forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

BeaGea
Advanced Member

4122 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 12/10/2021 : 14:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
https://www.index.hr/vijesti/clanak/bracni-par-u-srbiji-umro-od-korone-nisu-bili-cijepljeni-kci-je-ostala-sama/2310322.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 12/10/2021 : 14:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by frano

quote:
Originally posted by GGG

quote:

E, Macon, neš vjerovat, slovenci - a znaju pjevat...

https://youtu.be/EZX4v9UW5l0?list=RDEZX4v9UW5l0

A znaju i poneku antivaksersku
https://www.youtube.com/watch?v=yirVwQUwNFY

A gle ovo masovno vakcinisanje.

https://youtu.be/1rGqaMkoiyg

...povodom famozne epidemije ruskih opiata iz 2013

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/10/2021 : 17:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://www.index.hr/vijesti/clanak/luetic-lauc-banalizira-opasnost-od-covida-lauc-luetic-manipulira-javnoscu/2310373.aspx?index_tid=154487&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7460 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 12/10/2021 : 17:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:
Originally posted by GGG

quote:

quote:
Originally posted by GGG

quote:

E, Macon, neš vjerovat, slovenci - a znaju pjevat...

https://youtu.be/EZX4v9UW5l0?list=RDEZX4v9UW5l0

A znaju i poneku antivaksersku
https://www.youtube.com/watch?v=yirVwQUwNFY

A gle ovo masovno vakcinisanje.

https://youtu.be/1rGqaMkoiyg

...povodom famozne epidemije ruskih opiata iz 2013

Dobro zapažanje datuma. No.
Procjepljivanje protiv korone je isto i danas i prije 8 g. od kad datira snimka. Porodica tog virusa pak datira i prati nas od pamtivjeka. No, ove sezone nije očekivala ovakvu medijsku famu.
Snimka pokazuje jednostavno, međusobno prokuživanje mladezi.
Skupili se na tekmi, dobro ispljuckali i doobro ispjevali.
Kraj. Nuspojava. - tek šmrklji. Možda netko i umre.

Danas je znanost zaustavila cijeli svijet u nadi da će ih korona fulat. Zavukli su se u sobe u nadi da će tako sve iskontrolirat i smućkat cjepivo.
No, bez aktivnosti čovjek ne moze odrzati fizičko tijelo na životu.

Osjećaj rada od doma ... to je recimo dobra nuspojava cijele priče.

Molim dalje.
Samo bez guranja.

Ukoliko želite neš nadodat, samo dajte.
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7460 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 12/10/2021 : 17:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Imal koji znanstvenik međ vama?
Dupli?

Dupli uvijek voli znanstveno pojasnit stvari.
Dajte, momci, života malo pokažite ka zagorskom fakinu.

Btw.
Vojna od Duplančića je super. Kadriranje ima izvrsno riješenih scena. Može se puno naučit.
Osobna je to autorska priča, i tu se nema šta reć. Autor je iznio sebe, i valjda stoji iza toga. Priča zapravo prikazuje ljudski strah i šta je sve moguće napravit u takvom stanju. Srećom, do kraja protagonist pokazuje humanost.

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7460 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 12/10/2021 : 17:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Ima li koji doktor među stripašima?
Aco?

Dajte momci...
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7460 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 12/10/2021 : 17:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
I meni najdraži, kolega Zlatko Milenković.
Pišite.
Drugari.
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7460 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 12/10/2021 : 17:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Obranite topic.
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 12/10/2021 : 17:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
ma treba ga zaključat, ne branit.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7460 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 12/10/2021 : 18:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:
Originally posted by xilrion

ma treba ga zaključat, ne branit.

Zbog čega?
Mladjo o tome prosuđuje. Nezgodna mu rabota.
A glede teme...
Cjepivo je tu. Tko ima potrebu ili potrebite, sam zna šta treba ili ne.

Ovo blentavo brojenje neizbrojivog je mutavo.

Mogu ja i predat ovu tekmu, ako je tako lakše.

Ili možemo i dalje debatirati u sportskim okvirima...

Kako god, Mladjo sudi :)
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/10/2021 : 19:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Ja samo nisam (vise) siguran cemu sluzi ovaj topic? :/ Hmmmm...?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26052 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/10/2021 : 19:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Služi samouništenju poslednjih nekoliko stranica. Ja čitam, grickam kokice i uživam. Hvala frano & stinky!

Mladjo, hoćeš ti ili ja ključ?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 12/10/2021 19:42:46
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4122 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 12/10/2021 : 20:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Šef Liječničke komore: Umrla su 4 autobusa mlađih od 50, Lauc za to neće odgovarati.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10867 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/10/2021 : 20:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:

Aco?

Dajte momci...

Ja sam inzenjer medicinske radiologije i radio sam reintegracijski staz za obnovu radne dozvole, jer nisam od Njemacke prije 6 godina radio u struci, a i drago mi je sto nisam radio kad sam vidio koja je hektika postala u zdravstvu oko ove pandemije i koliko se radi do bola i granice izdrzljivosti, drago mi je da sad radim sa cvijecem i sadnicama, bar odmorim zivce.
Vidio sam na stazu pluca 70% smezurana, izjedena od teskih apnea, alveole kao ispuhani baloni, plucna krila kao da si ispuhao onaj jastucic za oko vrata za putovanja. 0% za prezivljavanje, a covjek rane 30-te.

Meni kao dokaz dovoljno, drugi tjedan po drugo cjepivo, a vi gospodo machisti koji padaju na koljena od straha pred jednom iglom, sretno u pridobivanju pristasa necijepljenja. Sve junaci Pavlove ulice.
Ate logo, Rapazes!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 12/10/2021 20:35:20
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4122 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 12/10/2021 : 20:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by emirem

Vidio sam na stazu pluca 70% smezurana, izjedena od teskih apnea, alveole kao ispuhani baloni, plucna krila kao da si ispuhao onaj jastucic za oko vrata za putovanja. 0% za prezivljavanje, a covjek rane 30-te.

Meni kao dokaz dovoljno, drugi tjedan po drugo cjepivo, a vi gospodo machisti koji padaju na koljena od straha pred jednom iglom, sretno u pridobivanju pristasa necijepljenja. Sve junaci Pavlove ulice.
Ate logo, Rapazes!

Svaka cast za upis

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7460 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 12/10/2021 : 20:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:

quote:

Aco?

Dajte momci...

Ja sam inzenjer medicinske radiologije i radio sam reintegracijski staz za obnovu radne dozvole, jer nisam od Njemacke prije 6 godina radio u struci, a i drago mi je sto nisam radio kad sam vidio koja je hektika postala u zdravstvu oko ove pandemije i koliko se radi do bola i granice izdrzljivosti, drago mi je da sad radim sa cvijecem i sadnicama, bar odmorim zivce.

Ate logo, Rapazes!

A ta pojava, koju ste opisali, zabilježena je i ranije, ili se pojavila tek sad s koronom?
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7460 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 12/10/2021 : 20:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Jesu li ljudi i ranije umirali od plućnih bolesti?
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 12/10/2021 : 21:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:

Jesu li ljudi i ranije umirali od plućnih bolesti?

Ma prije korone i poslije cjepiva ljudi uopće nisu umirali.

The history of respiratory disease management
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7108320/

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7460 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 12/10/2021 : 21:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Eto. Fino. Razgovaramo.
Vidite da se može. Stali smo na loptu.

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7460 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 12/10/2021 : 21:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Valerije Vrček.
Jeste li slušali šta govori taj čovjek?
Kako vam se čine razmišljanja tog profesora kemičara?

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7460 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 12/10/2021 : 21:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Služi samouništenju poslednjih nekoliko stranica. Ja čitam, grickam kokice i uživam. Hvala frano & stinky!

Nemoj, budi drug. Jos samo koji dan uz jos koju pesmicu. Lakse spavam tako :)
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12801 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 12/10/2021 : 22:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
An epidemic of the vaccinated:
https://boriquagato.substack.com/p/an-epidemic-of-the-vaccinated

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 12/10/2021 : 22:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Nekog večeg efekta od "razgovora" baš i ne vidim. Svi ti Pittsburški vezovi iz 2013, transhumanistička gamad ili epidemiološka pedofilija mogu proči ko razbibriga.... Covid u Evropi (bar u ovom i ovakvom obliku) je gotova priča, plebisciti su pokazali svoje, i ,kako je stinky onako ljepo složio po Rojsu: "Tko se cjepio, cjepio se! "

U ovom topicu se od 2014 nabacalo svakojakih mišljenja i argumenata o cjepljenju a i šire (ne pratim tu scenu, ali nekako mi se čini, da su koloidno srebro i MMS izašli iz mode) pa nema smisla da se iste stvari ponavljaju 5 ili 10 puta. Za sve, još i danas nabrijane oko te teme, bi bilo dobro , da bar na brzinu prođu topic od početka i za dobru mjeru još onaj zaključani "namjenski" o covidu (antologijski je tag-team corta i stinkya u vježbama iz prilagođivanja statistike). Ako nakon svega još nađu partnere za cupkanje u svom gluhom kolu, pratit ču to... blagim interesom

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10867 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/10/2021 : 22:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:

quote:

quote:

Aco?

Dajte momci...

Ate logo, Rapazes!

A ta pojava, koju ste opisali, zabilježena je i ranije, ili se pojavila tek sad s koronom?

Rentgenska snimka se tumaci od strane lijecnika specijaliste radiologije,ne od kolega koje provode dijagnosticko snimanje. Postoje slicne manifestacije patologije pluca poput atelektazije, emfizema i srodnih bolesti mogu se usporediti sa ovom pojavom, a sve su opstruktivne, to im je zajednicko, samo uzroci su razliciti. To znaci da se smanjuje plucni volumen, alveole, zracne vrecice koje se ispunjavaju zrakom koji udisemo ne mogu vise napuhati, nekroziraju, odumiru i kraj je poznat.
Stvar je u tome da je ovaj virus jako (malo za strasenje pred spavanje!) invazivan, progresivan i galopirajuci.
Ovo sirenje i progresija u organizmu je dosad nevidjena, nezabiljezena.

Ja ne vjerujem u te urote koje pisu osobe tipa "trla baba lan da je brze prodje dan" kad i ta baba hoce danas da se cijepi. Svatko voli da zivi.
Ako netko sluzbeno izjavljuje nesto sto ni sami ne vjeruju u to, ne znaci da nas lazu, nego u stvari samo se boje reci da je situacija mozda i gora nego se misli, jer mehanizmi i progresija sirenja jos nije poznata, a to nam ne govore, jer pokusavaju smiriti situaciju. Postoje i strozije mjere od ovih s kojima smo bili suoceni. A to je nista.
Kad je 70-tih u ex-yu bila epidemija svi su se cijepili, nije bilo iznimaka. Moj ujak je kao bolnicar bio zaduzen za cijepljenje stanovnistva u gradu Prijedoru u BiH, vojska je sve organizirala. Narod je dosao naravno na cijepljenje, kad su naisla trojica pijanih koji su poceli remetiti javni red i mir i obavezno cijepljenje, poceli su psovati medicinsko osoblje i tad je neko prijavio nered. Dosla je tadasnja milicija i pitali su tko radi nered, "druze, ona trojica nece da se cijepe!" rekao glavni doktor. E tad je pendrek radio ,dobili su takve batine da su odmah otrijeznili i cijepili. Nije bilo hocu-necu. Sad se vadimo na demokraciju. Ali tanke su niti kad gradjani pokazu neposlusnost, slijedi vadjenje trulih jabuka iz korpe sa zdravim. Ali j… ga netko voli da se od njega napravi kompot. 😊

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/10/2021 : 23:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Postalo je dosadno ali sad su se opet raspisali:))
Ajde da vidimo još dan-dva.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000