Author |
Topic |
BeaGea
Advanced Member
3499 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 26/10/2021 : 12:44:56
|
Na zalost nesvrstani je u pravu. Nekada je Split imal Smoju, Joska Marusica, Jugoplastiku, Jadran, prvi trgovacki centar itd, itd. A kaj ima danas!? |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 26/10/2021 : 12:47:33
|
quote: Originally posted by BeaGea
Na zalost nesvrstani je u pravu. Nekada je Split imal Smoju, Joska Marusica, Jugoplastiku, Jadran, prvi trgovacki centar itd, itd. A kaj ima danas!?
Ima je i Brodosplit, Jugoplastiku, Dalmacijacement, Jugovinil, Mesopromet itd... Danas imamo nedovršenu Kerumovu zapadnu obalu, kompletno uništenu industriju i Skeju. Al kažu ljudi iz Slavonije da sve cvita. Valjda ljudi od gori znaju bolje od nas šta tu živimo 46 godina. Inače, meni moji kkontakti kažu da Slavonski Brod, Novska i Petrinja cvitaju. Mislija san sa svojima u Stockholm, al ću ipak u Novsku. Kažu kontakti da je super. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 26/10/2021 12:52:15 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 26/10/2021 : 12:53:45
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Na zalost nesvrstani je u pravu. Nekada je Split imal Smoju, Joska Marusica, Jugoplastiku, Jadran, prvi trgovacki centar itd, itd. A kaj ima danas!?
Ima je i Brodosplit, Jugoplastiku, Dalmacijacement, Jugovinil, Mesopromet itd... Danas imamo nedovršenu Kerumovu zapadnu obalu, kompletno uništenu industriju i Skeju. Al kažu ljudi iz Slavonije da sve cvita. Valjda ljudi od gori znaju bolje od nas šta tu živimo 46 godina. Inače, meni moji kkontakti kažu da Slavonski Brod, Novska i Petrinja cvitaju. Mislija san sa svojima u Stockholm, al ću ipak u Novsku. Kažu kontakti da je super.
Vidiš, ni mene tvoja politička baljezgarenja i pisanje gluposti ne zanimaju. |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3499 Posts
Posted - 26/10/2021 : 12:57:29
|
Slavonski Brod je bil jace razvijen 30-tih proslog stoljeca nego danas (: |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 26/10/2021 : 12:57:48
|
quote: Originally posted by Kruger
Ima je i Brodosplit, Jugoplastiku, Dalmacijacement, Jugovinil, Mesopromet itd... Danas imamo nedovršenu Kerumovu zapadnu obalu, kompletno uništenu industriju i Skeju. Al kažu ljudi iz Slavonije da sve cvita. Valjda ljudi od gori znaju bolje od nas šta tu živimo 46 godina. Inače, meni moji kkontakti kažu da Slavonski Brod, Novska i Petrinja cvitaju. Mislija san sa svojima u Stockholm, al ću ipak u Novsku. Kažu kontakti da je super.
Vidiš, ni mene tvoja politička baljezgarenja i pisanje gluposti ne zanimaju.
Jel ladno gore kod vas u Švedsku? Al standard jebi ga. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Posted - 26/10/2021 : 12:58:26
|
quote: Originally posted by tinton
Pa tko bi osim istaknutih članova "Čiste" stranke (i dakle tvojih bivših partijskih kolega) pričao o "pročišćenju Splita"?
U pravu je. Pročišćava se pomalo cila Hrvatska. A sutra kad bude sluša župnika kako nema dice i kako izumiremo će bit "kako to?". Pročistilo jebi ga.
Sudbina većeg broja mali sredina i sela je da će najvjerojatnije izumrijeti. Uostalom kad su se sa planina tamo četrstpete u gradove spustili nepismeni likovi i u kadi držali koze počelo je masovno pročišćavanje, mada potomci nisu krivi za nedjela svojih predaka ne treba imati osuđujući mentalni sklop kao ti. Pa masovna urbanizacija, iseljavanje i stalno iseljavanje je naša sudbina. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 26/10/2021 : 13:00:04
|
Slavonski Brod je bil jace razvijen 30-tih proslog stoljeca nego danas (:
Lažeš!!! Meni kontakti kažu da je kod vas gori pročišćeno.
|
|
|
BeaGea
Advanced Member
3499 Posts
Posted - 26/10/2021 : 13:01:53
|
Za one koji nasjedaju na manipulacije samo info da nisu '45. sisli s planine nego su dosli vecim dijelom iz ravnice. |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3499 Posts
Posted - 26/10/2021 : 13:05:14
|
Slavonski Brod je bil jace razvijen 30-tih proslog stoljeca nego danas (:
Lažeš!!! Meni kontakti kažu da je kod vas gori pročišćeno.
Je, stanovnistvom iz BiH. Zanimljivo je kako im je moj "kaj" vrlo neobican ali "šta" (ne "što", da ne bilo zabune) je vrlo prihvatljiv, pogotovo ako jos i objesis barjak na kuću
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Posted - 26/10/2021 : 13:06:21
|
Za one koji nasjedaju na manipulacije samo info da nisu '45. sisli s planine nego su dosli vecim dijelom iz ravnice.
U principu se slažemo da nam je gospodarstvo u banani. Poslije nestanak Au sve je otišlo kvragu, loše politike i nesposobnost vođenja gospodarstva su doveli do ovoga. Ali što nas briga za to pa i neke zemlje istočne Europe su imale slične probleme pa nas sad prestižu jer su lustrirali problem. Mi smo predzadnji u EU, čak nas je i Rumunjska pretekla. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 26/10/2021 : 13:07:00
|
Pa tko bi osim istaknutih članova "Čiste" stranke (i dakle tvojih bivših partijskih kolega) pričao o "pročišćenju Splita"?
U pravu je. Pročišćava se pomalo cila Hrvatska. A sutra kad bude sluša župnika kako nema dice i kako izumiremo će bit "kako to?". Pročistilo jebi ga.
Sudbina većeg broja mali sredina i sela je da će najvjerojatnije izumrijeti. Uostalom kad su se sa planina tamo četrstpete u gradove spustili nepismeni likovi i u kadi držali koze počelo je masovno pročišćavanje, mada potomci nisu krivi za nedjela svojih predaka ne treba imati osuđujući mentalni sklop kao ti. Pa masovna urbanizacija, iseljavanje i stalno iseljavanje je naša sudbina.
Logičaru, ostavi se mog mentalnog sklopa jer kurca ti ne razumiš. Seljak i seljačina nije isto. Protiv seljaka neman ništa, seljačine preziren.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Posted - 26/10/2021 : 13:10:44
|
Sudbina većeg broja mali sredina i sela je da će najvjerojatnije izumrijeti. Uostalom kad su se sa planina tamo četrstpete u gradove spustili nepismeni likovi i u kadi držali koze počelo je masovno pročišćavanje, mada potomci nisu krivi za nedjela svojih predaka ne treba imati osuđujući mentalni sklop kao ti. Pa masovna urbanizacija, iseljavanje i stalno iseljavanje je naša sudbina.
Logičaru, ostavi se mog mentalnog sklopa jer kurca ti ne razumiš. Seljak i seljačina nije isto. Protiv seljaka neman ništa, seljačine preziren.
Znam ja da nije isto. No ti to rezoniraš prema nekakvoj pripadnosti, recimo kraja/podneblja, što nije korektno. Imaš visokoobrazovanih seljačina koji žive u urbanom gradu. Podneblje ne određuje gdje će se seljačina nalaziti. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
BeaGea
Advanced Member
3499 Posts
Posted - 26/10/2021 : 13:11:10
|
Najveci razvoj gospodarstva i industrije u RH bil 60-tih i 70-tih proslig stoljeca. U vrijeme Habsburske Monarhije nismo se razvijali jer smo bili sluge Habsburgovcima i drzali su nas kao nepismene seljake/kmetove (ban Jelacic im je u tome velikodusnoo pomagal guseci revoluciju). Jedino je bilo napredka u vrijeme Napoleona, kad je Austrija izgubila vlast nad Dalmacijom.
Koliko lazi kod upisa ovog neobicnog lika (: |
Edited by - BeaGea on 26/10/2021 13:12:44 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 26/10/2021 : 13:21:30
|
quote: Originally posted by globinjo
djeco, smirite se...inače će seljak popizdit i sve vas poizbacivat...
Tebi je normalno ovo šta Kruger piše? Jebe se tebi, ti radiš za 20000 Kn. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 26/10/2021 : 13:31:16
|
Tebi je normalno ovo šta Kruger piše? Jebe se tebi, ti radiš za 20000 Kn.
Nenormalno ili ne, njegov problem. 20 000 kn? Diglo placu na 23000! Plus Bonus 10000 ako se učlanim u partiju Živila Hrvatska
Nije samo njegov problem, al OK. 23000? Eto vidiš kako je ti se diga standard otkad smo pročišćeni.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 26/10/2021 : 13:35:04
|
Tebi je normalno ovo šta Kruger piše? Jebe se tebi, ti radiš za 20000 Kn.
Nenormalno ili ne, njegov problem. 20 000 kn? Diglo placu na 23000! Plus Bonus 10000 ako se učlanim u partiju Živila Hrvatska
Nije samo njegov problem, al OK. 23000? Eto vidiš kako je ti se diga standard otkad smo pročišćeni.
a tek kad se VRAŽJI OTOK pročisti do kraja...vidit ćeš onda kako nima Splita do Splita... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Edi B
Average Member
Croatia
798 Posts
Member since 21/05/2020 |
|
Dexters
Senior Member
Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 30/10/2021 : 00:12:30
|
quote: Originally posted by Dexters
Markos je stvarno velikodušan kad plaća moderatore po 20 000kn.
+ Fibrini stripovi. Ali sve to neki loši stripovi, čudno nacrtani... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
Posted - 07/11/2021 : 14:52:38
|
Na ovu temu puštati samo forumaše sa kovidljivim propusnicama, budimo odgovorni! |
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva... |
|
|
Topic |
|