forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Registracija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31274 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/10/2021 : 08:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nije automobilska :-).

Topic gdje bi vidjeli kako forum diše glede simpatija/navijanja za strane nogometne klubove. Svatko neka napiše jedan strani klub za koji navija. Pazite što pišete, jer jednom kad napišete više se ne briše :-). Bit će zanimljivo koliko su zastupljeni manji klubovi, a koliko velikani, a i da znamo koga zezati...

Prvi glas ide Liverpoolu. Zašto i otkad navijam za Liverpool? Blago rečeno nemam pojma (slučaj ne bi riješio ni Marti Misterija), ali ima već tridesetak godina sigurno. Dobro se sjećam generacije Fowler, Owen, McManaman, jedna od omiljenih. Sigurno nije bilo lako biti navijač Redsa do nedavno :-)

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31274 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/10/2021 : 08:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Forumaši navijaju:

1. Liverpool 8 (tex2, BeaGea, Ivan Liverpool, Hercule Poirot, Caleb, zlatko900, mezzano Ernie Pike)
2. Milan 3 (selanne, kuzman, naker)
3. Barcelona 2 (Korg, zlatan bihac)
4. Manchester United 2 (Kruger, manhunter)
5. Valencia 2 (Dwayne_Looney, Beren)
6. Juventus (Jerry Krause)
7. Parma (sawitch)
8. Arsenal (don_draper)
9. Bayern Muenchen (wesskowaz)
10. Nantes (Tonto)
11. ST. Pauli 2 (vukozec, izivko)
12. Real Madrid (King Warrior)
13. Athletic Bilbao (tihomirduras)
14. 1.FC Koln (roby05)
15. Escudo de Atlético Nacional (lwood)
16. Detroit Lions (Giuda Ballerino)
17. nitko 2 (jaki, NESVRSTANI)

Edited by - tex2 on 11/11/2021 10:24:37
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7656 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/10/2021 : 08:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
AC Milan, naravno. Počelo je negdje kad sam 1998. kao dijete pratio SP u nogometu, a to su mi nekakva prva sjećanja vezana za nogomet. Bili smo svi zaluđeni Hrvatskom, a meni se najviše svidio Zvone Boban, pa sam malo njega počeo pratiti i ostao na Milanu.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3807 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/10/2021 : 09:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Liverpool

...još od sredine osamdesetih i B. Grobbelaara. Golman iz Zimbambvea na golu takvog velikana!
Zadnjih godina tj. od dolaska Kloppa mi nisu po guštu zbog bunkera ali ove sezone su ponovo efikasnim i stara ljubava se opet razbuktala. u nedelju sam užival u razbijanju "mrskog" neprijatelja.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27016 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/10/2021 : 09:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ne navijam za strane klubove.
Navijam za Hajduka.
U stranim ligama:Jednu godinu mogu "navijati"za jednog a druge za sasvim neki drugi klub.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31274 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/10/2021 : 09:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Moram priznati da sam i ja simpatizirao Sacchijev Milan, prije 1998. dok su igrala tri stranca (Gullit, Rijkaard i van Basten + domaće legende, bili su teško pobjedivi, doslovno su gubili svakih pola godine). Inače, istanbulsko finale Milana i Liverpoola će mi zauvijek ostati u sjećanju!

quote:
Originally posted by selanne

AC Milan, naravno. Počelo je negdje kad sam 1998. kao dijete pratio SP u nogometu, a to su mi nekakva prva sjećanja vezana za nogomet. Bili smo svi zaluđeni Hrvatskom, a meni se najviše svidio Zvone Boban, pa sam malo njega počeo pratiti i ostao na Milanu.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31274 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/10/2021 : 09:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ako se ne varam o Grobbelaaru kruži legenda da se popišao na vratnice, kako bi skinuo urok s kluba? Sjećaš li se možda te legende?

quote:
Originally posted by BeaGea

Liverpool

...još od sredine osamdesetih i B. Grobbelaara. Golman iz Zimbambvea na golu takvog velikana!
Zadnjih godina tj. od dolaska Kloppa mi nisu po guštu zbog bunkera ali ove sezone su ponovo efikasnim i stara ljubava se opet razbuktala. u nedelju sam užival u razbijanju "mrskog" neprijatelja.

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6911 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 29/10/2021 : 09:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Valencia, i u dobru i zlu.
Simpatije zbog igrača kao Canizares, Kily, Mendieta, Vlaović, Claudio Lopez i sl. još od prvog od dva uzastopna poraza u finalu LP (99/00), a onda se to polako razvijalo. Pratilo se ako je upadala u prijenos, nekad i preko teletexta (a onda u ponedjeljak Petica da vidimo sažetke mečeva), a onda internetskih streamova i, konačno, TV-a (eh, da je bilo ispratiti sezonu 2003/2004 tako). U zadnjih 10-ak godina vrlo malo propuštenih utakmica.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 29/10/2021 09:43:40
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7296 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/10/2021 : 10:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Juve naravno zbog Platinija 80-ih. Koja je to igračina bila. I zbog, naravno, nezaboravnog finala 1985. na Heyselu protiv omraženog Liverpoola. I ta užasna tragedija koju tada kao dijete nisam potpuno ni shvaćao.

Edited by - Jerry Krause on 29/10/2021 10:28:39
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
362 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 29/10/2021 : 10:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
AC Milan od 1987. kad je Ruud Gullit prešao iz PSVa.
Kasnije je krenuo njihov pohod na Europu.
I dan danas znam napamet sastav te ekipe s kraja osamdesetih tada s dva Nizozemca,Gullitom i Van Bastenom i sjajnim Baresijem,Maldinijem...

Edited by - kuzman on 29/10/2021 10:43:38
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2359 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 29/10/2021 : 10:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Kao sto i samo ime kaze Liverpool
Simpatiziram ih od malena, od 2005. godine i onog ludog finala lige prvaka. To je i prva utakmica koje se bas sjecam da sam ju gledao (mislim vjerojatno sam gledao i neke utakmice prije toga, ali ne sjecam ih se). Tada sam imao 6 i pol godina. Naravno u tako mladoj dobi, nisam ih ni priblizno pratio kao danas, ali tada je bilo puno utakmcia na televizii, i niti jednu nisam propustao i kad god bi oni igrali, za njih bi navijao. Jedno vrijeme je i RTL svaku subotu prenosio jednu utakmicu Premiershipa, to mi je bilo cak i draze za gledat od lige prvaka hahaha. 2012. godine sam se nekako zasitio nogometa, bio sam igrao jednu sezonu za pionire iz mjesta u kojem zivim i bilo je blago receno katastrofa, bas mi se nakon toga zamjerio nogomet, tako da kroz cijelu srednju nisam niti jednu utakmicu pogledao. No sad na faksu sam se vratio gledanju nogometa i naravno Liverpoolu. Iako, i da ih nisam prije simpatizirao, tesko bi bilo ne voljeti ih jer upravo ovakav nogomet kakav oni igraju i volim. To je taj pravi napadacki nogomet koji se igra na gol vise.

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1040 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 29/10/2021 : 10:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
Barcelona, još od Romaria
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3807 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/10/2021 : 11:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Ako se ne varam o Grobbelaaru kruži legenda da se popišao na vratnice, kako bi skinuo urok s kluba? Sjećaš li se možda te legende?

quote:

Liverpool

Sjecam se price, ali mislim da je to urbana legenda...nekaj slicno priči o vuduu i Lukakuu.

Inače i ja sam naravno simpaztizer AC Milana iz vremena nizozemskog trojca. Kao klincu uzor mi je bil van Basten. Na EP u Njemačkoj nije bilo Juge pa sam navijal za Nizozemce, a nakon prvenstva sam onda počel pratiti AC Milan. Zanimljivo da je na SP u Italiji bila Juga,a li se ipoet navijalo za Nizgozemsku. Izbacili ih Švabe

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31274 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/10/2021 : 11:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Van Basten i Shearer su mi i dan danas najdraži napadači, a moglo bi ih se dodati još puno, kao npr. Batistutu, Bergkampa, Henryja, Drogbu, Ronalda, Torresa... O aktualnima ćemo kad odu u penziju.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/10/2021 : 11:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Liverpool

A ja sam mislio da si prodao šal i dres nakon najave superlige.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3807 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/10/2021 : 13:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Liverpool

Zadnjih godina tj. od dolaska Kloppa mi nisu po guštu zbog bunkera ali ove sezone su ponovo efikasnim i stara ljubava se opet razbuktala. U nedelju sam užival u razbijanju "mrskog" neprijatelja.

A ja sam mislio da si prodao šal i dres nakon najave superlige.

Bilo je na prodaji ali nije bilo zainteresiranih strana ;)

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7738 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 29/10/2021 : 13:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
Barcelona..već 25 godina.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10271 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/10/2021 : 13:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Van Basten i Shearer su mi i dan danas najdraži napadači, a moglo bi ih se dodati još puno, kao npr. Batistutu, Bergkampa, Henryja, Drogbu, Ronalda, Torresa... O aktualnima ćemo kad odu u penziju.

Kad je devetka u pitanju uz Shearera mi je Batigol neprikosnoven.

Ne navijan, ali simpatiziran Liverpool još od Ian Rusha, BvB jer me sredinon devedesetih navuka kolega koji je živija u Dortmundu, i Juve zbog ratničkog nogometa koji su igrali devedesetih. Soldatino DiLivio, Toricelli, Dechampes, Jugović, Ferara, Montero, Conte, Vieri, Del Piero i naravno veliki Boka.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31274 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/10/2021 : 13:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Iako svako doba donosi svoje, ipak vjerojatno starije ili generacija srednje dobi pamti nekadašnji nogomet kao šmekastiji, klasični centarfori, libero, fantazisti desetke kao u priči... Normalno, danas je sve trka i taktika, pa se izgubio šmek!

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14039 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 29/10/2021 : 14:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Liverpool. Iz djetinjstva preko Sportskih novosti.

Trebalo je istrpjeti sve one puste godine Manchesterove dominacije, ali zato su zadnje godine zlatne.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 29/10/2021 : 14:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
ManUtd
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17131 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 29/10/2021 : 15:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Ja pamtim Milan još iz vremena kad je Van Basten bio u klubu kao povrijeđen igrač
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3807 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/10/2021 : 15:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
... mi je Batigol neprikosnoven.

On i Redondo su ljudi zbog kojih mi (kao navijač Brazila) ni Argentina više nije bila mrska

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40484 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/10/2021 : 15:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Parma jos od ‘96-e klub za koji bas navijam pored Partizana.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3807 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/10/2021 : 15:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Parma jos od ‘96-e klub za koji bas navijam pored Partizana.

Asprilla

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4432 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 29/10/2021 : 15:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu reci da sam pratio nogomet bas od malih nogu, ali tamo negdje od 2006 pa do dan danas za mene je osobni odabir Arsenal.
Jest da sam propustio zlatni period kluba kad su svojom atrakcijom iz sezone u sezonu se laktarili s Unitedom na vrhu, ali volim prevrtiti te snimke.
Otkad je klub na Emiratesu krenuo je pad, ali Wenger je gospodin i uvijek je bilo neke estetike i smeka u igri, rijetko je bklo dosadno. Iako zvuci autsajderski, bilo je nekog ushita kad bi nakon serije poraza od rivala ekipa dosla sa skalpom Uniteda ili Liverpoola. Bilo je tu jos nekih pokusaja za vrh poput 2008 i 2016, ali sve je zavrsilo na tome.
Sadasnji Arsenal je evolucijski korak unazad i ne slazem se s novim ljudima ovdje, ali zanimljiva je ova mladez sto dolazi i ako im je dobar dan mogu uzeti mjeru mnogima na otoku.
I dalje ne znam koji je tocno moment kad sam se odlucio za njih, je li to ono nesretno finale protiv Barce ili gostovanje u Zagrebu, ali bili su atraktivni i obecavali, ali su ostali precesto samo na obecanju. Ah ta vjecita nadanja.

I sell the fact that I can't be bought

Edited by - don_draper on 29/10/2021 15:54:11
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000