Svakako čestitke Marko na lijepoj i okrugloj brojci, pa i ponajviše što si sveprisutan na ovom siteu i radiš posao sa jednakim entuzijazmom kao i nekada. Ja apsolutno mogu reći da mi site tj. ljudi koji čine ovu stranicu fantastičnom promjenili život, nakon svega što mi se izdogađalo loše prošle godine Vi ste bili ono malo svijetlo na kraju tunela i znak da nije sve tako crno i da nije sve uzalud i izgubljeno, nikad se neću moći dovoljno zahvaliti Marku, a i svima Vama koji ste mi pružili pomoć kad mi je bilo najpotrebnije,a koliko je samo bilo poruka, toplih riječi i utjehe, ja to ne mogu nikada zaboraviti. Upoznao sam fantastične ljude i prijateljstva dok mi srce bije, i nadam se da ću ih još mnoge imati čast upoznati ubuduće. Stoga sretan rođendan i veselim se još mnogima sretnim rođendanima u budućnosti.
Čestitke za 20 godina. :) Ja sam tu samo 5, premda mi se ne čini tako puno....i bogatiji za hrpu novih stripova zahvaljujuću ekipici sa foruma. Fala svima! ;)
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Iako sam prozivio s ovim sajtom tek zadnjih 2 i pol godine, moram reci da je ovo jedinstveno mjesto razmjene dojmova, znanja, ali i drugih tema osim stripova. Dan bez pogleda na forum je postao skoro pa nezamisliv, a zbog ovog foruma sam otkrio mnoge stripove, autore i stripovske stilove koje ne bih otkrio inace. Za svakog ljubitelja stripa ovaj sajt je cisto zlato sto bi se reklo. Sretnih prvih 20 godina, i za barem jos iducih toliko!