepustio da se u toj vrtnji troši elvud ili beegee. Oni savršeno pašu u to bezglavo vrtenje.

Doduše, u posljednje vrijeme je GGG-u sinulo, i polako se primiče mračnom temelju: "Baš me briga".

Ja pak volim popričati s pravim mužima. GGG, doduše, nije baš pravi "pravi", ali što je tu je. Daj što daš, to je načelo ratnika mračnog temelja.

GGG,
apropo modela 1+1. Mi se tu slažemo u glavnim crtama. Ne slažemo se u pojedinim naglascima, a baš će se ovi pokazati ključni. Naime, taj model ne daje "najpotpuniju sliku svijeta", a pitanje je čak i optimalnosti.

Mogu ti pokazati mnogo primjera kako dolazi do zakazivanja modela 1+1. Uzimam samo dva: doktora Ivu Sanadera (još jedan doktor!) i tebe; ti sam imaš kolebanja između vjerovanja u taj model i kontrahiranja u mračni temelj.

O dr. Sanaderu sljedeći put, da sad ne pišem puno. Makar je to jako zanimljiv primjer, baš onako za publiku.

Idemo prvo razjasniti tebe.
Pogledaj što se događa. Ti ratuješ, širiš svjetlost i objašnjavaš kovidiotima i antivakserima da svijet funkcionira baš tako kako ti postupaš: mora se ići od 1+1 nadalje i kad se jednom to shvati, onda više neće biti kovidiota i antivaksera. Pustimo sad za trenutak da ti ujedno bježiš od ove priče kad se ovako izloži, ali to je teoretsko uporište tvog rata svjetlosti protiv kovidiota. Ti nastupaš kao prosvjetitelj koji vjeruje u znanje (svjetlost), i tamo gdje dopre svjetlost (znanje), raspršit će kovidiote. To je najoptimalnije, kažeš, tako se prosvjetljuju kovidioti: nabiješ im na nos faktček, jer oni jadni ne znaju što čine. Kad bi znali, ne bi bili kovidioti. To je snaga svjetlosti. Tko zastupa model 1+1, taj drugim riječima vjeruje u ovo što sam skicirao.

E sad, na ovome mjestu uvađam novu kategoriju. Kategoriju milenih.
Model 1+1, famozni, čuveni i ljubljeni naš model kojim se bavimo djeluje i daje najpotpuniju sliku svijeta upravo kategoriji milenih; za njih on omogućava najoptimalnije djelovanje. Mileni ni čut o mračnom temelju; oni ništa prirodnije ne drže nego da se svijet sastoji samo od milenosti, blagosti i svjetla. A tamo gdje su neki mračni ostaci, to se može prosvijetliti, upravo po modelu 1+1.

No, što se događa?
Prema modelu 1+1, ja ti idem na ruku. Naime, tebe definiram kao ratnika svjetlosti; sebe kao mračnog. Tebe kao vaksera; sebe kao antivaksera. Tebe kao milenog; sebe kao zajebanog. Znači, sve lijepe epitete dajem tebi; sebi pridržavam one ružne.

A događa se to da ti nisi zadovoljan!!!!
Nekako osjećaš nelagodu da se izjasniš kao ratnik svjetlosti, meškoljiš se, nešto te žulja. Iako je baš sve kako propagiraš: ti si ratnik svjetlosti, imaš znanje, prosvjećuješ. I opet nisi zadovoljan, nešto ne štima.
Prema modelu 1+1, koji po tvojim riječima daje najpotpuniju sliku svijeta, ti bi morao biti vrh-zadovoljan što sam ja antivakser i mračnjak, a ti prosvjetitelj i vakser. Kako to da nisi???!!??

Tu sad ulazimo u složenije modele, koji uključuju mračni temelj. Kažem, o ovome ti sad neću duljiti, ali ti si dovoljno vispren da ćeš shvatiti i iz ovih smjernica.

Znači, prema modelu 1+1 ti bi trebao biti sretan što te tvoj protivnik zove ratnikom svjetlosti i vakserom, a sebe antivakserom. A ipak ti je nelagodno.
Nelagodno ti je zato što ti shvaćaš da ne znaš što ja zapravo govorim. Je li moj govor cinički? Ili ironički? Ili dobrohotan? Najkraće, ti, bez obzira što na riječima proklamiraš prosvjetljenje i model 1+1, ne vjeruješ baš skroz u to što pričaš. Ti nemaš povjerenja u mene skroz na skroz, odnosno, prihvaćaš da u meni postoji neka neprozirnost iliti drugim riječima - mračni temelj. Prema modelu 1+1, ti bi trebao moći prosvijetliti taj mračni temelj na koji nailaziš, a opet... ne vjeruješ u to što pričaš i već unaprijed znaš da neće dati optimalne rezultate model 1+1, zapravo, neće dati nikakve (onakve kakve ti želiš, zbog čega si inicijalno i krenuo u prosvjetljivanje po modelu 1+1). Model 1+1 zakazuje, odnosno, ne opisuje svijet onako kako si zamislio.

Našoj publici će puno spektakularniji i urnebesniji primjer zakazivanja modela 1+1 biti doktor Ivo Sanader. Tek tu ćemo imati šou. No, prvo predahnimo.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2021 : 12:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/papa-franjo-cudi-se-kardinalima-koji-sumnjaju-u-cjepiva-jedan-od-njih-je-jadan-zavrsio-na-respiratoru-15102608 ovo je bolje,pozer vjernici na aparatima

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12800 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 09/10/2021 : 12:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
VigiAccess was launched by the WHO in 2015 to provide public access to information in VigiBase, the WHO global database of reported potential side effects of medicinal products:
http://www.vigiaccess.org/

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4117 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/10/2021 : 13:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by frano

Pa baš i nije zanimljiva, jer kako vrijeme odmiće sve je veća razlika u korist cijepljenih. A da ne govorim da u "svoju" ekipu računaš dojenčad i djecu

I kao veliki `rvatina kako to da je za tebe "vakcina" a ne "cjepivo"

U zamišljenom kutu okrugle sobe...

Edited by - BeaGea on 09/10/2021 13:28:46
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 09/10/2021 : 13:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

Ej, frano, bok. Vidiš, ti nisi ratnik svjetlosti, ti si ratnik mračnog temelja. Kako su mračni ratnici izuzetno rijetki, oni su tražena roba.

Bemti, čitas me ko knjigu. Rođen sam u ponoru neznanja, a moji mračni temelji jesu armirani, no, srećom nisu neslomljivi.
Trenutak kad promijenim stranu, bit će to takva izdaja, pomenutih temelja, da sve po malo odugovlačim ...

Ratnici, bili kojeg strane, danas jesu rijetkost.

Čak bih primjetio da više ratnica baulja svijetom...

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 09/10/2021 : 13:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by frano

Pa baš i nije zanimljiva, jer kako vrijeme odmiće sve je veća razlika u korist cijepljenih. A da ne govorim da u "svoju" ekipu računaš dojenčad i djecu

I kao veliki `rvatina kako to da je za tebe "vakcina" a ne "cjepivo"

Ja sam iznutra srbin, izvana hrvat. Ili obrnuto, ne znam više ni sam.

Naron je podjednako podijeljen oko pitanja inekcija. Za ili protiv. 49.5 VS 50.5.

Ali, glede istaknutih "ratnika" g. V.Vrček i ono malo doktoRA, suprostavljeni su hordi doktorske elite i ostalog akademskog samodopadnog svijeta.

Odprilike 1:100.
I, zapravo, tako treba i biti, da snage budu ravnopravne :)

Milina za gledat kako ih Valerije razbacuje.
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 09/10/2021 : 13:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Meni bitno.
U ratu su uvijek samo dvije strane.

Svaka si valjda, sama sebi tepa, da je baš ona prava.
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000