forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1096

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/10/2021 : 15:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

Samo da Stray Bullets izađe u pojedinačnim knjigama, a ne u onom nesretnom Uber Alles Editionu.
Hoće li ići i Killers i Sunshine & Roses?

Uber alles u dva dijela po 600 stranica.
Killers i Sunshine & Roses kasnije, po dva trejda u knjizi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/10/2021 : 15:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:
Originally posted by Markos

3 x 400 str
17 x 24

Jej, ipak nešto ide i u manjem formatu.

Ekšuali, ovo je veći format za Scotta, on je originalno išao u manjem, manga formatu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3158 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 25/10/2021 : 15:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by verab

Samo da Stray Bullets izađe u pojedinačnim knjigama, a ne u onom nesretnom Uber Alles Editionu.
Hoće li ići i Killers i Sunshine & Roses?

Uber alles u dva dijela po 600 stranica.
Killers i Sunshine & Roses kasnije, po dva trejda u knjizi.

Super. Fala.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3401 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 25/10/2021 : 16:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

3 x 400 str
17 x 24

Jej, ipak nešto ide i u manjem formatu.

Ekšuali, ovo je veći format za Scotta, on je originalno išao u manjem, manga formatu.

Imam to originalno c/b izdanje (6 tomova).
Biće ovo lep upgrejd
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
529 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 25/10/2021 : 16:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo i video. Nema tu ništa posebno novo što se mene tiče, tih par najava, nešto manje mucanja i kose nego inače, nešto više kila nego inače i to je to.

Pa baš nije morao da te prekine pri nabrajanju stripova u sledećoj godini, zaustavio si se kod Descendera :).

Što kaže Shaner od čitljivog do dobrog, ali meni u celini preteže kao dobar strip sa nesvakidašnjim crtežom. Jedva čekam da ga čitam u Fibrinom izdanju.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5082 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 25/10/2021 : 16:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Shaneru nije za vjerovati kad je SF u pitanju.

Osim za UW1, tu je u pravu.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4820 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 25/10/2021 : 16:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo i video. Nema tu ništa posebno novo što se mene tiče, tih par najava, nešto manje mucanja i kose nego inače, nešto više kila nego inače i to je to.

Drago mi je ustanoviti da se transformacija u Lenjina lagano privodi kraju.

Facts are a stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence. -- John Adams
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/10/2021 : 16:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripadzija
Pa baš nije morao da te prekine pri nabrajanju stripova u sledećoj godini, zaustavio si se kod Descendera :).

Što kaže Shaner od čitljivog do dobrog, ali meni u celini preteže kao dobar strip sa nesvakidašnjim crtežom. Jedva čekam da ga čitam u Fibrinom izdanju.

Ma tu sam blokirao, nisam se baš pripremao za intervju, a i noć prije se malo popilo,
pokušao se sjetiti što bi bilo još atraktivno za najaviti i onda proš'o voz:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/10/2021 : 16:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Pogledah video taman...

Za Pilgrima smo već znali tu sa foruma, Stray Bullets je po meni bio samo pitanje vremena, drago mi je da ne ide sve u jednoj knjizi. Morrisonov Batman... Šta reći? Zavidim svima koji će ga čitati prvi put, nema puno stripova koje obožavam čitati ispočetka i ispočetka kao taj njegov run. Međutim, mislim da ipak preskačem Fibrino izdanje. Sve to već odavno imam na engleskom i nemam volje prodavati pa kupovati domaće izdanje, plus će to biti na (za mene) prevelikom formatu, tako da ipak ostajem pri stranima. Pilgrim i Stray Bullets se naravno uzimaju.

100 izdanja dogodine... Ha, nažalost za mene je Fibrina hiperprodukcija neuhvatljiva. Financijski ne mogu pratiti taj tempo i jedva držim korak sa stvarima koje me zanimaju, pogotovo zato što imam još 100 drugih troškova na koje odu novci. Na kraju se sve svede na to da moram strepiti oće li se rasprodati nešto što me zanima, a ja nemam novaca za uzeti odmah. Mislim, ovo naravno nije kritika Fibri, Markos radi vrhunski posao, već više kritiziram sam sebe jer patim od toga da moram imati neke stvari i grizem se ako ih ne uhvatim. Pokušavam se rješiti tog mentaliteta jer realno nije nužno posjedovati ama baš sve, niti je kraj svijeta ako nešto ne uhvatim.

@Markos:
U predgovoru za Martinu Mjesec gdje stoji "DC Comic/Vertigo" fali slovo s u DC Comics

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10690 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 25/10/2021 : 16:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by Peyo

Marko, čuvaj zdravlje.

100 komada znači predoziranje.

Većina od nas to ne stigne ni pročitati samo da Fibru čitamo.

Ako je 100 kg, onda je predoziranje.
Ako je stripova, onda nije.

Trebaš ti to sve pripremiti, nadzirati, a usput živjeti, jesti, piti, a i obitelj treba komadić tebe.

Svakog normalnog bi otjeralo u ludnicu ili ubilo.

Da, normalni ljudi trebaju i spavati da bi mogli raditi.

100 komada znači svaka 3 dana nova knjiga, sto mu gromova!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38191 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/10/2021 : 17:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

A zapravo je tih 100 komada vise od 100 kg, kad se pogleda prosjek Fibra/kg. :D :D

Meni je vec par godina tempo ubitacan i ne mogu mu slijediti (citanjem), samo kupujem sto mislim da bi mi pasalo, a citam sve vise ko puz... :/

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13157 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 25/10/2021 : 17:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by izivko

quote:

Marko, čuvaj zdravlje.

100 komada znači predoziranje.

Većina od nas to ne stigne ni pročitati samo da Fibru čitamo.

Ako je 100 kg, onda je predoziranje.
Ako je stripova, onda nije.

Trebaš ti to sve pripremiti, nadzirati, a usput živjeti, jesti, piti, a i obitelj treba komadić tebe.

Svakog normalnog bi otjeralo u ludnicu ili ubilo.

Da, normalni ljudi trebaju i spavati da bi mogli raditi.

100 komada znači svaka 3 dana nova knjiga, sto mu gromova!

To je cijena biznisa (slave).
Sigurno da na čovjeku ostavlja traga. Nitko nije imun.
Nešto mora trpjeti. Obitelj, zdravlje a često oboje.

Ako ona slika pored tovariša Lenjina nije fake, onda...

Have mercy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/10/2021 : 17:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nema to veze sa biznisom i slavom, to je jednostavno stvar mog osobnog izbora. Radim kad želim, koliko želim, jedini pressing koji imam je onaj koji sam sebi nametnem. Zdravlje možda trpi zbog tog gomilanja kila, ali sad ću se krenuti baviti time, pa će valjda biti ok.

Trouble will find me
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47620 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/10/2021 : 17:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Drago mi je ustanoviti da se transformacija u Lenjina lagano privodi kraju.

reinkernacija

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13157 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 25/10/2021 : 17:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Naravno, nisam mislio ništa loše.

Have mercy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/10/2021 : 17:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Pogledah video taman...

Za Pilgrima smo već znali tu sa foruma, Stray Bullets je po meni bio samo pitanje vremena, drago mi je da ne ide sve u jednoj knjizi. Morrisonov Batman... Šta reći? Zavidim svima koji će ga čitati prvi put, nema puno stripova koje obožavam čitati ispočetka i ispočetka kao taj njegov run. Međutim, mislim da ipak preskačem Fibrino izdanje. Sve to već odavno imam na engleskom i nemam volje prodavati pa kupovati domaće izdanje, plus će to biti na (za mene) prevelikom formatu, tako da ipak ostajem pri stranima. Pilgrim i Stray Bullets se naravno uzimaju.

100 izdanja dogodine... Ha, nažalost za mene je Fibrina hiperprodukcija neuhvatljiva. Financijski ne mogu pratiti taj tempo i jedva držim korak sa stvarima koje me zanimaju, pogotovo zato što imam još 100 drugih troškova na koje odu novci. Na kraju se sve svede na to da moram strepiti oće li se rasprodati nešto što me zanima, a ja nemam novaca za uzeti odmah. Mislim, ovo naravno nije kritika Fibri, Markos radi vrhunski posao, već više kritiziram sam sebe jer patim od toga da moram imati neke stvari i grizem se ako ih ne uhvatim. Pokušavam se rješiti tog mentaliteta jer realno nije nužno posjedovati ama baš sve, niti je kraj svijeta ako nešto ne uhvatim.

@Markos:
U predgovoru za Martinu Mjesec gdje stoji "DC Comic/Vertigo" fali slovo s u DC Comics

Morisonov Batman će ići u 6 knjiga, ne u 3 kao kod DCa, da knjige budu malo tanje i lakše za hendlanje. Cijena će im biti jeftija nego DC omnibus, a sad neka ljudi biraju po svojim afinitetima.

Martina je game over, slovo S ćete morati dopisati sami:(

100 naslova... Ne vjerujte svemu što čujete na internetu:) Mislim, ok, nisam lagao, naravno, ekšuali Fibrin plan za 2021 trenutno ima 107 naslova! Ali naravno da ima ali. Od toga je nekih 15-ak albuma za Niku, dakle dječji stripovi od 48-56-64 stranice, što je, što se količine posla tiče dvije malo jače Kolorke. Inkal boxset su kao tri naslova, a to je u biti reprint oko kojeg nema gotovo ništa novog posla osim novog dizajna... Itd. Vidjet ćemo hoće li se dio preliti u 2023 ili ne, sad je to druga priča.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/10/2021 : 17:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Morisonov Batman će ići u 6 knjiga, ne u 3 kao kod DCa, da knjige budu malo tanje i lakše za hendlanje. Cijena će im biti jeftija nego DC omnibus, a sad neka ljudi biraju po svojim afinitetima.

Zašto me stavljaš na kušnju? Sad se već premišljam.

Ako mi dopuštaš, čisto bih malo pogađao
1. knjiga: Batman and Son vs the Black Glove ~384 str.
2. knjiga: R.I.P. + Time and the Batman ~388 str.
3. knjiga: Batman & Robin (prva dva trejda) ~336 str.
4. knjiga: The Return of Bruce Wayne + Batman & Robin (treći trejd) ~400 str.
5. knjiga: Leviathan Strikes! + Batman Incorporated + manji dio New52 Batman Inc. ~340
6. knjiga: ostatak New52 Batman Inc, ~340

EDIT:
Ide li onih par brojeva šta je Morrisonov dio priče The Resurrection of Ra's al Ghul? To su ubacili u američka izdanja, ali nema mi nikakvog smisla ubacivanje tih brojeva.

quote:
100 naslova... Ne vjerujte svemu što čujete na internetu:) Mislim, ok, nisam lagao, naravno, ekšuali Fibrin plan za 2021 trenutno ima 107 naslova! Ali naravno da ima ali. Od toga je nekih 15-ak albuma za Niku, dakle dječji stripovi od 48-56-64 stranice, što je, što se količine posla tiče dvije malo jače Kolorke. Inkal boxset su kao tri naslova, a to je u biti reprint oko kojeg nema gotovo ništa novog posla osim novog dizajna... Itd. Vidjet ćemo hoće li se dio preliti u 2023 ili ne, sad je to druga priča.

Ma samo neka ide naprid Jedva čekam vidit sve novosti.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Edited by - Paka01 on 25/10/2021 17:52:25
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/10/2021 : 18:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Zašto me stavljaš na kušnju? Sad se već premišljam.

Ako mi dopuštaš, čisto bih malo pogađao
1. knjiga: Batman and Son vs the Black Glove ~384 str.
2. knjiga: R.I.P. + Time and the Batman ~388 str.
3. knjiga: Batman & Robin (prva dva trejda) ~336 str.
4. knjiga: The Return of Bruce Wayne + Batman & Robin (treći trejd) ~400 str.
5. knjiga: Leviathan Strikes! + Batman Incorporated + manji dio New52 Batman Inc. ~340
6. knjiga: ostatak New52 Batman Inc, ~340

EDIT:
Ide li onih par brojeva šta je Morrisonov dio priče The Resurrection of Ra's al Ghul? To su ubacili u američka izdanja, ali nema mi nikakvog smisla ubacivanje tih brojeva.

Nešto slično tome će ići, trenutno je prvi omnibus preveden, Bob radi na drugom dalje.
Prva knjiga će biti Batman and Son i The Black glove, ostatak prvog omnibusa ide u drugu knjigu, pa tako slično i ostala dva dijela, da se knjige podijele u logične, smislene cjeline.

One dvije sveske Resurectiona su unutra, trenutno. Ne bih to izbacivao samo zato da me netko poslije ne proziva kako nešto fali...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/10/2021 : 19:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Bob prevodi, super

Pročitah taman previewe za Colt & Pepper i za Martinu Mjesec. C&P djeluje jako zanimljivo. Vizualno je super, Kordej baš razvaljuje i iako inače nisam neki preveliki fan njegovih radova, moram priznati da mi je ovdje baš odličan. Macanova priča obećava, no kratak je preview za steći neki konkretniji dojam Zna li se koliko bi ukupno albuma trebao imati cijeli serijal?

Martina pari skroz simpatično, a Sudžukin crtež je super. Nisam planirao, no s obzirom na stvarno povoljnu cijenu mislim da ću kupiti.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/10/2021 : 20:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Colt & Pepper je cijela prica u dva albuma, tj u ovom jednom integralu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/10/2021 : 20:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
A sto se Martine tice,1.11 je dvadeset godina stripovi.com i u to ime ide Martina koja je stvorena za stripovi.com po prijateljskoj cijeni. Na Interliberskom popustu će koštati 60 kuna, što je, mislim, stvarno povoljno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7725 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 25/10/2021 : 22:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Znači opet 25%. Lijepo.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
820 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 25/10/2021 : 23:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by Markos

Pretpostavljam da je trebalo pisat 2022. ili se varam..
Kad vec svi pitaju, mogu li i ja jedno pitanjce
Zna li se cca koliko ce ici kolorki dogodine
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/10/2021 : 23:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Da, jasno, 2022.
40 Kolorki ide.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 26/10/2021 : 09:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

100 komada! Jbt, industrija! :) Ako ti treba neki menadzer proizvodnje javi :D

Nemoj, vidis da covek hoce da smanji troskove :) :) :)
Go to Top of Page
Page: of 1096 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.45 seconds. Snitz Forums 2000