forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 24/10/2021 : 12:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
U koranu je, da Alah nema družice, zato nema ni sina. :)

Šesta sura, čini mi se. A negde na početku je, da je to, da bi Alah imao sina ispod njega. Isa je bio prorok i kraj priće.

Sa takvom teologijom se slažem. Oko bezgrešnog začeća imaju pravoslavni sasvim drugi stav.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 24/10/2021 12:58:57
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 24/10/2021 : 12:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by Macon

U koranu je, da Alah nema družice, zato nema ni sina. :)

Šesta sura, čini mi se. A negde na početku je, da je to, da bi Alah imao sina ispod njega. Isa je bio prorok i kraj priće.

Sa takvom teologijom se slažem. Oko bezgrešnog začeća imaju pravoslacvi sasvim drugi stav.

Ili, jedan od proroka

Doduše, muslimani također čini mi se vjeruju u povratak Isusa, kad stignu posljednja vremena
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 24/10/2021 : 12:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
I što vi kažete, jesu li korona i cjepivo znak posljednjih vremena...?

Vraća li se Isus uskoro, da porazi Dedžala/Antikrista?

Edited by - Zoroasterixx on 24/10/2021 13:02:38
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/10/2021 : 13:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Sa takvom teologijom se slažem.

Neosjetljivost za misterij je, ne znak neke velike snage, pameti i prodornosti, nego znak gluposti, slabosti.

U osnovi, sam svijet je misterij i nikakav GGG ne može objasniti zašto svijet. Sve je čudo, na kraju krajeva.

Obični ljudi aka obični scomovci se zadovoljavaju običnim stvarima, tipa izjave Capaka, Beroša, Đikića, zadovoljavaju se aukcijama i da si kupe nekakav strip, ili nemam pojma što, čokoladnu bananicu. I to je sve okej, to je u redu.

Ali da takvi isti počnu pričati o religiji, o Isusu itd. itd., to je ipak nonsens, jer te stvari prelaze njihove ambicije i kapacitete i oni nikada nisu ni vidjeli misaone tokove u kojima se te stvari raspravljaju. Kamo li da bi ONI mogli to raspravljati.

To je slično njihovoj poziciji na kojoj su sada: a što vi znate o virusima, o epidemiji, jeste li stručnjaci i bla bla. Znači, na toj strani vjeruju i pozivaju se na stručnjake. Na drugoj se ne pozivaju na stručnjake, jer zapravo, nemaju ni pojma da postoji čitava disciplina, da kao što tamo postoje razne teorije, tako i ovdje.

A najviše od svega ne kuže da ONI sami ne znaju ništa niti imaju ikakve stavove o ičemu. Jednostavno su hipnotizirana gomila, određena preko TV-ekrana, medija, neta, fejsbuka i ostalih sredstava, najviše kroz cirkuliranje pričica u javnom prostoru. Trenutno je u fokusu korona i oni to ni ne dovode u pitanje i samo ponavljaju ono što se govori (bezlično Se). Čim nestane korona s ekrana, splasnut će i njihovo zanimanje za viruse, epidemije, pcr testove i ostale budalaštine kojima su sad okupirani 24 sata na dan.
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 24/10/2021 : 14:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
Shvaćam ali mi se ne trebaju svidjati svi misteriji koji su mi namjetnuti. Ovi krščanski su mi bili od uvijek dosta djetinjasti. "Bezgrešno začeće" kao izgovor za bježanje od tijela i svega u vezi sa tijelom. Seks nije greh. I onda žestoke seksualne frustracije zbog kojih je zapadni čovjek poludio i poharao cijeli planet.

Sviđala mi se teologija nekih severnih naroda, da postoji bog, koji se ne bavi sa ljudima nego je stvorio druge bogove koji su zauzeli različite aspekte i arhetipe. A ovaj prvi je nedostupan.

Po mome ljudi nisu tako nedostupni za misterij, samo večini fali fantazije. Nisu trenirali mozak u taj pravac. Ti očito jesi.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 24/10/2021 14:40:10
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 24/10/2021 : 14:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

Shvaćam ali mi se ne trebaju svidjati svi misteriji koji su mi namjetnuti. Ovi hriščanski su mi bili od uvijek dosta djetinjasti. "Bezgrešno začeće" kao izgovor za bježanje od tijela i svega u vezi sa tijelom. Sex nije greh. I onda žestoke seksualne frustracije zbog kojih je zapadni čovjek poludio i poharao cijeli planet.

Sviđala mi se teologija nekih severnih naroda, da postoji bog, koji se ne bavi sa ljudima nego je stvorio druge bogove koji su zauzeli različite aspekte i arhetipe. A ovaj prvi je nedostupan.

To što pričaš nije kršćanstvo

A zatim, kršćanstvo nije neka religija misterija, Isus je pokazao kako što je Bog tako kako treba živjeti, otkrio Kraljevstvo Nebesko, svima vidljivo
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/10/2021 : 14:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

I što vi kažete, jesu li korona i cjepivo znak posljednjih vremena...?

Vraća li se Isus uskoro, da porazi Dedžala/Antikrista?

Bumo vidli.

Nisam pobornik te teorije. Mislim da se u ovoj korona krizi radi o ogromnom biznisu i kriza će nestati kad biznismeni odluče.

Edited by - Kruger on 24/10/2021 14:38:34
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 24/10/2021 : 14:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
Bezgrešno začeće (hvala za rijeći, dok jih nisam pročitao u ovoj temi nisam znao kako se to kaže na hrvatskom) je katolički koncept. A crkva je to okrenula u sram od vlastitog tijela.

Interesantno mi je, da Konfucij u svom učenju nije uključio koncept Boga. Tamo je sva etika i organizacija društva ali bez Boga, bez nadljudske sfere.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 24/10/2021 : 14:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

Interesantno mi je, da Konfucij u svom učenju nije uključio koncept Boga. Tamo je sva etika i organizacija društva ali bez Boga, bez nadljudske sfere.

Nije morao, jer je nadljudska sfera bila sama po sebi razumljiva

Tako ni Isus nije morao objašnjavati što je Bog, jer je bio sam po sebi razumljiv, novost je bila da je Bog postao tijelo iliti istovjetan čovjeku
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 24/10/2021 : 14:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
@stinky
U pravu je bio frano da ti u grmlju nešto mastiš, samo nije mogao znati da je to tvoj več poprilično zahrđali bullshit generator. Ali dobro, nije se več dugo vrtio, pa nek ti bude to veselje. Ne znam otkud ti je došlo, da ja tvrdim, da bi bilo koga tjerali na cjepljenje, svejedno pendrecima ili čokobanicama. Stvar je sasvim suprotna -ti i tvoja sorta se tu napinjete i napuhavate več pet godina, da bi dokazali nekome nešto i da bi vam u vašem fantazijskom svjetu bila kost na mjestu. Još jednom - prebroji postove pa onda pendreči.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/10/2021 : 16:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

Shvaćam ali mi se ne trebaju svidjati svi misteriji koji su mi namjetnuti. Ovi krščanski su mi bili od uvijek dosta djetinjasti.

Kažem ti, to je zato jer ti nemaš prave pojmove o svemu tome.
Ti samo znaš djetinjaste koncepte, čuo si da postoji kršćanstvo ili si eventualno na vjeronauku čuo školnički blebet. Ni u jednom ni u drugom slučaju, ti nisi izučavao tu stvar, da, nisi, pretpostavljam, nikada ni pročitao nijednu knjigu iz teologije ili filozofije o svemu tome.
U osnovi, da si bolje to predočiš, ti si u istoj situaciji kao čuvar gradilišta koji jede špek i cuga rakiju i čuo je možda da postoje stripovi i sad mu ti pričaš o Toppiju, a on si misli "koji je ovome, daj me pusti, budalo".

Kršćanstvo ne može biti djetinjasto, već samom činjenicom da su najveći duhovi kroz povijest bili kršćani, razmatrali kršćanstvo i, zapravo, kršćanstvo je najrazvijenije s metodske strane. Ako su jedan Hegel ili Schelling razmatrali kršćanstvo kao najviši oblik religije i ponudili svoje hipersložene koncepte i posvetili najjače duhovne i intelektualne snage upravo tom predmetu, onda si ti vrlo hrabar što izlijećeš s pojmom "djetinjasto".

A neka stvar se prosuđuje prema njenim najvišim dometima, ne prema najnižim. Jako malo ljudi na svijetu trči 100 m ispod 10 sekundi, a ipak su oni mjerilo te kraljevske discipline. Ne tvoji susjedi, koji trče 20 sekundi na 100 m ili mogu prohodati 100 m.
Tako ti je i ovdje: nisu mjerilo budalaste i djetinjaste predodžbe običnog scomovca, nego ono što su rekli oni koji znaju o tome govoriti.

A da bi došao do takvih znalačkih studija, mora se prvo savladati disciplina. Jer te stvari se ne raspravljaju tzv. običnim razumom, kakav koristiš u običnom čavrljanju. Znači, to nije jezik scoma, nego je to složen jezik, koji zahtijeva godine truda i izučavanja, da se uđe u pojmove i da se uopće kreće na tom terenu. Zato ti je odmah i jasno da većina ljudi aka scomovaca neće uraditi taj trud, neće to izučavati, neće se time baviti ---- jer, na kraju krajeva, njima to ne treba u njihovim malim smrtnim životima. Jesti špek i piti rakiju zna svatko, i toliko se svatko potrudi da si zna odrezati špek. Čitati Schellinga može jako malo ljudi na svijetu, a razumjeti još manje. Sve je to isto kao i trčanje na 100 m: samo izuzetni idu ispod 10 sekundi, ostali ne trče ili imaju škembe.

Nadam se da se slažemo s ovime do sad rečenim.
To je uopće kao neki uvod, ako mi sad hoćemo ozbiljno pričati o ovim stvarima.

Ako imaš volje i želje za tim stvarima, probaj početi od samog početka. Riječ "Bog" si čuo puno puta. Ali što je to, kako si ti to zamišljaš, to je uopće početak da vidiš gdje stojiš. Kad kažem "Bog" ti prirodno moraš zamisliti nekakvog čovjeka s bradom. Ali to je predodžba, ako si ti to slikovno zamisliš. No, to nije Bog. Što je Bog?
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 24/10/2021 : 18:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
Ok, fali mi. Da, na vjeronauku i u crkvi sam slušao blebet. Čitao sam dosta Kierkegaarda. Fali mi filozofskog obrazovanja, ali što se mene u životu tiče, nisu mi bitni vrhovi filozofije nego baš onaj blebet, koji je ljudima utjecao na živote. Religija kao sistem i njegovi postupki, praktičke aplikacije. Možeš uzeti i bilo koje vrhunsko marksističko filozofiranje koje malo ljudi shvaća a sa njim nečeš opravdati logore i gulage.

Tako, da sa Schellingom nečeš pokriti krščanskog represivnog sranja, kojeg je u prošlosti bilo baš dosta.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/10/2021 : 18:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Pa niti neću. Jer pošli smo s druge strane, gdje si se ti potužio da je sve to djetinjasto. Ja sam ti samo skrenuo pozornost da nije.
Sad ti mijenjaš priču i kažeš, kršćanstvo ne valja, jer je represivno.
To je opet malo čudno mišljenje, budući da se u kršćanstvu radi o blaženom životu - cilj je steći pravi život, a to ide već od ponašanja na ovom svijetu.

Tu sad, naravno, ulaze i druge stvari, koje tebe smetaju, nekakvo slizavanje Crkve i moći. To je opet drugi teren, više neko političko pitanje, a ne strogo kršćansko. U tom smislu koji ti sad stavljaš je sve korumpirano: evo sad zdravstvo, korumpirano, srozano u aktualnoj situaciji. Svaki čovjek je koruptan, i u raznim situacijama razni zagorčavaju živote drugima. I u Crkvi se nalaze pali, koruptni ljudi.
Ali ja ne vidim to tako kao ti, odnosno, mislim da je Crkva puno više dobra učinila, nego zla. Čak i danas, dok je već izgubila izvornu čistoću, radi više dobra. To je sad stvar perspektive, preferencije i mogućnosti cjelovitijeg sagledavanja i poimanja. Najkraće, na tom terenu te ja neću uvjeravati; to je zadnji teren, a ne prvi. Prodiranjem u samu stvar (kršćanstvo) sagledavat ćeš bolje i te praktičnije stvari, koje tebe muče. Uostalom, i ti sam znaš, kad malo zastaneš i ne izletiš na prvu, da je tako kako kažem: ako se hoće stvar bolje upoznati i pravednije suditi, mora se uložiti trud, mora se proučiti (barem koliko-toliko).
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 24/10/2021 : 18:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
Da proširim. Sa Triglavom kao najvišom tačkom Slovenije nećemo promatrati poljoprivrede Slovenije ili njegovog utjecaja na nju. Schelling je moguče Triglav, ne znam, čuo sam za njega, poljoprivreda je funkcioniranje krščanskog sistema. Neki vole penjanje na planine i kažu, da je Slovenija lijepa zbog Triglava. Mene nije briga jer se ne penjem i nikada se neću popeti na Triglav.

Triglav ne utjeće na poljoprivredu zbog koje ljudi žive.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 24/10/2021 : 18:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

Pa niti neću. Jer pošli smo s druge strane, gdje si se ti potužio da je sve to djetinjasto. Ja sam ti samo skrenuo pozornost da nije.
Sad ti mijenjaš priču i kažeš, kršćanstvo ne valja, jer je represivno.
To je opet malo čudno mišljenje, budući da se u kršćanstvu radi o blaženom životu - cilj je steći pravi život, a to ide već od ponašanja na ovom svijetu.

Tu sad, naravno, ulaze i druge stvari, koje tebe smetaju, nekakvo slizavanje Crkve i moći. To je opet drugi teren, više neko političko pitanje, a ne strogo kršćansko. U tom smislu koji ti sad stavljaš je sve korumpirano: evo sad zdravstvo, korumpirano, srozano u aktualnoj situaciji. Svaki čovjek je koruptan, i u raznim situacijama razni zagorčavaju živote drugima. I u Crkvi se nalaze pali, koruptni ljudi.
Ali ja ne vidim to tako kao ti, odnosno, mislim da je Crkva puno više dobra učinila, nego zla. Čak i danas, dok je već izgubila izvornu čistoću, radi više dobra. To je sad stvar perspektive, preferencije i mogućnosti cjelovitijeg sagledavanja i poimanja. Najkraće, na tom terenu te ja neću uvjeravati; to je zadnji teren, a ne prvi. Prodiranjem u samu stvar (kršćanstvo) sagledavat ćeš bolje i te praktičnije stvari, koje tebe muče. Uostalom, i ti sam znaš, kad malo zastaneš i ne izletiš na prvu, da je tako kako kažem: ako se hoće stvar bolje upoznati i pravednije suditi, mora se uložiti trud, mora se proučiti (barem koliko-toliko).

Na kažem, da krščanstvo ne valja. Kažem, da je vrh filozofije drugo nego funkcioniranje sistema.

Bezgrešno začeće shvačam, da nijedno začeće nije bilo u grehu, jer nije greh.

Sa slizavanjem bilo čega sa moći sam se dosta pomirio. Više mi smetaju ljudi kao stado jer u glavnom stojim na individualnim pozicijama.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 24/10/2021 18:42:30
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26037 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/10/2021 : 18:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Sledeći post koji je spam, ima veze sa religijom ili politikom, ban, a topic se zaključava.

Hvala na pažnji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/10/2021 : 18:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

Da proširim. Sa Triglavom kao najvišom tačkom Slovenije nećemo promatrati poljoprivrede Slovenije ili njegovog utjecaja na nju. Schelling je moguče Triglav, ne znam, čuo sam za njega, poljoprivreda je funkcioniranje krščanskog sistema. Neki vole penjanje na planine i kažu, da je Slovenija lijepa zbog Triglava. Mene nije briga jer se ne penjem i nikada se neću popeti na Triglav.

Triglav ne utjeće na poljoprivredu zbog koje ljudi žive.

Pa nećemo promatrati poljoprivredu s pozicije, nemam pojma, postotka šuta za tricu kroz sezonu.
To je točno što kažeš, ako uzimaš Triglav kao nešto što nema veze s poljoprivredom.

Ali filozofija religije ima veze s religijom. A baš o tome je i bila inicijalno riječ: reklo se da su koncepti djetinjasti. Na to kažem: uzmi Predavanja o filozofiji religije, pa ćeš se uvjeriti da nisu.

Sloveniju već možeš promatrati s pozicije Triglava. Je li Slovenija više Triglav ili više poljoprivreda, to ćeš ti bolje znati. Koliko je slovenskih najvećih umova pisalo o Triglavu, a koliko o poljoprivredi. Sigurno su vaši najveći pjesnici pisali o Triglavu, o poljoprivredi baš i ne. Uglavnom, Triglav i poljoprivredu možda ne možeš usporediti, ali trijadu Slovenija - Triglav - poljoprivreda možeš staviti u odnos.
I sve mi se čini da ćete se pamtiti po Triglavu, a ne po poljoprivredi - makar ljudi žive od nje. Ali ne SAMO zbog nje i što se više duhovno uzdižu, to idu i na veće planine, na Triglav!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13076 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 25/10/2021 : 15:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Evo što stoji u ugovorima između Pfizer/Biontech i kupca:

Na njemačkom:
„Der Käufer erkennt an, dass die langfristigen Wirkungen und die Wirksamkeit des Impfstoffs derzeit nicht bekannt sind und dass der Impfstoff unerwünschte Wirkungen haben kann, die derzeit nicht bekannt sind … Der Käufer erklärt sich hiermit bereit, Pfizer, Biontech (und) deren verbundene Unternehmen (…) von und gegen alle Klagen, Ansprüche, Aktionen, Forderungen, Verluste, Schäden, Verbindlichkeiten, Abfindungen, Strafen, Bußgelder, Kosten und Ausgaben freizustellen, zu verteidigen und schadlos zu halten.“

Ili na engleskom:
"Buyer acknowledges that the long-term effects and efficacy of the Vaccine are currently unknown and that the Vaccine may have adverse effects that are currently unknown ... Buyer hereby agrees to indemnify, defend and hold harmless Pfizer, Biontech (and) their affiliates (...) from and against any and all suits, claims, actions, demands, losses, damages, liabilities, settlements, penalties, fines, costs and expenses."

Pa ti cijepi djecu!

Have mercy
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 25/10/2021 : 15:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
...a zato cjepiva ne kupuju pojedinci, nego države i zdravstveni sustavi, koji preuzimaju rizik, na osnovu svoje stručne ocjene, dok se proizvođač što je moguče više ograđuje i tako čuva svoju investiciju i profite. Kapitalzam bato!

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 25/10/2021 : 16:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
Koji rizik preuzimaju države?

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 25/10/2021 : 17:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
macone,
to su ggg-ove polumetafizičke mudrolije.
lijepo je on to sklepao, samo je problem što mu je ta mudrolija prigodna. uzima ju po potrebi. čuj to, "država preuzima rizik na osnovu stručne procjene", ma to je da se rastopiš!! ja ću svisnuti od miline.

a isti taj ggg će biti u prvim redovima kreštavaca kada doktor Sanader preuzima rizik i na osnovu stručne procjene sklapa ugovore s Molom, ili kada na osnovu stručne procjene sklapaju se ugovori s Fima Media, pa stručne procjene i ugovori s Agrokorom, stručne procjene i vjetroelektrane, stručne procjene i farbanje tunela itd. itd.
država uvijek ima stručne procjene. a naknadno ima puno halabuke, dima i požara. baš me zanima kako će se ggg ponašati za par godina, kada će na stranicama udarnih medija razvlačiti se stručne procjene države, farmaceutskih i političkih interesnih krugova... i pokojeg biokemičara s prstima u pekmezu.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13076 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 25/10/2021 : 17:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Jasno mi je da se ucjenjuje jednu Albaniju, Columbiu ili Chile. Ali da jedna EU ili USA pristanu na takve ugovore??
Njihova je dužnost i obveza da štite građane od monopola poduzeća.

A stručne procjene su najmanji problem. Koštaju mrvice od onoga koliko se zaradi.

Pogledati ovdje: Pfizer's Power

https://www.citizen.org/article/pfizers-power/

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/10/2021 : 17:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Jasno mi je da se ucjenjuje jednu Albaniju, Columbiu ili Chile. Ali da jedna EU ili USA pristanu na takve ugovore??
Njihova je dužnost i obveza da štite građane od monopola poduzeća.

A stručne procjene su najmanji problem. Koštaju mrvice od onoga koliko se zaradi.

Pogledati ovdje: Pfizer's Power

https://www.citizen.org/article/pfizers-power/

Jasno ti je q. Da se ucjenjuje dosad bi cila HR bila cijepljena ne s dvi nego s 4 doze. Nemaš pojma ka i obično.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace

Edited by - lwood on 25/10/2021 17:32:07
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13076 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 25/10/2021 : 17:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Dobro Gjenero, ne pratim nešto indexxx. Oni sigurno imaju bolje izvore.

Have mercy
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 25/10/2021 : 19:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
kada bih barem mogao nekako dobiti potvrdu o preboljenju bolesti! ali problem sa mnom je što sam tolika zvijer da i kada dobijem koronu, ja je ne osjetim. nemam simptoma. i prođe samo tako. kako onda znati kada se testirati da nalaz bude pozitivan? pa da to javim doktorici. pa da kao odležim to na par dana. pa napravim negativan test. i dobijem potvrdu... i mogu u klub.

sjajna stvar.

potvrde o preboljenju za lijepe, skladne i čelične osobe.
cjepiva za ružne, debele i mlitave.
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000