forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/10/2021 : 21:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Istina, meni sugerira...

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 21:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

Istina, meni sugerira...

E.
Tebi smajlić sugerira ... tebe.

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 21:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Ja sam tek mračni ratnik.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/10/2021 : 21:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

Onaj smajli sugerira da ne vjerujes da se netko cijepi zbog drugih. Zar stvarno ne vjerujes da ima takvih?

Ček ček, meni tu nešto nije jasno. Ne cijepiš se zbog drugih nego zbog sebe, nije li poanata zaštiti druge pa onda sebe.
Ah, već sam upoznao bahate pojedince koji su se cijepili.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/10/2021 : 21:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
To jest bahatost pojedinca, a cijepili se.
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 10/10/2021 : 22:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Ljudi se uglavnom cijepe zbog drugih, živimo u takvom društvu, da pojedinci uglavnom rade stvari koje se od njih traže a ne ono što žele ili što ih usrečuje.

U vezi sa tim pada mi na pamet ova scena iz Frankenovih Crnih misli.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/10/2021 : 22:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
corto iako si s jedne strane upravu, ona se tiče psihologije vezane uz masu, malo si mi pokvario plan navođenja ovih zalutalih na pravi put.
Dosada i lwood su upravu kad se cijepe samo radi sebe, ovo je kao gripa, štiš sebe ako smatraš da si ugrožen i tu su upravu. Ova kampanja cijepi se radi drugih ne djeluje čak ni na ove koji su zabrijali u spas s svijeta. U slučaju kovida nema nikakve zdravstvene apokalipse.

Netko je spominjao statistiku vezano uz necijepljene i malu djecu. Ako izbacimo vezu za cijepljene vezanu za malu djecu možemo izbaciti i one plus 65 koji su se cijepili. Otprilike je borba između onih kojima ovo cjepivo nije potrebno 15 - 60 godina. A takvi su najkritičniji.

Edited by - Kruger on 10/10/2021 22:25:27
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 11/10/2021 : 04:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

corto iako si s jedne strane upravu, ona se tiče psihologije vezane uz masu, malo si mi pokvario plan navođenja ovih zalutalih na pravi put.
Dosada i lwood su upravu kad se cijepe samo radi sebe, ovo je kao gripa, štiš sebe ako smatraš da si ugrožen i tu su upravu. Ova kampanja cijepi se radi drugih ne djeluje čak ni na ove koji su zabrijali u spas s svijeta. U slučaju kovida nema nikakve zdravstvene apokalipse.

Netko je spominjao statistiku vezano uz necijepljene i malu djecu. Ako izbacimo vezu za cijepljene vezanu za malu djecu možemo izbaciti i one plus 65 koji su se cijepili. Otprilike je borba između onih kojima ovo cjepivo nije potrebno 15 - 60 godina. A takvi su najkritičniji.

I najgluplji.

PS govorim iz vlastitog iskustva
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 11/10/2021 : 04:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Ne zaboravite kako je virus dicu zaobišao.
Progutali su ga samo oni viši od 15 g.
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 11/10/2021 : 04:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Prema Robertu Malthusu, ciklusi ratova, virusa i gladi su neizbježni. Pogotovo u prenapućenim područjima. Region, bez greške, drži ritam.

Ja donekle i poštujem pokušaje za pronalaskom vakcine. Ali, to je skroz krivi kolosjek "brige" za ljude.

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 11/10/2021 : 04:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Tamo gdje se nakoti žaba, bilo bi katastrofa da nema zmija.

Kre, kre, kre
Vili ljepi postere

Sačuvajte matere
Brinite se za druge

Progutajte fajzere
oj!
Evo prve nuspojave

kre, kre, kre
bre, bre
bre.
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 11/10/2021 : 04:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Mladjo diže obrve.

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 11/10/2021 : 04:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Di si sada tompsone
Da potjeraš
Pitone.

kre, kre, kre
bre, bre
bre

zakljucaj me
mlađane

ajde de.
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 11/10/2021 : 05:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
https://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Robert_Malthus
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/10/2021 : 08:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Frano,
evo samo da ti se javim, ratniče mračnog temelja.
Mi smo stari mračnjaci, pa to znaš... ali, joj, sad moram raditi svijetle stvari, pa ne zamjeri što sam tu i tam, tu i tam, ta da da da. Vrijeme u mračnom temelju ne igra ulogu, i onda izgleda kao da sam te ostavio na cjedilu. A nisam. Samo sam ispao iz vremena, i dok po modelu 1+1 izgleda da se javim tu i tam, malo da malo ne, u mračnom temelju je moja odanost i prisutnost maksimalna. Mi ćemo im razbucati koncepciju, ta da da da, tu i tam tu i tam.
Evo, opet mi ispada vrijeme, ili ja. Frano, čujemo se, radim na novoj, friškoj, poboljšanoj verziji ANTIVAKSERA, koja će biti po volji i mlađanu i kapetanu draganu. Antivakser sad ima istetovirano na ramenu "Em smo Hrvati". Stavit ću to kad uđem u vrijeme, sad sam tu i tam, ta da da tu i tam tu i tam (ps - ovo je Antivakserova najbolja stvar, njegov lajtmotiv koji stalno pjevuši: "tu i tam tu i tam".
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 11/10/2021 : 09:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Empirijski je pokazano da su najveći antivakseri postali najveći vakseri čim su dospeli do postelje i mučili se da dođu do daha.

Tako je to sa ekstremistima.
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 11/10/2021 : 11:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Fauci:
"When you get through universal flu vaccine, you're going to want to give it to 6 month old kids".

Boris Johnson's father on GB news: "You cannot be too ruthless in making sure that people get vaccinated"!

Kad smo već kod Faucija, Disney priprema dokumentarac o njemu:
https://www.youtube.com/watch?v=NBEau86jZjI&ab_channel=NationalGeographic

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 11/10/2021 : 11:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

Empirijski je pokazano da su najveći antivakseri postali najveći vakseri čim su dospeli do postelje i mučili se da dođu do daha.

Koliko s koronom ima empirije?

Valja dopustit da mnogi empirijski znanstvenici dozivaju Boga na postelji, dok dah nestaje.

No, i "empirijska" i "religijska" strana ovise jedna o drugoj.
To bi onda bio dream team.
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 11/10/2021 : 11:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

Frano,
evo samo da ti se javim, ratniče mračnog temelja.
Mi smo stari mračnjaci, pa to znaš... ali, joj, sad moram raditi svijetle stvari, pa ne zamjeri što sam tu i tam, tu i tam, ta da da da. Vrijeme u mračnom temelju ne igra ulogu, i onda izgleda kao da sam te ostavio na cjedilu. A nisam. Samo sam ispao iz vremena, i dok po modelu 1+1 izgleda da se javim tu i tam, malo da malo ne, u mračnom temelju je moja odanost i prisutnost maksimalna. Mi ćemo im razbucati koncepciju, ta da da da, tu i tam tu i tam.
Evo, opet mi ispada vrijeme, ili ja. Frano, čujemo se, radim na novoj, friškoj, poboljšanoj verziji ANTIVAKSERA, koja će biti po volji i mlađanu i kapetanu draganu. Antivakser sad ima istetovirano na ramenu "Em smo Hrvati". Stavit ću to kad uđem u vrijeme, sad sam tu i tam, ta da da tu i tam tu i tam (ps - ovo je Antivakserova najbolja stvar, njegov lajtmotiv koji stalno pjevuši: "tu i tam tu i tam".

Phuh, odma mi je laknulo ...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/10/2021 : 12:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Čuj sad ovo. Nisam za takvog nikad čuo iz svog okruženja. Živim u maloj sredini i svatko svakog zna. Nitko nije umro od korone ali od posljedica cijepljenja je bilo nekoliko smrtnih slučajeva. To ti je statistika stvarnosti.
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 11/10/2021 : 12:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:

quote:

Čuj sad ovo. Nisam za takvog nikad čuo iz svog okruženja. Živim u maloj sredini i svatko svakog zna. Nitko nije umro od korone ali od posljedica cijepljenja je bilo nekoliko smrtnih slučajeva. To ti je statistika stvarnosti.

E, da. Empirijska statistika ne mere vidit "statistiku stvarnosti". Šteta.

Zbog čega je to tako?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/10/2021 : 12:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by frano

quote:

quote:

E, da. Empirijska statistika ne mere vidit "statistiku stvarnosti". Šteta.

Zbog čega je to tako?

Vjerojatno zbog novaca. Svatko je potkupljiv i voli u svojoj blizini čuti šuškanje novčanica.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/10/2021 : 13:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Ne znam što bih rekao, nekako sam skeptičan na ovakve stvari ali sve je moguće:

https://dokumentarac.hr/cijepljenje/video-konferencija-patologa-u-uzorcima-cijepiva-pronadeni-objekti-koji-podsjecaju-na-cipove/
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/10/2021 : 13:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

X-Files :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7538 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/10/2021 : 14:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
Evo da i ja ukratko podijelim svoje iskustvo s koronom. Trenutno sam 18. dan od pojave prvih konkretnih simptoma korone s temperaturom i u procesu sam oporavka.

Što reći? Jedno jako teško i neugodno iskustvo. Nisam nikad bio od nekih gripa i temperatura, par dana prije su me boljeli svi mišići, ali kad me je tu prvu večer uhvatilo na 38,5 znao sam da je riječ o koroni. Punih 11 dana temperature, nikako je nisam uspijevao spustiti manje od 37,3. Terapiju sam odmah započeo antibioticima i kortikosteroidima, dvostruku infuziju primao jutro-večer. Četvrti dan slikanje pluća i već upala na lijevom krilu i dijelom na desnom. Prvih 8 dana saturacija dobra, ali od 9. dana toliko me temperatura počela slabjeti da je i saturacija počela padati.
Jedanaesti dan pala na 91%. Bio na granici za bolnicu i primanje kisika, borba za zrak nešto nepojmljivo. Napokon mi je tada spala temperatura i od tada malo pomalo i tijelo počelo bolje reagirati.
Sad dva i pol tjedna nakon svega se dosta dobro osjećam. Slabost je tu i dalje, ali nakon svega kao da sam ponovno rođen.

Zdravstveni sam radnik, nisam se cijepio. Nisam antivakser, ali jako oprezan u vezi svih ovih cjepiva. Ništa pametno vam ne mogu reći, jer kad je riječ o koroni ovo je i dalje zona sumraka za sve. Imam prijatelje koji se cijepili i zarazili i prošli s blagim simptomima, ali također imam slučaj cijepljenog prijatelja koji je završio na kisiku u bolnici i jedva ostao živ.
Vjerojatno ću se kad-tad cijepiti, ali ovo je ljudi moji bilo potresno iskustvo koje nikad nisam iskusio u životu. Čuvajte se i ako možete malo manje pametovanja na ovom topicu.
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000