forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/10/2021 : 15:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Macon

quote:
Originally posted by manhunter

Krugeru, razlika je u tome što će mnogo manje vakcinisanih umreti od korone, nego od ovih koji ne žele vakcinu. I to se govori od početka. U zemlji u kojoj ja živim, proteklih mesec dana je od svih koji su na intenzivnoj nezi 98% nevakcinisano. Od umrlih u poslednjih mesec dana 95% nevakcinisano.

Vakcina nije neko čarobno sredstvo koje će ukinuti koronu, ali će pridoneti tome da se rastereti zdravstveni sistem. Ali svako mora da zna za sebe. Ne teram nikog da se vakciniše, isto to očekujem i od protivnika vakcine, ni manje, ni više.

Vidio sam oficialne podatke za Izrael i Veliku Britaniju gdje piše, da je večina umrlih od corone u poslednje vrijeme puno vakciniranih.

Baš čudno da je to samo u posljednje vrijeme...u dvije države koje su najranije krenule s masovnim cijepljenjem.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 16/10/2021 : 15:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

quote:

Krugeru, razlika je u tome što će mnogo manje vakcinisanih umreti od korone, nego od ovih koji ne žele vakcinu. I to se govori od početka. U zemlji u kojoj ja živim, proteklih mesec dana je od svih koji su na intenzivnoj nezi 98% nevakcinisano. Od umrlih u poslednjih mesec dana 95% nevakcinisano.

Vakcina nije neko čarobno sredstvo koje će ukinuti koronu, ali će pridoneti tome da se rastereti zdravstveni sistem. Ali svako mora da zna za sebe. Ne teram nikog da se vakciniše, isto to očekujem i od protivnika vakcine, ni manje, ni više.

Vidio sam oficialne podatke za Izrael i Veliku Britaniju gdje piše, da je večina umrlih od corone u poslednje vrijeme puno vakciniranih.

Ne vjerujem u 90% + nevakciniranih. Molim za link.

Ne moraš, vjeruj da je pola istina i to je dovoljno da shvatiš u cemu je rješenje!

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 16/10/2021 : 15:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Baš čudno da je to samo u posljednje vrijeme...u dvije države koje su najranije krenule s masovnim cijepljenjem.

Kad smo kod Kraljevstva...kako komentirate prazne police u trgovinama, nedostatak goriva i sl. posljedice napuštanje Unije?

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 16/10/2021 : 15:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
https://healthimpactnews.com/2021/27247-deaths-2563768-injuries-following-covid-shots-in-european-database-taiwan-records-more-deaths-from-vaccine-than-virus/

Provakseri, uživajte.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 16/10/2021 16:03:07
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 16/10/2021 : 16:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

https://healthimpactnews.com/2021/27247-deaths-2563768-injuries-following-covid-shots-in-european-database-taiwan-records-more-deaths-from-vaccine-than-virus/

Provakseri, uživajte.

Nije tebi stalo do činjenica i razuma.

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 16/10/2021 : 16:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

quote:

quote:

Kad smo kod Kraljevstva...kako komentirate prazne police u trgovinama, nedostatak goriva i sl. posljedice napuštanje Unije?

Masovno su izbacili Poljake i druge državljane EU iz poslova kao što su šoferski i sada jim fali 100.000 vozača kamiona.

Neka pitaju Pakistance, Afganistance, crnce i ostale kojih kod njih ima dosta i uglavnom ne rade ništa. Valjda jedva čekaju, da idu za volan za 1500 funta ili nešto slično za nekih 250 časa mjesečno.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/10/2021 : 16:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Ne znam da li su ti podatci točni, tako i kod nas pričaju ali s obzirom kakao mediji muljaju kako im više vjerovati.
Što se tiče broja umrlih postavljalo se ovdje podatke o tome kako smrtnost nije previše veća nego prethodnih godina.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/10/2021 : 16:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Sad si me podsjetio da promijenim državu na profilu!
Najveći problem UK-a je što su se dva radikalna događanja kao što su Brexit i covid dogodila praktički istovremeno, pa će utjecaje jednog i drugog biti ne samo teško za razlučiti, nego i vrlo jednostavno za zamutiti (namjerno ili ne).
Tu gdje sam ja su police i dalje dovoljno pune, a gorivo me i dalje nije pogodilo pošto ne vozim. Samo se nadam da će me imati čime grijati u smještaju kada dođe zima.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/10/2021 : 16:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Ali ja garantiram da Kruger (i ostatak ekipe) svake dvije-tri stranice ovog topica dođe s istim ekskluzivnim podatkom da i cijepljeni mogu dobiti koronu.

Profulao si. Treba uvijek ponavljati kako je cijepljenje besmisleno ako ti neće pomoći a kako vidimo ne pomaže. Mi se sad ovdje možemo razbacivati ovim ili onim statističkim podatcima ali činjenice govore u prilog tome da cijepljenje nema smisla.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 16/10/2021 : 16:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Ali ja garantiram da Kruger (i ostatak ekipe) svake dvije-tri stranice ovog topica dođe s istim ekskluzivnim podatkom da i cijepljeni mogu dobiti koronu.

Profulao si. Treba uvijek ponavljati kako je cijepljenje besmisleno ako ti neće pomoći a kako vidimo ne pomaže. Mi se sad ovdje možemo razbacivati ovim ili onim statističkim podatcima ali činjenice govore u prilog tome da cijepljenje nema smisla.

Ajde ne laži.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/10/2021 : 16:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Krugeru, to što se možeš zaraziti, pa i umrijeti nakon cjepiva ne indicira da cijepljenje nema smisla.
Jel' si u stanju shvatiti pojmove kao što su stupnjevi i vjerojatnosti?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/10/2021 : 16:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Krugeru, to što se možeš zaraziti, pa i umrijeti nakon cjepiva ne indicira da cijepljenje nema smisla.

Pa sam si svojim gornjim upisom potvrdio kako nema i onda si napisao nešto što nema veze sa prvim tvojim upisom. Ja bih pokušao shvatiti nelogičnost tvog upisa.
Smrtnost od ove bolesti nije u nekim apokaliptičnim brojevima.
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 16/10/2021 : 16:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:

quote:

Provakseri, uživajte.

Nije tebi stalo do činjenica i razuma.

Šta ti smeta?

Dao sam link jer sam neke sadržaje vidio več prije. VAERS-ov graf na primjer.

Gledaj fotografije mladih ljudi umrlih od vakcina, možeš i potražiti po imenima koliko ima istine u tome.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 16/10/2021 16:39:38
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/10/2021 : 16:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Pa sam si svojim gornjim upisom potvrdio kako nema i onda si napisao nešto što nema veze sa prvim tvojim upisom. Ja bih pokušao shvatiti nelogičnost tvog upisa.
Smrtnost od ove bolesti nije u nekim apokaliptičnim brojevima.

Dakle odgovor na moje pitanje je ne?

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 16/10/2021 : 16:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:

Ljudi nisu stupnjevi i vjerovatnosti, nego bića sa imenima, pričama i bliskim ljudima. Stvarno vam fali osnovne empatije. Umrli od covida su tragedija, umrli od vakcina su u najboljem slučaju "mali procenat" ili tako nešto bezdušno i neljudsko.

Više od godinu dana nisam pročitao ni za jednog mlađeg od 20, da je umro od Corone ali sada se gomilaju umrli od vakcina. Svi koji teraju mlade, da se vakciniraju, bi morali na preki sud.

Vi sa procentima ajmo gledati fotografije tih mladih ljudi, koji su izgubili desetleća, ne kao 70+ godišnjaci.

Koliko je vjerovatnost, da se divizija 10.000 vojnika prebije preko minskog polja ako BeaGea i Tinton idu naprijed gaziti? Po mome će procenat gubitaka za diviziju isto biti neznatan.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 16/10/2021 16:40:11
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/10/2021 : 16:52:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ako će se svi stariji cijepiti, ja nemam nikakav problem da mlađe poštedimo toga.
No tvoj problem je što temu sagledavaš po principu anegdota, a tako je vrlo lako potvrditi svoje već formirano mišljenje. Svaka smrt je tragedija, osobito mlađih osoba. Takvih tragedija će biti u svakom slučaju na žalost. Puno više ako se ne procijepimo u velikom postotku.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 16/10/2021 : 17:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

quote:

Ljudi nisu stupnjevi i vjerovatnosti, nego bića sa imenima, pričama i bliskim ljudima. Stvarno vam fali osnovne empatije. Umrli od covida su tragedija, umrli od vakcina su u najboljem slučaju "mali procenat" ili tako nešto bezdušno i neljudsko.

Više od godinu dana nisam pročitao ni za jednog mlađeg od 20, da je umro od Corone ali sada se gomilaju umrli od vakcina. Svi koji teraju mlade, da se vakciniraju, bi morali na preki sud.

Vi sa procentima ajmo gledati fotografije tih mladih ljudi, koji su izgubili desetleća, ne kao 70+ godišnjaci.

Koliko je vjerovatnost, da se divizija 10.000 vojnika prebije preko minskog polja ako BeaGea i Tinton idu naprijed gaziti? Po mome će procenat gubitaka za diviziju isto biti neznatan.

Nema potrebe za filozofiranjem, činjenice su jasne.
Ako se cijepiš šanse za preživljanje su veće. U ćemu je tebi tu problem?
Jesu li slučajno necjepljeni preko 90% onih koji završe na respiratoru?

Ja razumijem Krugera manipulatora desničara koji naginje kaosu jer to je jedina šanse za desne političke opcije dođu na vlast. Ali ne razumijem obične ljude koji si dopuštaju da razne vucibatine s društevnih mreža i youtube kanala manipuliraju njihovim strahovima

Edited by - BeaGea on 16/10/2021 17:10:37
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 16/10/2021 : 17:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
Strah je tebe, ne mene. Kako je mene strah kad mi svi pričate, da me čeka covid ako nisam cijepljen a ja se ne želim cijepiti?

Dajmo ponoviti: mlađi od 20 ne umiru od corone ali novi i novi umiru od vakcina. Šta jim onda daje veće šanse za preživljanje?

90% necjepljenih na respiratoru je čista laž.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 16/10/2021 17:18:17
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 16/10/2021 : 17:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:

Ako će se svi stariji cijepiti, ja nemam nikakav problem da mlađe poštedimo toga.
No tvoj problem je što temu sagledavaš po principu anegdota, a tako je vrlo lako potvrditi svoje već formirano mišljenje. Svaka smrt je tragedija, osobito mlađih osoba. Takvih tragedija će biti u svakom slučaju na žalost. Puno više ako se ne procijepimo u velikom postotku.

Takvih tragedija od covida nije bilo. Mladi nisu umirali od covida prije vakcina.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 16/10/2021 : 17:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

Strah je tebe, ne mene. Kako je mene strah kad mi svi pričate, da me čeka covid ako nisam cijepljen a ja se ne želim cijepiti?

Covid te svakako čeka...vec smo danas u nekoliko navrata naveli da cijepljenjem nisi imun na koronu. Zašto to ignoriraš?

Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 16/10/2021 : 17:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
Čeka me brdo ljudske gluposti, ignoriram sistemske laži o covidu.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 16/10/2021 : 17:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Da budem potpuno jasan jer očito je da se ne razumijemo. Ne bojiš se ti korone ti se bojiš cjepiva.

Edited by - BeaGea on 16/10/2021 17:23:05
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 16/10/2021 : 17:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

Čeka me brdo ljudske gluposti, ignoriram sistemske laži o covidu.

Nije ovo sistemska laž (cjepivo ne štiti od zarade), to je činjenica. Samo je pitanje prihvaćaš li činjenice ili si ignorant?

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 16/10/2021 : 17:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
bea gea bacaš cijelo vrijeme iste fraze i floskule.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/10/2021 : 17:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Nisi mi odgovorio na pitanje. Koji su tvoji argumenti ako ti cjepivo ne može pomoći protiv korone jer postoji mogućnost da se zaraziš i umreš a cijepio si se, ne vidim korisnost ako ti ne pomaže. Dobro te Macon rasturio pa si prešao na puko filozofiranje.
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.37 seconds. Snitz Forums 2000