forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibrin virtualni Interliber
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 06/11/2021 : 16:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
Samo da provjerim:
ista marka kao i prošlih godina?
Bijele su mi uvijek manje od crnih iste veličine,
pa da znam pogoditi kombinaciju

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29406 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/11/2021 : 16:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ista.

Trouble will find me
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6288 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 06/11/2021 : 16:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Puno je problema s isporukama, sigurno neće u utorak, prvi dan, biti sve dostupno. Vjerojatno sve tek u srijedu.

Odlično, pa to je samo 1 dan, ja sam mislio na 10+ dana razlike, a jedan ko nijedan.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 06/11/2021 16:19:02
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 06/11/2021 : 16:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
quote:

ista.

Super, fala

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 06/11/2021 : 23:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Puno je problema s isporukama, sigurno neće u utorak, prvi dan, biti sve dostupno. Vjerojatno sve tek u srijedu.

Jel možeš sve naslove staviti u prodaju odmah, da kupimo uđuture pa lako ako treba čekati nekoliko dana da ih se pošalje sve skupa u paketu?

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29406 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/11/2021 : 00:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
A jel mozete vi pricekati da svi izadju pa onda naruciti :)

Trouble will find me
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47237 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/11/2021 : 22:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

A jel mozete vi pricekati da svi izadju pa onda naruciti :)

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 07/11/2021 : 23:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
a što ako mi tako nešto utekne jer se rasproda? ;P

jel ima negdje updejt koji su naslovi pri kraju zaliha?

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2161 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 08/11/2021 : 01:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SenG

Nema sigurnih naslova. Svi su pred rasprodajom. Neki pre, neki posle.

Anto prodaje ažuriran spisak naslova koji su pred istek, al nije jeftin.
A možeš i Markosa da pitaš da ti drugarski da taj spisak, al mislim da će pre kosa da mu nikne nego da prosledi nekom taj spisak.

A Šaner daje last chance. Kad se on oglasi, imaš par dana da rasprodati naslov nađeš u knjižarama.

Ako i to propustiš onda kupiš skuplje kod preprodavaca ili za desetak godina kao mi žicaš taj naslov kod Markosa za reprint.

Resistance is futile.

Edited by - borg on 08/11/2021 01:30:29
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
347 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 08/11/2021 : 10:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Nisam nikad kupovao u Fibrinom webshopu pa me zanima može li se platiti Dinersom?
Koliko vidim ne može pa me ispravite ako griješim.
Isto tako zanima me dolaze li Fibrini stripovi upakirani u najlon.
Kad sam kupovao Bass trilogiju u Babilonu dobio sam ih tako upakirane ali lokalno u riječkoj knjižari Znanje ne.
Primjer kupio sam nedavno Inkal,jedan je bio oštećen a drugi ok ali sam unutra našao nekakvu naljepnicu s barkodom oštećenim.
Pretpostavljam da ju je neko koristio kao marker kod čitanja.
Mislim da to nije u redu i da ih treba upozorit na to.

Edited by - kuzman on 08/11/2021 10:07:30
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/11/2021 : 10:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Fibrin paket dolazi tako upakiran da mu ni bomba ne bi mogla ništa. Zamotano u onu debelu pucketavu foliju (bude je preko metar u dužinu ) i sve skupa u tvrdoj kartonskoj kutiji.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
347 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 08/11/2021 : 10:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni sumnjao da nije tako.
Problem su ove knjižare pošto u Ri nema striparnica,izbor je kupiti kod njih ili negdje drugdje pa platiti poštarinu.
Još jedan primjer vezano uz knjižaru Znanje,gledam box Sin city al oštećena vanjska kutija.
Neznam jel originalno u najlonu al ovaj nije.
Isto tako ni Alvar samo što izgleda izvana u redu.
Nedavno sam uzeo Tornjeve od SA,stiglo zapečačeno.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26874 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/11/2021 : 10:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Stripovi hrvatskih izdavača nisu originalno zamotani u celofan.
U knjižarama djelatnici na stripove znaju zalijepiti naljepnice sa cijenom i još mogu staviti onu aluminijsku trakicu protiv krađe unutar stripa koja će kad prođe kroz skener na ulaznim vratima svirati.
Ako hoćeš naručivati poštom onda ti je najbolje od izdavača ili striparnica.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
347 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 08/11/2021 : 10:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Naručujem poštom iz raznih izvora nego sam mislio s obzirom da se nakupi te poštarine,da je te novce bolje uložit u koji strip.
Barem u ove naslove koji se mogu naći u mom gradu.
Još jedno pitanje,ti popusti se odnose isključivo na webshop ili i drugdje u striparnicama i knjižarama?
Pitam jer mi više odgovara uzet na Diners s odgodom plaćanja.
Konkretno tu u Znanju mogu i do 6 rata.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6288 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/11/2021 : 10:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SenG

Imaš dvije varijante. Prva je da si stare naslove naručiš odmah sutra i zaokružiš si npr cifru na 2 majice, a onda ostatak naručiš kada dođe u prodaju (ovo ide Marku an štetu za duplu poštarinu).
Ili naručiš i čim dobiješ mail o potvrdi, ODMAH odgovori na njega da ti zadrže narudžbu tj da ne šalju odmah jer su brži od munje što se tiče slanja, neki prosjek je da ti šalju narudžbu za manje od 1h od plaćanja, pretpostavljam da će ti Marko ''uletit''. Dakle, prvi način je dupla poštarina na Markov račun, drugi način je da mora vodit računa o tvojoj narudžbi dok im je totalna ludnica sa narudžbama.

Ili treće, što je i Marko predložio, a to je da pričekaš (i zamoliš ga ako je moguća rezervacija). Ugl, budi kreativan, vj se nešto da dogovoriti.

Sretno!

Edited by - DiSkAcH on 08/11/2021 12:27:16
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6288 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/11/2021 : 10:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kuzman

Naručujem poštom iz raznih izvora nego sam mislio s obzirom da se nakupi te poštarine,da je te novce bolje uložit u koji strip.
Barem u ove naslove koji se mogu naći u mom gradu.
Još jedno pitanje,ti popusti se odnose isključivo na webshop ili i drugdje u striparnicama i knjižarama?
Pitam jer mi više odgovara uzet na Diners s odgodom plaćanja.
Konkretno tu u Znanju mogu i do 6 rata.

A hebemu pa uzmi kod Zlatka ili baš od Fibre, LL...svi nabrojani pakiraju kako bog zapovjeda, a Zlatko pakira još i bolje.

Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
347 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 08/11/2021 : 11:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Ma uzeo bi od Fibre direkt al trenutno mi više odgovara Diners s odgodom nego keš jer sam poprilično toga pokupovao što s aukcija što novo.
Zato i pitam vrijedi li taj popust i van Fibrinog shopa.

Edited by - kuzman on 08/11/2021 11:06:37
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26874 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/11/2021 : 12:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
popusti su oni koje ti daje prodajno mjesto u koga kupuješ.
provjeri tamo gdje želiš kupiti kakve su cijene.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7304 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 08/11/2021 : 13:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Problem su ove knjižare pošto u Ri nema striparnica,izbor je kupiti kod njih ili negdje drugdje pa platiti poštarinu.

Što je točno problem?

quote:

Još jedan primjer vezano uz knjižaru Znanje,gledam box Sin city al oštećena vanjska kutija.

To je zato jer ne znaju svi kupci rukovati sa stripovima. Iz istog razloga ta kutija nije jedini raspoloživi primjerak, samo treba pitati.

quote:

Neznam jel originalno u najlonu al ovaj nije.

Kao što je jaki već napisao, Fibrina izdanja (uz nekoliko iznimki) ne dolaze u celofanu.

http://onlineimpressions.blogspot.com/

Edited by - Shaner on 08/11/2021 13:08:25
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 08/11/2021 : 13:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
To što u Rijeci nema(više) striparnica nije nikakav nedostatak kada je Fibra u pitanju jer imaš sve što je izdato. Još za bonus dobiješ i Shanera kao prodavača koji ima i strpljenja i znanja.
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
347 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 08/11/2021 : 14:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Hvala na informaciji nisam znao da imaju izložbene primjerke.
Koliko sam ja vidio imaju i po par primjeraka istih albuma drugih izdanja, konkretno bila su dva Inkala od kojih jedan oštećen pa su rekli da će ga maknut s police.
Za ove skuplje boxove pretpostavljao sam da su jedini primjerci.
A i imam iskustva s nekih drugih područja recimo hifi gdje dosta toga je bilo zadnji primjerak.
Pušem i na hladno jer nedavno sam platio jedan strip 500 kn sh a došao je natučen sa svih strana radi lošeg pakiranja.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7304 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 08/11/2021 : 14:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Stvarno je jedan Inkal natučen. Promaklo mi.

I gotovo svih Fibrinih izdanja ima bar po dva primjerka.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6288 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/11/2021 : 14:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala na informaciji nisam znao da imaju izložbene primjerke.
Koliko sam ja vidio imaju i po par primjeraka istih albuma drugih izdanja, konkretno bila su dva Inkala od kojih jedan oštećen pa su rekli da će ga maknut s police.
Za ove skuplje boxove pretpostavljao sam da su jedini primjerci.
A i imam iskustva s nekih drugih područja recimo hifi gdje dosta toga je bilo zadnji primjerak.
Pušem i na hladno jer nedavno sam platio jedan strip 500 kn sh a došao je natučen sa svih strana radi lošeg pakiranja.

Pa odi i zamjeni. Mislim da ti nitko nebi trebao praviti probleme.

Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
347 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 08/11/2021 : 17:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Nisi vidio napisao sam sh second hand,kupljeno u BIH jer nisam mogao u Hr nabavit strip.
Ima topic koji sam pokrenuo kupovina stripova van EU, misleći u prvom redu na BIH i Srbiju,jer sam u to vrijeme imao dosta kupnji na kupindo i ostalim sajtovima.
U međuvremenu mi je dukidule rješio neke svojim kanalima da ne moram plaćat poštarine,carine i pdv.
Na žalost taj jedan nije prošao.
Prvo su ga vratili iz nepoznatog razloga natrag bez da su ga obavijestili, pa je slan preko druge pošte.
Sve zajedno trajalo je preko mjesec dana da bi na kraju stigao teže oštećen.
Problem je bio što je slan kao tiskanica i vjerojatno ga je neko otvarao.
Par mjeseci prije poslan mi je od istog prodavača strip kao tiskanica i nije bilo ni najmanjeg problema.
Sam sam si kriv što sam pristao da se šalje ikako drukčije nego preporučeno.
Obećao ga je zamijenit ako bude našao drugi al teško.
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
347 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 08/11/2021 : 17:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
@shaner ako sam dobro shvatio ti radiš u Znanju Ri?
Prvo pohvala za dobro složenu robu.
Drugo prijedlog više svijetla nebi štetilo jer ovako izgleda ko pećina sa stripovima pa je malo teže skužit neke naslove
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000