Vidi ga šta je ozbiljan. Nekidan sam nabasao na ovu sliku na internetu i bila mi je smišna, a taman se lipo uklopila u ovi raspravu Ništa više.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Jaki, zajebancija ili ne, ali izrekao si jednu veliku istinu.
Na Zapadu, Amerika i zapadna Europa, sve više čujem u medijima ovo: Neko od poznatih očekuje dijete, slijedi interview, izjave roditelja pa između ostalog i ovo: "samo da ne bude sin". Ako i bude sin, bit će gay jer bolje će proći u životu.
Nije ovo slučajno sa Supermanom odnosno njegovim sinom. Pretpostavljam da je i vegeterijanac, vozi bicikl i sl.
Bushidova reakcija je očekivana. (Peyo, how dare you!?)
Bushido i ne postoji To je neki algoritam političke korektnosti koji nas "uči" kako ne uvrijediti nikoga. Dajte ljudi,malo zajebancije pa makar i na račun pedera nije nikog ubilo.
Jaki, zajebancija ili ne, ali izrekao si jednu veliku istinu.
Na Zapadu, Amerika i zapadna Europa, sve više čujem u medijima ovo: Neko od poznatih očekuje dijete, slijedi interview, izjave roditelja pa između ostalog i ovo: "samo da ne bude sin". Ako i bude sin, bit će gay jer bolje će proći u životu.
Nije ovo slučajno sa Supermanom odnosno njegovim sinom. Pretpostavljam da je i vegeterijanac, vozi bicikl i sl.
Bushidova reakcija je očekivana. (Peyo, how dare you!?)
Osobno sam dojma da se neke strip junake/likove prikazuje seksualno drugačijima iz posve istog razloga kao što je svojedobno bio trend ubijanja nekih likova, a to je prije svega zbog bolje prodaje tj. profita.
Peyo to sam i ja mislio. Ali zapravo je situacija izgleda suprotna, upravo to insistiranje na diverzitetu smanjuje broj citalaca. Tako da ne znam koja je svrha svega ovoga sem forsiranje liberalne agende SJW i woke kulture. Evo da ne ispadne da pricam bez dokaza na ovo sam nailazio prethodnih dana.
Osobno sam dojma da se neke strip junake/likove prikazuje seksualno drugačijima iz posve istog razloga kao što je svojedobno bio trend ubijanja nekih likova, a to je prije svega zbog bolje prodaje tj. profita.
Peyo to sam i ja mislio. Ali zapravo je situacija izgleda suprotna, upravo to insistiranje na diverzitetu smanjuje broj citalaca. Tako da ne znam koja je svrha svega ovoga sem forsiranje liberalne agende SJW i woke kulture. Evo da ne ispadne da pricam bez dokaza na ovo sam nailazio prethodnih dana.
Meni više smeta "istina", jer je u kombinaciji sa drugim pomenutim stavkama u praksi izvor licemerja.
Imao sam ideju za jednu priču. Čovek koji govori istinu i samo istinu i ništa osim istine. Vrlo brzo postaje najomraženije biće u društvu. Postaviti radnju da se događa u SAD, radi ironije. I istina je da ljudi zapravo ne vole mnogo istinu, osim kada im ide u prilog.
Thought's the slave of life, and life Time's fool.