Za sve posjetioce 𝟲. 𝗠𝗼𝘀𝘁𝗮𝗿𝘀𝗸𝗼𝗴 𝘀𝘁𝗿𝗶𝗽 𝘃𝗶𝗸𝗲𝗻𝗱𝗮 koji se održava u terminu 𝟬𝟮.𝟭𝟬.-𝟬𝟯.𝟭𝟬. 𝗧𝗖𝗦 𝗠𝗼𝘀𝘁𝗮𝗿 je već tradicionalno pripremio prigodna iznenađenja u vidu akcijskih popusta od 𝟮𝟬% do čak 𝟱𝟬% , te se nadamo da će svako od Vas pronaći nešto iz našeg bogatog asortimana .
Ovih narednih nekoliko dana 100% neće ..... Nekad u narednom periodu iza festivala
iza festivala
šta to znači?
To bi značilo da treba biti nekad u ovo vrijeme, ali zbog gužve nismo naročito ažurni sa nabavom ..... Naša službena web stranica je majka svih odgovora na Vaša pitanja, jer forumi,pikovi,mesindžeri,viberi i ostale platforme/aplikacije imaju određene bugove pa nam se dešava da stalno kasno stižu Vaši upiti....
Nemojte sta zamjeriti ali meni je vas odgovor na olx ili mesindzeru majka svih odgovora. Kad ja sa vama utvrdim ima li na stanju, je li glancer, kad utvrdimo cijenu i kad otprilike stize paket...meni je to bitno i tako gradim povjerenje. Vama je to vise posla naravno i kupci znaju biti dosadni kao vaske ali vjerujte da ja sve svoje stripove koje sam nabavio od vas, ne bi nabavio da sam samo gledao web stranicu.