forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2021?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/10/2021 : 09:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Kao ni prosle godine, ni ove godine ne odlazi skoro nitko sa ove strane Kupe, pa me zanima ako ima neka dobra dusica koja ide na Interliber i uzela bi nekoliko kiosk stripova? Uplata putem PayPala a preuzimanje kad god vec. :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 28/10/2021 : 11:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

te potvrde su za.urac.
niti ne znači da nemaš koronu,niti ne znače da nemožeš prenijet koronu.

Nedavno je bila utakmica kupa Orijent vs Dinamo, ulaz jedino s covid putovnicom ili testiranje na licu mjesta.... Nakon utakmice ja znam jedno tridesetak ljudi da se zarazilo, uključujući i mene. Usput, ja nisam imao gotovo nikakve simptome, jedan dan 37,4 temperaturu što sam prepisao znojenju na planinarenju kad me propuhalo. Da sestra nije donijela brzi test iz apoteke ne bi ni znao da sam pozitivan i sljedećih deset dana bi s urednom covid potvrdom mogao ići gdje god hoću od koncerata, utakmica, posla.... Isti slučaj će biti i sa Interliberom jer će se prošvercati netko pozitivan s urednom covid potvrdom i bez temperature....
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 28/10/2021 : 11:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

S-A rekli da će biti na IL i da su im popusti samo tamo. Baš me zanima kakav će biti utržak.

Jesu oni jedini strip izdavač koji će prisustvovat?

Ja ću osobno tamo ostavit više para nego ikad jer ono što inače potrošim na Fibru ili Libellus, a riječ je o preko tisuću kuna na svakom od ta dva štanda sad ću potrošit na drugim štandovima. Ako se održi, Interliber će biti dobro posjećen. Kao što su posjećeni koncerti, kina... evo, sad je Poljud rasprodan za utakmicu s Rusijom....
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/10/2021 : 12:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

A Marko je prosle godine rekao da se na e-Interliberu prodalo cak i vise nego na proslim pravim Interliberima... ako me sjecanje jos sluzi.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 28/10/2021 : 12:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

A Marko je prosle godine rekao da se na e-Interliberu prodalo cak i vise nego na proslim pravim Interliberima... ako me sjecanje jos sluzi.

Meni je Interliber prije svega druženje sa ljudima, jedan od razloga da skoknem do Zagreba, vidim se sa starim društvom, događaj, doživljaj. Jebe mi se za sve online kupovine ovog Svijeta 😂😂😂😂 Sad kad sam prebolio covid pred desetak dana još nemam niti razloga za strah...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/10/2021 : 13:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Pa vidis da skoro nitko ziv ne dolazi, s kim ces se ti druziti?

A straha nemam ni ja, a prebolio sam ovu kucku pre godinu dana.

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6430 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 28/10/2021 : 13:30:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
A meni više pašu ovi online sajmovi, naručim i prst u uvo dok poštar ne pozvoni. :)
Fali mi da malo taj S-A štand sa hrpom stvarno ultra jeftinih stripova, no neću ići samo zbog toga.
@Poli: Mislim da je Sumo živio neko vrijeme u Zg, pa ima i ekipu van stripovskog svijeta. Sumo, ispravi me ako sam neš krivo zapamtio.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/10/2021 : 13:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Znaci moze cesce da ih obiđe ili mu treba IL za to?

Drukcije i meni pase prosetati uz police i prelistati koji strip, pogledati nesto sto mi nije bilo na radaru, ali mi je s druge strane guzva uvijek onaj negativni faktor.
Svakako je u zivo bolje nego online, ali opet je lakse samo naruciti online i platiti te dobiti sve skupa na kucni prag, bez benzina, granice, vremena, malice...

Edited by - Poli on 28/10/2021 13:42:37
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 28/10/2021 : 14:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ne treba mi Interliber za to, ali smo svi mi nekako lijeni pokrenuti se, a ovo mi dođe kao okidač da spojim ugodno s korisnim... Igrao sam nogomet u Zagrebu, školovao se gore... Zagreb doživljavam uz Rijeku kao doma.
I ne bih se baš složio da nitko neće biti, Strip Agent je tamo, Columbo je tamo, bit će forumaša sigurno...
Ako si prebolio prije godinu dana onda si opet ugrožen...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/10/2021 : 14:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

A vidi, tresem se od straha... :)

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4063 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 28/10/2021 : 14:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ne treba mi Interliber za to, ali smo svi mi nekako lijeni pokrenuti se, a ovo mi dođe kao okidač da spojim ugodno s korisnim... Igrao sam nogomet u Zagrebu, školovao se gore... Zagreb doživljavam uz Rijeku kao doma.
I ne bih se baš složio da nitko neće biti, Strip Agent je tamo, Columbo je tamo, bit će forumaša sigurno...
Ako si prebolio prije godinu dana onda si opet ugrožen...

Naravno da ce biti, bit ce i onih koji nece izlagati svoje stripove ali ce se pojaviti na kavi!

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/11/2021 : 00:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
IL pretpostavljam da ide jako skoro.
Fibra je najavila šta je najavila.
Verujem da će i LL izbaciti nešto.
Šta je sa SA? Novi Samiji,Teksonei,Soda... bilo šta?
BG izdala ova neka dva mnjah albuma i hoće li još nešto?
CRŠ skroz ukočio sa Usagijem;pa i sa Tarzanom?
Frontsipis na stendbaju,Sputnik ćorak.
Sve u svemu,da nije Fibrinih naslova,bila bi (koliko vidim) katastrofa kao i kod srpskih izdavača za virtuelni Sajam bez ČK stripova.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6430 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 04/11/2021 : 05:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

IL pretpostavljam da ide jako skoro.
Fibra je najavila šta je najavila.
Verujem da će i LL izbaciti nešto.
Šta je sa SA? Novi Samiji,Teksonei,Soda... bilo šta?
BG izdala ova neka dva mnjah albuma i hoće li još nešto?
CRŠ skroz ukočio sa Usagijem;pa i sa Tarzanom?
Frontsipis na stendbaju,Sputnik ćorak.
Sve u svemu,da nije Fibrinih naslova,bila bi (koliko vidim) katastrofa kao i kod srpskih izdavača za virtuelni Sajam bez ČK stripova.

Vau, šta stvarno S-A nije niš napravio po pitanju samopromocije (biće se stripovi prodaju bolje od ajfona)?
OK Antoane, evo ga onda ovdje, kad neće Berni da uletim (BTW S-A ide na IL i popusti su im samo tamo, vjerujem da će se moći kupti njihova izdanja na popustima u striparnicama u HR):

Ja se veselim izlasku i preostala 4 Van Hamme-ova Largo Winch-a.

EDIT: A što se tiče samog IL, najavili su mjere, dakle potvrda o preboljenju ili cijepljenju ili brzi test on the face of the place (što bi rekle kolege sa BBC-a ) za 50kn. Dobija se nekakva narukvica, imaju brojače/skenere. Limitiran je broj ljudi u paviljonima, pa kada se dostigne max brojka, ostatak čeka ispred da uđe. Zvuči ''odlično!!'', i drago mi je da je većina meni zanimljivih izdavača odlučila ne sudjelovat.

Komentari na FB na tu objavu su vrlo negativni. Baš me zanima kako će to izgledati u stvarnosti, tj prodajni rezultati za izlagače, a i sam doživljaj posjetitelja koji će čekati ispred paviljona da bi mogli ući unutra.

Sretno ekipi koja ide!

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 04/11/2021 05:21:41
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2872 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/11/2021 : 07:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Nemam pojma dal cu ici, priznajem da me vuce, iako ce (valjda) biti prisutan samo jedan od meni troje najbitnijih izdavaca. Posto za prelazak granice ionako trebam brzi antigenski test pisnu potvrdu, necu valjda trebati jos jednom na test pre ulaska.. Kako izgleda, sve ovisi od Strip-Agenta. Mislim da ce biti sjajni popusti na stara izdanja, a ni ova najavljena nisu losa. Komplet Largo Wincha, pa komplet Sode i Frnka - svidja mi se. Ali tu jos toliko ovisi od tiskare itd.. Ko ce ga znati koji dan ce biti dostupna nova izdanja, ako uopce. A sad svaki dan bas i ne mogu dolaziti kao proslih godina. Dakle sve je jos jako upitno.

Taylor.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 05/11/2021 : 12:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Jel ima šta promjena u vezi Interlibera zbog današnjih novih mjera ili je prekasno da se sada sve otkazuje.
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 05/11/2021 : 13:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jel ima šta promjena u vezi Interlibera zbog današnjih novih mjera ili je prekasno da se sada sve otkazuje.

Čini mi se da se spominjalo danas na presici i da ide normalno. Uz covid potvrde, maske i držanje razmaka
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/11/2021 : 13:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Eh, da mi je vidjeti kako ce se drzati razmak...
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 05/11/2021 : 13:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH
A što se tiče samog IL, najavili su mjere, dakle potvrda o preboljenju ili cijepljenju ili brzi test on the face of the place (što bi rekle kolege sa BBC-a ) za 50kn. Dobija se nekakva narukvica, imaju brojače/skenere. Limitiran je broj ljudi u paviljonima, pa kada se dostigne max brojka, ostatak čeka ispred da uđe. Zvuči ''odlično!!'', i drago mi je da je većina meni zanimljivih izdavača odlučila ne sudjelovat.

Komentari na FB na tu objavu su vrlo negativni. Baš me zanima kako će to izgledati u stvarnosti, tj prodajni rezultati za izlagače, a i sam doživljaj posjetitelja koji će čekati ispred paviljona da bi mogli ući unutra.

Sretno ekipi koja ide!

Ne razumijem komentare ljudi na fejsu, a iskreno ni tvoje ovdje.
Ljudi komentiraju na fejsu da ne žele biti ponižavani, kako organizatore treba biti sram i slično zato što ih se traži potvrda o cijepljenju na ulazu, bit će ograničen broj ljudi u paviljonu i slično.... Ne razumijem u čemu je problem. Sačekati malo ispred paviljona ako je gužva. Načekao sam se po doktorima, aerodromima, redovima za utakmicu(za Dinamo Partizan sam došao u red oko 8 navečer, karte su se počele prodavat sljedeći dan) pa se preživilo....
Tebi je drago da je većina tebi bitnih izdavača odlučila na sudjelovati???? Zašto? Zato jer se tebi ne ide?
Ja većinu izdanja Fibre mogu kupiti kad god hoću po 20 posto popusta pa mi je opet žao što neće bit uživo na sajmu jer bi volio vidjeti te ljude tamo, popričati sa njima, zahvaliti se osobno za sve što rade za strip scenu. Ako uspijem prilagodit obaveze ići ću u srijedu na Sajam da se sretnem s Tihomirom iz Petrinje, s kojim sam se baš povezao nakon potresa pa ako i budem čekao u redu proteći će u ugodnom razgovoru sa njim i njegovom obitelji.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4063 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/11/2021 : 13:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ljudi komentiraju na fejsu da ne žele biti ponižavani, kako organizatore treba biti sram i slično zato što ih se traži potvrda o cijepljenju na ulazu, bit će ograničen broj ljudi u paviljonu i slično.... Ne razumijem u čemu je problem. Sačekati malo ispred paviljona ako je gužva. Načekao sam se po doktorima, aerodromima, redovima za utakmicu(za Dinamo Partizan sam došao u red oko 8 navečer, karte su se počele prodavat sljedeći dan) pa se preživilo....
Tebi je drago da je većina tebi bitnih izdavača odlučila na sudjelovati???? Zašto? Zato jer se tebi ne ide?
Ja većinu izdanja Fibre mogu kupiti kad god hoću po 20 posto popusta pa mi je opet žao što neće bit uživo na sajmu jer bi volio vidjeti te ljude tamo, popričati sa njima, zahvaliti se osobno za sve što rade za strip scenu. Ako uspijem prilagodit obaveze ići ću u srijedu na Sajam da se sretnem s Tihomirom iz Petrinje, s kojim sam se baš povezao nakon potresa pa ako i budem čekao u redu proteći će u ugodnom razgovoru sa njim i njegovom obitelji.

Bravo!

U ovim komentarima se još jednom vidi sva uskogrudnost ljudskog roda (zato i nisu cijepljeni jer gledaju samo sebe) tak da je i bolje da ne razumiješ takve ljude.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1205 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 05/11/2021 : 13:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

Bravo!

U ovim komentarima se još jednom vidi sva uskogrudnost ljudskog roda (zato i nisu cijepljeni jer gledaju samo sebe) tak da je i bolje da ne razumiješ takve ljude.

Dakle, ako sam dobro razumio,
ti smatraš da su svi necijepljeni
uskogrudni i gledaju samo sebe?
Unaprijed isprike što malo skrecem s
teme ali me kao nekoga kome ne pada na
pamet da se cijepi, a isto tako nemam
ništa protiv onih koji se cijepe,
baš zanima tvoj odgovor da bih mogao
malo bolje razumijeti ljude poput tebe.
Inace sam ovih dana drugi put u izolaciji,
ovaj puta zato jer sam se najvjerojatnije
zarazio od osobe koja je bila cijepljena
i zaražena u isto vrijeme a simptomi su mu bili izrazito slabi kao i moji sada.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4063 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 05/11/2021 : 14:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Ne svi, samo oni koji se mogu cijepiti ali ne žele.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2554 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 05/11/2021 : 14:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
Ma nek se napravi još jedan Interliber isključivo za necijepljene, za svaki jednostavan problem postoji komplicirano rješenje.
Gdje su vremena kad si mogao mirno kupiti strip bez komplementarne gratis genske manipulacije.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27612 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/11/2021 : 15:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Vrime je takvo kakvo je.
Ostaje nam se prilagoditi.
Osobno mamu u bolnici ne mogu vidjeti već 7 dana zbog korona restrikcija pa mislim da čekanje na interliberu i nije baš nekakav veliki problem.
Uostalom,uvijek se čekajući može pojist kobasica,popit pivo i zasladiti fritulamaA još ako ste u dobrom društvu bit će vam bolje nego u paviljonu(i manje će te potrošit).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 05/11/2021 : 15:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ja tradicionalno donosim litru domaće vakcine od šljive... Dvije doze obavezne 😂😂😂
Vidimo se kod štandova 😁
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/11/2021 : 21:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Do kad rade u nedelju?
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000