Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
emirem
Advanced Member

10866 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 21/10/2021 : 19:17:02
|
Je li tko cijepao drva? 😁
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
emirem
Advanced Member

10866 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 21/10/2021 : 20:24:49
|
quote: Originally posted by lwood
Dobar ti je taj potpis od J.B. Jovija 
A jel'? Krenulo od cjepiva , pa pala mi na pamet ona stvar "blame it on a love of rock and roll".
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
panzer
Advanced Member

12799 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 21/10/2021 : 21:12:18
|
quote: Originally posted by stinky
imam pitanje:
zamisliva je situacija da čovjek može biti cijepljen. nitko na svijetu nema takve snage da ga se ne može uništiti izvana, odnosno, drugim riječima, svatko, ma kakve snage, sposobnosti i pamet imao, može biti nadjačan. što se tiče vaksa, čovjek može biti prisiljen na cijepljenje.
e sad, kako vi vidite tu situaciju: čovjek je prisilno cijepljen, ali i dalje dolazi, recimo na scom i napušava gegegea, bee gee, elvuda i ekipu. i dalje ne vjeruje u vakserski narativ, i dalje odbija cijepiti se, za svaki sljedeći vaks opet će izvrdavati i ponovo će ga morati prisiliti. znači, je li taj čovjek antivakser? da li cijepljeni ljudi mogu biti antivakseri? to je zanimljiva mozgalica.
Večina antivaksera su cjepljeni kao dijeca, što znači da u sebi več imaju to zlo sjeme transhumane gamadi, tako da im sad to protivljenje covid cjepivima prije dođe kao nekakvo izmotavanje u stilu "još sam momak, mlad sam da se ženim", nego borba za očuvanje neokaljanosti duše i tjela. Ali vjerojatno ima i gorih životnih izbora od toga, da ti je bunt protiv pošasti cjepljenja smisao života |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26038 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/10/2021 : 21:25:41
|
quote: Originally posted by Kruger

Pogledaj šta piše za najobičniji aspirin. Da te ne plašim dalje sa nuspojavama bensedina i sličnih lekova..
 |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
panzer
Advanced Member

12799 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 22/10/2021 : 10:34:22
|
quote: Originally posted by manhunter

Pogledaj šta piše za najobičniji aspirin. Da te ne plašim dalje sa nuspojavama bensedina i sličnih lekova..

Kad reklamiraju lijekove na TVeu onda na kraju kažu nešto kao za moguće nus pojave obratite se ljekarniku ili svom liječniku. Prije nekoliko godina moja doktorica mi hoće izmjeriti šećer i tlak, šećer O.K a tlak malo viši i odmah mi hoće uvaliti neke tablete za tlak. Naravno nisam ih koristio a nije me poslije ni ispitivala o tome. Živim u maloj sredini i ne vjerujem da je moja doktorica to radila za neki postotak od farmaceutske industrije već je to radila zbog prirode svog posla. Na jednom predavanju čujem da veći tlak može izazvati pijenje veće količine tekućine. E sad ja dosta pijem tekućine, posebno se borim sa gaziranim sokovima. Gazirani sokovi su zlo, poveća dugotrajna upotreba lijekova također škodi organizmu. Što bi se reklo koliko ti pomogne toliko ti odmogne.
Farmaceutska industrija ima svoje interese nuđenja raznoraznih lijekova. No ovdje ne pričamo o tome jeli netko imao posljedice od aspirina iako znamo da će dugotrajan konzumacija moguće imati nekakve štetne posljedice. Nisam nikog čuo da se žalio na aspirin. U ovom slučaju govorimo o cjepivu od kojeg su neki pojedinci imali posljedice ili čak umrli. Kakva je to psihički pritisak na ove zdravstvene radnike.
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 22/10/2021 : 10:37:36
|
quote: Originally posted by GGG
quote: Originally posted by stinky
imam pitanje:
zamisliva je situacija da čovjek može biti cijepljen. nitko na svijetu nema takve snage da ga se ne može uništiti izvana, odnosno, drugim riječima, svatko, ma kakve snage, sposobnosti i pamet imao, može biti nadjačan. što se tiče vaksa, čovjek može biti prisiljen na cijepljenje.
e sad, kako vi vidite tu situaciju: čovjek je prisilno cijepljen, ali i dalje dolazi, recimo na scom i napušava gegegea, bee gee, elvuda i ekipu. i dalje ne vjeruje u vakserski narativ, i dalje odbija cijepiti se, za svaki sljedeći vaks opet će izvrdavati i ponovo će ga morati prisiliti. znači, je li taj čovjek antivakser? da li cijepljeni ljudi mogu biti antivakseri? to je zanimljiva mozgalica.
Večina antivaksera su cjepljeni kao dijeca, što znači da u sebi več imaju to zlo sjeme transhumane gamadi, tako da im sad to protivljenje covid cjepivima prije dođe kao nekakvo izmotavanje u stilu "još sam momak, mlad sam da se ženim", nego borba za očuvanje neokaljanosti duše i tjela. Ali vjerojatno ima i gorih životnih izbora od toga, da ti je bunt protiv pošasti cjepljenja smisao života
Razlika je između onog cjepiva iz mladosti i ovoga. Kad te netko na nešto prisiljava prirodna reakcija je bunt. Još to rade ljudi koji su neosjetljivi na životne probleme običnog čovjeka i zanimljivo postali su veliki humanitarci samo u slučaju ove bolesti. Sve je ovo zbog velikog financijskog interesa. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
BeaGea
Advanced Member

4111 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 22/10/2021 : 15:03:08
|
quote: Originally posted by BeaGea
Učinkovitost cjepiva? Pa 78,7% umrlih od korone u Hrvatskoj nije bilo cijepljeno!
Već smo govorili da birokrati koji određuju te stvari nisu stručni za taj dio. Njihov je posao odraditi ono što im se kaže. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4111 Posts
Posted - 22/10/2021 : 15:16:59
|
Učinkovitost cjepiva? Pa 78,7% umrlih od korone u Hrvatskoj nije bilo cijepljeno!
Već smo govorili da birokrati koji određuju te stvari nisu stručni za taj dio. Njihov je posao odraditi ono što im se kaže.
Da, bitno je kaj ste vi govorili a ne ono kaj govori struka. I sad ja ovakvom liku ne smijem reci da je zlo (: Jebemti svijet! |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 22/10/2021 : 17:00:08
|
Već smo govorili da birokrati koji određuju te stvari nisu stručni za taj dio. Njihov je posao odraditi ono što im se kaže.
Da, bitno je kaj ste vi govorili a ne ono kaj govori struka. I sad ja ovakvom liku ne smijem reci da je zlo (: Jebemti svijet!
Svatko tko je umro od cijepiva se vodi kao da je umro od korone jer birokracija tako određuje, a to su gotovo svi stariji, zato Begeja, dosta je to što si nepismen (a ovdje nama na forumu kao prodaješ priču da radiš u školstvu), ne moraš zato biti bezobrazan i nekulturan da jednog ovako pristojnog i uvaženog starijeg člana poput Krugera nazivaš zlo?!?? Srami se Begeja!!! |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 22/10/2021 : 17:17:03
|
Oki u sridu. Ajde dobro i ta priča o bee gee prosvjetaru, sve to može biti, ima i čudnijih slučajeva u svijetu. Ali to nepoklapanje: s jedne strane kao neka briga za druge (cijepite se, čuvajte zdravlje i život), a s druge non-stop seruckanje i čak potpuni nemar prema drugima. To tako iskače, to nepoklapanje. I onda se čude da ne vjeruješ vakserskim narativima. Pa tko bi normalan vjerovao tipu kao beagea??!!! Je li uopće zamislivo da takav jedan tip, bez prave ljudske dubine, da se on brine za druge??!!!! Kruger je za njega avion (makar kruger nema nikakva ukusa, to je čovjek koji voli burattinija na zagoru. ali nije zato zao, samo je nemač pojma). |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 22/10/2021 : 17:22:32
|
quote: Originally posted by GGG
Večina antivaksera su cjepljeni kao dijeca, što znači da
da, ali nije jasno protiv koga se ti zapravo boriš, ratniče svjetlosti
boriš li se protiv ljudi koji nisu cijepljeni kovid vaksom? ili se boriš protiv ljudi koji ne prihvaćaju vakserski, odnosno, tvoj narativ?
kaj tebe zapravo muči više, kužiš: sama činjenica da nisu cijepljeni ili svjetonazor koji, cirkulirajući kroz prostor, dopire do tvojih svetih i svjetlosnih ušiju? |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4111 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 22/10/2021 : 17:44:57
|
quote: Originally posted by Oki
Da, bitno je kaj ste vi govorili a ne ono kaj govori struka. I sad ja ovakvom liku ne smijem reci da je zlo (: Jebemti svijet!
Svatko tko je umro od cijepiva se vodi kao da je umro od korone jer birokracija tako određuje, a to su gotovo svi stariji, zato Begeja, dosta je to što si nepismen (a ovdje nama na forumu kao prodaješ priču da radiš u školstvu), ne moraš zato biti bezobrazan i nekulturan da jednog ovako pristojnog i uvaženog starijeg člana poput Krugera nazivaš zlo?!?? Srami se Begeja!!!
   |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Topic  |
|