Netko baci strip na pod pa krene cipelarenje, ha? Pa dobro, kad nitko neće, evo da pružim ruku stripu u nevolji... Dvorska luda mi je bolji od samo dobrog stripa, a Smrt caru! mi je među najboljim Fibrinim stripovima. Pružite im i vi ruku, podignite ih s poda i pročitajte... pročitajte ih i drugi put! Tko god pročita ove stripove dobit će još jedno novo iskustvo, svidjeli vam se ti stripovi ili ne.
ma lupetaju - volim i zidroua i nurija,i normalno je da neću zaobići ova dva stripa,a da mi se čak i ne svide,lako će se zameniti - ne znam samo otkud paki to da mi ne trebaju.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Naravno da ti trebaju! Ok, Smrt caru je plošan i ne sjećam se da mi je ostavio odličan dojam ali zato ima dobar ugođaj za zimske dane. Dvorska luda je jedan od onih kratkih a kompozicijski izuzetno dobro napisanih stripova. Crtež odličan , ima i cica! Teško da se ne može svidjeti nekome tko voli srednjevjekovno razdoblje.
Pa to je i bio cilj. Iskusno vas Marko 20 godina navlačio na stripove, kao sajt, kao izdavačka kuća, a sad kreće pravi plan i izbacivanje sa tržišta Fruit of the Loom i Gildana...
Šoping lista dovršena, nađe se po koji bombončić. Majice već drugu godinu za redom s lošim motivima. Donekle Torpedo, ostalo loše. Ne da mi se sa 45 i škembakisom nositi crne majice na mrtvačke glave, Supsa u vatri i sl. Marva od prošle godine još nisam obukao. Alvar Mayor od prije dvije godine je bio vrh.
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
majice su dobre. možda nisu svi motivi svakom po ukusu ali ne znači da su loše. kao i fibrin katalog;ne mora biti sve za svakog ali će svatko pronać nešto za sebe.