forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor maxi 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 30/10/2021 : 16:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
A sto se čudite ? Pa Zagor je u pitanju. On ima svoju sigurnu publiku i uopce nije upitno da ce se ovo prodati. A znaju to i u Ludensu, očito.
I Extra Zagor ide u reprintu i prodaje se uredno.
U Ludensu se vode sigurnim kupcima a ne forumašima.
Go to Top of Page

Ted Miller
Average Member

734 Posts

Member since 28/10/2021

Posted - 30/10/2021 : 16:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Ted Miller a Private Message  Reply with Quote
tjah i ja cu stegnuti remen i kupovati jer nemam te brojeve, imam samo posljednih 4 Zagor maxija

Edited by - Ted Miller on 30/10/2021 16:57:58
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 30/10/2021 : 17:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

A sto se čudite ? Pa Zagor je u pitanju. On ima svoju sigurnu publiku i uopce nije upitno da ce se ovo prodati. A znaju to i u Ludensu, očito.
I Extra Zagor ide u reprintu i prodaje se uredno.
U Ludensu se vode sigurnim kupcima a ne forumašima.

Zato sto vec imamo prilicno kvalitetno izdanje,mozda ima neka mana,ne znam,posto nisam kupovao,a i necu.Zagor Extra ide dalje,a znamo da je SD tiskala svakako,od formata,papira,kronologije...,tako da je to opravdano bilo za ocekivati,a i radi se o redovnoj seriji koja je svakako bolja od bilo kojeg sporednog izdanja,ili ga nazovi kako hoces.
Uglavnom,po meni los potez,ali neka ide,bez obzira.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
800 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 30/10/2021 : 17:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
Neka Zagora, dobro dođe za zamijenit slabije ocuvane maxije iz kolekcije
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2323 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 30/10/2021 : 17:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Sad kad se došlo do kraja ide se ponovo od početka,a što je onda sa Zagor plus,ide li i to možda uskoro?Ipak je Zagor u pitanju.Zanima me zato jer inače imam sve maxije uglavnom u odličnom stanju,pa ovo preskačem,uzimat ću samo Zagor plus ako jednom krene.

#!??

Edited by - bvagner3 on 30/10/2021 17:09:27
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26834 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/10/2021 : 17:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ne znam čemu ogorčenje?
Ima onih kojima će dobro doć a mi ostali ćemo preskočiti.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 30/10/2021 : 17:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Anto_123

Uf!Zašto ne Mister No , Marti Misterija,Dampyr,Brendon,Mladi Tex itd.Tu je masa stvari koju nemamo u kiosk varijanti, zanemarimo LL to ne može imati svatko.I onda se čudimo što nema novih čitalaca.Koji školarac može pratiti Libellus izdanja a samo je LL neke od gore navedenih krenuo od početka i tjera to i dalje.VČ-nemam komentar,jesu li oni uopće šta dogurali do kraja osim DD I Zagora redovni

Zato što to ne bi kupovao dovoljan broj ljudi. Objavljivao je Ludens u početku i Martina i Nathana, ali publika ih nije htjela. Argumenti tipa "peti reprint Zagora kriv je što na kioscima nema novih naslova" je besmislen. Peti reprint Zagora (donedavno i Alana Forda) su tu jer ljudi to kupuju u dovoljnom broju (makar su količine prodanih primjeraka danas vrlo male).

A Mladi Tex je nešto najgluplje ikada pa se čak i u Italiji prodaje u mizernim nakladama u odnosu na pravoga Texa
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13069 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/10/2021 : 17:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Koja navlakusa

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/10/2021 : 17:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ja bi volija maxi Tex ponovno, ali u boji..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13069 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/10/2021 : 17:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Kad sam se nedavno vratio stripovima i u ganjanju Zagi kolekcije, ovaj maxi 1 cjenovno je najviše kotirao, oko 100 kn, cini mi se da sam ga toliko i platio.

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13996 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 30/10/2021 : 18:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Kad sam se nedavno vratio stripovima i u ganjanju Zagi kolekcije, ovaj maxi 1 cjenovno je najviše kotirao, oko 100 kn, cini mi se da sam ga toliko i platio.

Ja nedavno dao 77,da promijenim za bolji primjerak
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6884 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 30/10/2021 : 18:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Šta je Zagor plus? 😤😤

loading...
Go to Top of Page

Sr77777
New Member

162 Posts

Member since 04/12/2019

Posted - 30/10/2021 : 19:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Sr77777 a Private Message  Reply with Quote
Ma dobro, neka Zagora i na milijun načina rekla bi Nadalina, i kupit će ko će kupit, maa dajte nam i nešto drugo, ajde tog pilota 3/1, po receptu cca 300 str.na materinjem za 49kn,- ne može omašit

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2321 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 30/10/2021 : 19:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Meni nije jasno zasto ova 2 broja i tvore uopce maxi? Maxi je po meni kad ti das jednu debelu pricu na 300+ stranica. Ovo s dve-tri price unutar maxija da se popuni broj stranica mi nema smisla. Ali, ako bi gledali po tom, jedino bi Tex i imao maxije, buduci da vecina drugih serijala si mora slepati 3 price da se napuni maxi. Na zalost, ima i kod Texa tako spajanja po dve price, ali naspram drugih serijala manje.

I vezano uz samu temu, iako nemam ovaj broj u kolekciji, ne vjerujem da cu ga i kupovati, definitivno razocarenje od toliko raznih serijala da se reprinata samo Zagor.
Svida mi se sto je extra nastavila s izlaskom i nakon spajanja s redovnom jer ipak je proslo 30 godina, a neki poput mene nisu bili ni rodeni kad je Slobodna izdavala ove Zagorove brojeve. Klasik isto ima smisla za one koji zele cjelovite price imati u broju. Zlatni klasik mozda i ne, ali dobro mi je dosao da popunim rupe koje sam imao u klasiku, no ovo s maxijem po meni nema smisla. Ionako ono sto je najbolje od Zagora je upravo originalna serija koju pokrivaju vec 5-6 raznih izdanja.

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 30/10/2021 : 19:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
Potrebno izdanje ko nema ovaj,drugi,treci maxi..Ali opet gledano bespotrebno i mucki dosadno,gadljivi Zagor u nedogled..

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2323 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 30/10/2021 : 19:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Šta je Zagor plus? 😤😤

U Italiji su ugasili maxi i krenuli sa novim izdanjem na manjem broju stranica pod nazivom Zagor plus.Meni bi bilo logičnije da su i kod nas nakon maxija krenuli s tim izdanjem,a ne sa reprintom maxija ponovno od prvog broja.

#!??
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1484 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 30/10/2021 : 19:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Oće ovo biti u boji, što, nešto drugačije u odnosu na prvo izdanje? Ili samo nalipili 1 i idemo?
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/10/2021 : 19:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ne znam čemu ogorčenje?
Ima onih kojima će dobro doć a mi ostali ćemo preskočiti.

+1
Go to Top of Page

Anto_123
Average Member

773 Posts

Member since 16/01/2015

Posted - 30/10/2021 : 20:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Anto_123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel

quote:

Uf!Zašto ne Mister No , Marti Misterija,Dampyr,Brendon,Mladi Tex itd.Tu je masa stvari koju nemamo u kiosk varijanti, zanemarimo LL to ne može imati svatko.I onda se čudimo što nema novih čitalaca.Koji školarac može pratiti Libellus izdanja a samo je LL neke od gore navedenih krenuo od početka i tjera to i dalje.VČ-nemam komentar,jesu li oni uopće šta dogurali do kraja osim DD I Zagora redovni

Zato što to ne bi kupovao dovoljan broj ljudi. Objavljivao je Ludens u početku i Martina i Nathana, ali publika ih nije htjela. Argumenti tipa "peti reprint Zagora kriv je što na kioscima nema novih naslova" je besmislen. Peti reprint Zagora (donedavno i Alana Forda) su tu jer ljudi to kupuju u dovoljnom broju (makar su količine prodanih primjeraka danas vrlo male).

A Mladi Tex je nešto najgluplje ikada pa se čak i u Italiji prodaje u mizernim nakladama u odnosu na pravoga Texa

Ma slažem se za Mladog Texa, ali za ovo ostalo baš i ne.Istina je da su SD/Ludens odustali od izdavanja npr. Martina,Mister No-a ali krenuti te serijale od početka i od 100-tog broja(otprilike) nije ista stvar.Mister No još i puno kasnije.Kažem opet siguran sam da će ovo idanje nekoga i usrećiti, mene je ali davno već.Ovih prvih desetak sam nabavio u HC-verziji i to od 35-50 kn samo broj 1 za 75kn ostali jednom pročitani i sve sam ih sam kupio tj.odlični.Tako da ovo lagano preskačem a zapalio sam se za ovih 7 komada Malog Rendžera od VG.Je 49kn ali me one stare naslovne baš ono vraćaju u mladost ehh
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7721 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 30/10/2021 : 20:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prop_ovednik

Oće ovo biti u boji, što, nešto drugačije u odnosu na prvo izdanje? Ili samo nalipili 1 i idemo?

Biće i na hrbatu vjerovatno broj..
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/10/2021 : 20:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Dobra ideja,al ti maxiji su baš preloši.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6884 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 30/10/2021 : 20:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bvagner3

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Šta je Zagor plus? 😤😤

U Italiji su ugasili maxi i krenuli sa novim izdanjem na manjem broju stranica pod nazivom Zagor plus.Meni bi bilo logičnije da su i kod nas nakon maxija krenuli s tim izdanjem,a ne sa reprintom maxija ponovno od prvog broja.

Aha, ne pratim topic u zadnje vrijeme pa nisam znao.
Pa dobro, jedno ne isključuje drugo. Mislim da ne treba sumnjati da će Ludens to objavljivati.
Osobno, vrlo važno bi mi bilo da reprintaju prvi Maxi, nije mi u dobrom stanju, a htio bih opet pročitati ove priče bez straha da stranice počnu ispadati. Drugi bi vjerojatno također kupio, a hoće li izlaziti dalje ne bi me zanimalo, neka diktira tržište.

loading...
Go to Top of Page

Anto_123
Average Member

773 Posts

Member since 16/01/2015

Posted - 30/10/2021 : 20:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Anto_123 a Private Message  Reply with Quote
Da u Italiji za sada izašla 3 broja svi po 192 str. ali samo br.2 jedna cjelovita priča 1 i 3 kratke priče.Naslovnice ljepuškaste u najmanju ruku.Vjerujem da će to brzo i kod nas ne vezano za stare i nove stare maxije
Go to Top of Page

Ted Miller
Average Member

734 Posts

Member since 28/10/2021

Posted - 30/10/2021 : 23:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ted Miller a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da u Italiji za sada izašla 3 broja svi po 192 str. ali samo br.2 jedna cjelovita priča 1 i 3 kratke priče.Naslovnice ljepuškaste u najmanju ruku.Vjerujem da će to brzo i kod nas ne vezano za stare i nove stare maxije

ima neki link na te naslovnice ?
google mi ništa ne pomaže baš
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6884 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 30/10/2021 : 23:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ted Miller

quote:

ima neki link na te naslovnice ?
google mi ništa ne pomaže baš

Evo, i ja se išao raspitati:
https://shop.sergiobonelli.it/zagor/2021/04/20/albo/le-storie-di-molti-occhi-1020266/

Iskreno, nigdje veze. Marketinški trikovi.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 30/10/2021 23:35:52
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000